dossier

praktische tips

Over ons

hetkanWel ziet de toekomst als een kans

Een kans voor een schonere en eerlijkere wereld
Een kans voor een verantwoorde lifestyle
Een kans voor nieuwe energie
Een kans voor dialoog
Een kans voor nieuwe media

Met hetkanWel maak je jouw wereld groener, eerlijker en leuker!

Contactgegevens

Wil je ons bereiken? Dat kan het beste via de mail: redactie@hetkanwel.nl. Bellen met de redactie kan ook: 06 54374865.

Lees hier meer over onze medewerkers.

Adverteren op hetkanWel


hetkanWel is de best bezochte website over duurzaamheid in Nederland. Wil je adverteren op hetkanWel? We kunnen in een maand 1000 bezoeken naar je website sturen, via redactionele aandacht en advertenties op onze site maar ook via onze populaire Facebook community, met meer dan 27.000 volgers. Mail ons: adverteren@hetkanwel.nl

Op hetkanWel bieden we ruimte voor commerciële boodschappen zoals banners en advertorials. Ook de hetkanWel redacteuren willen graag beleg op hun biologische boterham. We zijn altijd transparant over de afzender van een bericht of plaatje waar we geld mee verdienen.

Interesse? Bel 06 26 772474 of mail ons.

Herpubliceren van artikelen en andere content van hetkanWel

Wil je materiaal zoals bijvoorbeeld een artikel overnemen van hetkanWel? Vraag het ons, in veel gevallen kan dat. Het integraal overnemen van onze teksten is zonder toestemming vooraf niet toegestaan. Je kunt wel, zonder toestemming, de eerste twee alinea’s overnemen van een artikel en met een duidelijke, klikbare link ons vermelden als bron.

Reactiebeleid


We waarderen als redactie een constructieve, kritische dialoog op onze site. Daarom hebben vrijwel alle artikelen op hetkanWel een reactiemogelijkheid. We verwijderen racistische, gewelddadige of anderszins onbehoorlijke reacties van onze site.

Verder hebben wij filters ingesteld om spam te voorkomen. We kijken met enige regelmaat of er ook reacties onterecht als spam gemarkeerd worden. Als dat zo is plaatsen we ze alsnog.

Een mogelijke reden dat je commentaren niet geplaatst worden, kan zijn dat je meer dan 2 links in de reactie plaatst. Ook kan het ermee te maken hebben dat je bepaalde links als reactie onder verschillende posts plaatst. Onze filters zijn met name gevoelig voor linkspam.

Mocht je vragen hebben over reacties die niet geplaatst zijn, of reacties die verwijderd zouden moeten worden, mail ons: redactie@hetkanwel.nl

hetkanWel behoudt zich het recht voor zonder verdere uitleg in reacties te schrappen of deze te weigeren. Netiquette voor reageren (gebaseerd op de regels van Trouw)

1.Opdat onze site een prettige plek blijft voor iedereen, vragen we je rekening te houden met enkele eenvoudige regels en adviezen.
2. Wees beleefd.
3. Maak je bekend.
4. Probeer iets nieuws aan de discussie toe te voegen.
5. Geef argumenten voor je mening.
6. Schrijf een begrijpelijke reactie in goed Nederlands.
7. Scheld niet op andere reageerders, auteurs of personen die in stukken voorkomen.
8. Discrimineer niet, zet niet aan tot haat of geweld.
9. Maak je niet schuldig aan digitaal schreeuwen (overmatig gebruik van hoofdletters, vraag- en uitroeptekens, enz.).
10. Gebruik geen schuttingtaal.
11. Reageren op elkaar mag, maar wel inhoudelijk en met argumenten. En respectvol natuurlijk.
12. Als je een link plaatst in uw reactie, leg dan uit waarom die link relevant is of wat hij toevoegt aan de discussie.

Hosting

hetkanWel wordt gehost door Triple-IT

praktische tips