Gallery: Wat jij kunt doen voor een schonere zee

Overbevissing(Gastblog van Erik Lammers van Duikvakanties.net. Wil je zelf ook bloggen voor hetkanWel?).Overbevissing

Overbevissing
Afbeelding 1 van 9

Overbevissing is volgens veel marinebiologen het meest schadelijk voor het leven in de zeeën en oceanen. De afgelopen jaren zijn er al meer dan vijftig vissoorten uitgestorven, en al deze vissoorten hadden een eigen plek in de voedselketen. Foto: Mr T in DC, Flickr

Links

Dit zijn organisaties waar je terecht kunt om zelf iets aan de problemen van de zee te doen:

Eerder is een aangepaste versie van dit artikel verschenen op de weblog van Duikvakanties.net. Hier vind je meer informatie over duiken op een aantal populaire bestemmingen, waarbij goed voorbereid op reis gaan en verantwoord duiken centraal staan.

(Advertentie)