De vis ook op vakantie

Wat moet je met je goudvis als jij op vakantie gaat? Je hond kan je naar een leuke speelplaats brengen, waar ze goed voor het beestje zorgen. Hetzelfde voor de kat, konijn, hamster, cavia, noem maar op. Mijn konijn ging ook altijd uit logeren, bij de dierenwinkel waar ze ook vandaan kwam, leuk met allemaal andere konijnen.

Maar tja, je vis in een kom met alle anderen? Als ze elkaar al niet opeten, hoe vind je dan je vis weer terug als je terugkomt van vakantie? D-Reizen heeft de oplossing. Op Schiphol is nu het Goudvissenhotel. Hij wordt goed verzorgd en je krijgt altijd je eigen vis terug, want ze zitten luxe in een eigen suite. Met glijbaan en tennisbaan. Ik heb geen goudvis, maar ik ga wel kijken als ik van de zomer op Schiphol ben :-) Eindelijk wat te doen in de drie uur die je moet wachten!

(Advertentie)