Zet K3 aan tot massamoord?!

Zijn tere kinderzieltjes dan nergens meer veilig? Het lijkt er op, want in navolging van o.a. de Beatles en Pink Floyd stopt de populaire meisjesband K3 verborgen teksten in haar liedjes. Althans, er zijn mensen die dat beweren… Zij zeggen dat als je “oma’s aan de top” omgekeerd draait, je zeer duistere teksten hoort. Geloof je het niet? Luister zelf! (via Johan)

Advertisement

296 comments

 1. Pingback: Passage
 2. Inderdaad, je bent niet de enige. Het klinkt warempel vrij aardig.

  Maar over de tekst: eens je het gelezen hebt versta je dit er inderdaad in. Maar leg iemand een andere tekst voor met ongeveer dezelfde klanken, en laat het fragment erbij horen, dan zou deze persoon ook zweren dàt erin te verstaan.

  Wel aardig gevonden, deze tekst.

 3. Nee, ‘Oma’s aan de top’ herkende ik niet – en ik ben best goed thuis in het K3 repertoire.

  @Jarno: We kunnen wel een experiment doen en andere klanken erbij verzinnen, kijken of we die dan ook horen. Volgens mij luistert dat toch nauwer dan wij denken (bijv.: God die laat je zitten, laatste lettergreep hoor je bijna niet).

 4. Wat een rare gedachte, om een liedje achterstevoren af te gaan spelen. Zeker met K3… een onschuldig ‘twee-staartjes’ trio. Maar inderdaad, als je je hoofd maar goed programmeert, hoor je iets dat er op lijkt. Misschien is het wel een protest, geen aanzet tot 😉

 5. ja, nu je het zegt: Stop de Massamoord. Het is heel duidelijk, en ik merk dat mijn dochter, die hem alleen maar in de rechtdoorzee versie heeft gehoord, deze mening ook toegedaan is.

  Toevalligerwijs werd vanmorgen bij ‘Stenders vroeg op YorinFM’ Another one bites the dust’ gedraaid, van Queen. Andersom geeft dat als duidelijk resultaat: ‘Start to smoke marihuana’. Al zeggen sommigen dat het is: it’s fun to smoke marihuana.

 6. Dit doet me denken aan het boek “De Bijbelcode”. Hierin wordt m.b.v. computers naar teksten gezocht die in de bijbel staan en natuurlijk gevonden. Zelfs namen van vermoorde politicie en de namen van hun moordenaars staan er in. Het lukt alleen niet om in de toekomst te kijken. Waarom? Omdat we de toekomst niet kennen en dus niet weten waar we naar moeten zoeken en dus niet weten wat we willen vinden….

 7. Ik vind het wel interesant weet je nog meer nummers? ik heb gehoord dat je ook zoiests had bij tv programmas dat er 60 keer perseconde het beeld knippert en daar staan dan geheime berichten in of zo

 8. ehm.. ja, op ketnet verschijnen er ook b.v. beelden van sigaretten en andere zaken die niet voor kinderen zijn bestemd in luttele seconden… http://www.tobyornottoby.com/index.htm?nl/artikelen/verdraaiduitg.htm~actueel

  En K3 zingt trouwens: “Grote massamoord, grote massamoord, echt, grootste gekste waaghals, godverdomme leuk (een waaghals, een waaghals), grote massamoord, echt, ‘kwil nie da gezever, grote massamoord”.

  Als je http://k3.ytmnd.com/ luistert…

  Apart….

  grt,
  Alfredo

 9. Wat een onzin :”D , hahahaha
  als je oma’s aan de top omgedraaid zingt kryg je toch: pot ed naa samo? :”D hahaha lykt meer italiaanse shit dat MASSAMOORD :”D whahahaha

  kvind t wel melig. K3 = kut maar wel relaxt :”D

 10. SOngtekst helemaal

  Grote massamoord.

  Grote massamoord.

  We just against a life

  Godverdomme leuk.

  Grote massamoord.

  God die laat je zitten.

  Grote massamoord.

  Grote massamoord.

  We just against a life

  Godverdomme leuk.

  Grote massamoord.

  God die laat je zitten.

  Grote massamoord.

 11. OMG..
  Eng!
  Maarja.. dat krijg je toch als je nrs omdraait? Denk ik.. Dat je, als je goed nadenkt en luisterd, wel wat geks hoord? En al helemaal als je die tekst erbij zet, dan ga je het helemaal bedenken, en dan hoor je het ook idd..

 12. OMG..
  Dit is echt raar ik wil wel is meer liejdes van hun horen maar dan om gekeerd =S want dit is echt raar ik had het zo aan me moeder laten horen en me moeder ging gelijk naar me zusje toe om haar te verbieden K3 te luistreen xD
  Maarja..K3 was al raar 😉 maar je gaat tog niet over massamoord zingen ik had op een site oma`s aan de top in ge typt en toen om hekeerd kwam er grotemassamoord uit..Dus ik vind het heel raar

  XxJoyce

 13. Ja je heb gelijk moopie ik geloof er ook niks van en wat desy al zij geloof ik al helemaal niet ¬¬ mesen zij gewoon gek dat ze zich hier meer bezig houden want me vader had gister gezegt dat iemand ook een keer een liedje van The Bietels (of zo iets) om had gedraait en het was een heel vaage tekst!! En veel fans van hun hebben daarom zelfmoord gepleegd omdat het met die tekst te maken heb maar dat klopt helemaal niet ik geloofte het ook eerst maar nou dus echt niet meer ¬¬ maar houden jullie je tog mee beizg ¬¬

 14. Ik vind het een beetje raar allemaal, opzich wel dolle ofzo, maar denk je dat die meisjes dat erachter zoeken? laat die kindjes toch huppelen op hun ballonnenliedjes, moeten jullie er nou weer massamoorden van maken?

 15. Grote massamoord.
  Grote massamoord.
  We just against a life
  Godverdomme leuk.
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten.
  Grote massamoord.

  Grote massamoord.
  We just against a life
  Godverdomme leuk.
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten

 16. Mijn zusje verstond: “Er komt een massamoord.” Verder verstond ze niks, maar ze had tde tekst er niet bij en wist van niks. Ik vroeg haar gewoon om even te luisteren en te zeggen wat ze verstond.

 17. het is echt zo vet erg ik geloofde het niet toen heb ik de cd gekoght en anders om op mijn pc gezet en het is echt zo volgens mij bedoelen ze er iets mee groeten een k3-hater

 18. Dit vind ik zo eng! 😐
  Misschien is K3 wel duivels. Maar kijk, je zoekt het op het eerste gezicht er niet achter, een trio met schattige staartjes en vrolijke liedjes. Misschien is het bij andere K3-liedjes ook wel zo… Creapy! 😐
  Ergens anders had ik gelezen (ook op een forum) dat sommige mensen na een paar keer luisteren flauwvielen of een piep hoorden, of hun hoofd deed pijn… Zo eng!

 19. Grote massamoord.
  Grote massamoord.
  Tot vanavond
  Godverdomme leuk.
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten.
  Grote massamoord.
  Tot vanavond
  Grote massamoord.

  Godverdomme leuk.
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten.
  Grote massamoord.

 20. Hee,
  Ik las dit op een forum en ik ging meteen luisteren. Ik liet het meteen aan meerdere mensen luisteren. Die vonden het wel “grappig”. Ik daar in tegen. Ik vind het best eng
  @Nienke; Wow eng man! Ik luisterde altijd K3. Mijn stereospeler stopte altijd naar een paar keer. Ik vind het ook heel erg eng. Maar mensen zien mij nu als een gek. Maar ik zweer dat ze echt dát zingen!

  Trouwens op dat “onverstaanbaar” zingen ze: Tot vanavond.. (serieus!)

 21. onzin als je de echte text hoort zit er geen een woort in wat omgekeert massamoort is en het si toeval dat lietje is al 5 jaar oud dan had er iets gebeurt en k3 srijft zelf de lietjes niet onzin

 22. Bij dat “onverstaabaar” hebben sommige “tot vanavond”. Ik hoor eerder tot ziens en tot vanavond. Kan ook anders zijn, maar ze zeggen in ieder geval meer dan “tot vanavond”

 23. Ik vind KL3 wel tof maar nu niet meer want die meisjes zijn echt eng! Ik kan niet meer slapen enzo, het liedje blijft in m`n kop. Die lieve meisjes, omgetoverd tot duivelse engelen.

  Wouter

 24. volgens mij klopt dat niet hoor,
  ik weet niet, ik ben nopg maar 13 maar als ik logisch nadenk dan zie ik niet in dat als je oma’s aan de top’ zingt dat je dan opeens grote massamoord krijgt. zei zingen waarschijnlijk in de studio gewoon oma’s aan de top hoor.

 25. egt dom, jullie kunnen je met niks anders bezig houden he??
  vergeet gewoon dat gedeelte dat ze andersom zingen.
  Een of andere gek heeft dit gemaakt.. ik heb oma’s aan de top achtersre vorgen laten afspelen en je hoorde helemaal niks van massamoord

 26. Lol, stop de massamoord. Waar maken jullie je druk om? Ze zijn er tegen. En ik hoor het ook, en dat begin is faking eng 😐 Hoor je een soort sjoeeeeeeeeeef. En dan stop de massamoord.. Hmm. Ik denk dat ze het expres erin hebben gezet ja.

 27. wat een eng liedj 😛
  ik heb em net gekregen maar hij doet het niet!!
  dus heb ik die tekst gelezen ziet er vaag uit.
  maar als je omdraait dan hooor je iets anders hoor. xD

 28. zo te lezen haten jullie wesley echt heel erg dan moet hij ook wel een super (_) zijn
  nou ik sta achter jullie hoor jongens zijn (__)
  behalve sean cameron angel in love heeft gelijk

 29. K3 is doodeng, en dan hun nieuwe film… Brrr! 😛 Maar het is egt ‘oma’s aan de top’, want wij hebben dit lied opgenomen en toen achterstevoren beluisterd. Egt ‘oma’s aan de top’…

 30. hoi ik vind k3 ook eng ik geloof dat het echt duistere teksten zijn :s

  maja wat ik eigelijk zeggen wilde:::
  vroeger luisterde ik altijd k3 maar nu heb ik sgijt aan ze ze moge de pot op
  en ik vind DAT LIEDJE DOODENG ik krijg er n8merries van maarjha ik ben pas 12 groetjes aan de mense hierro

 31. normaal luisterde ik altijd naar K3 maar nu ik dit heb gehoord kan ik niet meer naar een K3 liedje luisteren zonder ontzettend bang te worden! Heeft iemand misschien een tip of advies om over deze angst heen te komen?
  graag hoor ik van je! grtz

 32. Grote massamoord.
  Grote massamoord.
  We just against a life, (Hier hoor ik iets van: SOSen maar)
  Godverdomme leuk.
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten. (zitten klinkt meer als meer SHIT)
  Grote massamoord.

  En als je goed luisterd hoor je gewoon pot ed naa soma…etc. maar als je pot ed naa soma achter elkaar zegtzegt hoor je vanzelf gotenasamo.

  Heb Oma’s aan de top altijd al een raar nummer gevonden =S

 33. haaii ,,:)
  Ik vind het echt belachelijk waar jullie je mee bezig houden!,.. jeasus denk je nou egt dat K3 dit zo bedoelt?!,.. NIET DUS! Ten eerste schrijven ze die nummers niet zelf en dan daarbij, het zijn kinder zangeressen, niet een of andere gekken die zingen over een massamoord! Ilona heeft gelijk, als je het snel genoeg zingt dan hoor je het achterstevoren gwn iets anders, maar ‘god die je laat zitten’ hoor ik zoiezo niet,.. en what the hel die dit verzonnen heeft, heb je niets beters te doen ofsoow?! zo kun je alles wel om gaan draaien, als je een andere tekst neerlegt die er op lijkt, dan geloof je gelijk dat het iets anders is, dit is dus egt niet greepy! ik ben egt geen fan van k3 maar ik vind dit wel overdreven zehg!Net wat jullie zeggen, het is een onschuldig 2 staartjes trio, die zingen voor kinderen, denk je dan egt dat ze er dit mee bedoelen?!,.. NIET DUSS jullie willen gewoon een roddel hebben, naja pech voor jullie maar het is onzin!
  grtz my!

 34. Pingback: Mijn wereld…. » Blog Archive » Het kan wel…..
 35. jo ik heb dit nummer ook geluisterd van mijn zusje geleend ik draaide het om met geluidsrecorder toch hoor je het “massamoord” maar velen van jullie zeiden al het is niet K3 die de liedjes verzinnen maar dit heet subliminal messages een ze stoppen reclames van tijdschriften er ook mee vol

 36. Ik weet niet zo goed wat ik moe vertellen over het “massamoord” nummer van K3.. ik denk dat het niet goed is om naar te luisteren achterstevoren en daarvoor zijn nummers niet bedoeld! maar er zijn meerdere nummers als je die achterste voren luisterd.. ik noem maar een voorbeeld van Queen we will rock you..
  Ik heb er mijn eigen mening over Pas er mee op !

 37. en nog een reactie op het berichtje van Anita.. natuurlijk heeft K3 dit niet zelf geschreven en het is ook niet hun bdoeling.. er zit hier iemand anders achter en misschien weten sommigen wel wie ik bdoel andere niet.. maar zo iemand is de satan.. en erg triest dat hij ook al op kinderen doelt !

 38. K3 heeft nog veel ergere plannen,volgens hun manager.Ze willen alle liedjes op hun volgende album achterstevoren opnemen.Twee liedjes zullen oproepen tot haat op buren en ander gespuis,aldus jean paul de heimelijke(manager).
  Ze gaan vanaf feb.2007 weer touren een dat gaat behoorlijk wild worden;vlammenwerpers,kruisigings scenes,sm kleding en een masturbatie act.Dat belooft wat.
  Ik denk dat ze gewoon een nieuwe markt proberen te bereiken.

 39. Dit is echt raar,, je moet er niet te vaak naar luisteren want dan word je erg :@ (boos) en je gaat je raar voelen,, ik en me vriendiin hebben hem wel 100 X geluisterd,, we hebben nu koppijn,, en ja we horen die teksten dit zingen ze:
  grote massamoord
  grote massamoord
  Grote massamoord
  God laat je zitte etc.

  Xx Demijn en AleXx

 40. Dit is ziek. Dit hoor ik:

  Grote massamoord,
  Grote massamoord,
  Heus, het is waar,
  Godverdomme leuk,
  Grote massamoord,
  God die je laat zitten,
  Grote massamoord,
  Grote massamoord,
  Godverdommeleuk,
  Grote massamoord,
  Heus, het is waar,
  etc.

  Nouja, het is gewoon creepy..

 41. Dit is echt heel erg eng, toen ik het stukje tekst had gelezen, en het liedje nog een keer luisterde, toen hoorde ik ook dat grote massamoord en godverdomme leuk enzo erin, dit is echt scary!! En als het een grap is, dan vind ik dat fucking flauw!!!

 42. Waarschijnlijk als je er meer naar luistert ga je steeds meer denken dat ze die rare dingen zingen terwijl het toevallig dezelfde klanken zijn als de tekst hierboven. Eigenlijk zou ik dit nummer wel eens unplugged willen horen…

 43. ff vraagjuh

  hoe kun je een liedje eigelijks achterstevoren luisteren, et lijkt of iedereen weet hoe dat moet maar ik heb eigelijks geen idee…
  dus kan iemand mij vertellen hoe dat moet?

  (K3 vage stoepho*ren)

 44. jezus mensen, kom op, schrijf nit 18 x de lyrics op , maar denk na, 5 jaar oud? massamoord, in the united states? 9-11?

  jezus. ik weet ht al, ik kan nit slape vn8

  het is ook zo dat je klanken anders hoort omgedraait, dat het al zo is bewerkt, dat ze het zelf niet wisten, ( ik vond zowiezo de tekst al raar, omaas aan de top,? wtf? ) maar dit gebeurt wel vaker, meestal als grap, soms hoort het bij de muziekstijl (rock bv.) maargoed,

 45. oh en 8erstevoren spelen kan met, start – programma’s – bureau accesoires – entertainment – geluidsrecorder, click op rec en speel een liedje af, – bewerken>omgekeerd afspelen. KLAAAAAR

 46. K3 komt me vannacht vermoorden nu ik dit gehoord heb, ik vind ze akelig, die lach enzo van die meisjes, nee echt, ik hoop dat ze de groep verbieden, want een groep voor kinderen die zo’n teksten zingt, ik vind niet dat dat kan, ik heb net de cd’s van K3 van mijn dochter uit haar kamer gehaald en ze krijgt ze niet terug !

  Ik hoop dat ze het niet merkt zodat ik geen uitleg moet geven over wat voor een soort mensen dat zijn, ze is nog maar 11 en dan zal ze getraumatiseerd zijn!

  Zo’n mensen moesten ze pas opsluiten :s

 47. wat een debiele reacties hier zeg!! lijkt wel alsof sommige van jullie door de duivel bezeten zijn!!

  oei mijn kind mag geen k3 meer luisteren ALSOF HUN HET HOREN mijn god zeg.

  zielig hoor dat er nog zulke mensen bestaan.

  ja ik hoor het ook, lekker belangrijk

 48. JA IDD JEZUS, net of ze je nu gaan vermoorden, als of je dochter wordt beinvloed op wat ze 8erstevoren perongelijk zingen. damn. en net of je bezeten bent door de duivel als je dat soort dingen zegt, niet bezeten gewoon Achterlijk. tuurlijk is purple rain niet ingezongen door de ‘satanskerk’ dat bestaat niet eeeeeeeens een satan, dat is gewoon een fabeltje van de kerk om meer mensen naar de kerk te laten gaan zodat ze in de zogenaamde hemel komen, vandaar, OHHHH JEZUS, de meeste mensen doe express zoon ding achterom op hun plaat, zodat ze in de media komen,. maar soms is het gewoon wat je wil horen, die tekst slaat toch nergens op,, grote massamoord, just against a life, godverdomme leuk? ik weetniet hoe het met jullie is maar ik heb nog nooit godverdomme leuk gezegd hoor, JEZUS.

 49. Sorrie hoor, maar ik moet hier echt heel hard om lachen. het is belachelijk!

  Welke gek bedenkt er nou zoiets stoms?

  Daarbij lekker hoor, om meiden van de rond 12 jaar bang te gaan zitten maken, met zulke onzin. alsof dat gezond is?
  k3 zou het zingen volgens jullie als je het leidje omdraait, en daarom mogen kinderen de cd niet meer, luisteren.

  En hoe vaak hebben mensen het hier op de site gezet? ontelbare keren, en dat wordt ook gelezen door kinderen, dit vind ik veel erger.

  Jullie moeten zelf nadenken wat jullie opschrijven.

  Echt zielig zijn vele die hier geschreven hebben.

 50. ik vind allemaal bullshit wat ze over dat k33 andersom gaan zeuren alsof kinder van zoveel jaar dat gaan doen en diana ik denk niet dat meisjes van zon leeftijd op dit soort sites zitten en of dat ze uber houbt alleen agter de computer zitten

 51. Ik vind jullie allemaal echt ziek. ik geloof echt niet dat K3 dit met opzet doe, die huppelen lekker 7 dagen in de week op een podium en verdienen bakken vol met geld.

  Hoe vaker je t andersom luister des te meer je hoor. Ik hoor dr echt helemaal niets in…

  En bedenken jullie wel even dat kinderen deze site ook kunnen lezen!!!

  Martijn Milktank schreef iets dat ik niet ga herhalen omdat dus kinderen dit ook kunnen lezen.

  Denk eerst eens na voor je iets opschrijf zeg tjeetje.

  En voor degene die dit bedacht heeft, heeft volgens mij geen reet te doen en heeft dat liedje zooooo vreselijk veel geluisterd dat je op een gegeven moment zelf gewoon iets hoort…

 52. ten eerste is dit wel oma’s aan de top achterstevoren gedraaid. (voor de mensen die denken dat dit in elkaar gezet is.)
  Het is alleen puur toeval dat het “klinkt” als massamoord. de rest van de ‘verzonnen teksten” is veel vager.
  vooral als je denkt aan het woord massamoord dan hoor je het.
  ik heb het meerdere mensen laten horen zonder ze iets te vertellen en nog niet eens de helft verstond er massamoord in.
  maar wel ziek inderdaad om k3 nummers achterstevoren af te spelen.

 53. Waarschijnlijk zijn ze onder het schrijven van dit nummer beinvloed door de duivel geweest zonder dat ze het door hebben gehad en dat er zo dus een (kwaadaardige) geheime boodschap in is gekomen…

 54. hee
  ik hoorde dat vandaag ook voor het eerste en ik downloaden dat lied en speelde hem achterste voren af,, en het is ECHT waar ,
  ik geloof het ook noooit van liedjes,, maar ik heb het zelf gedaan ,, het is echt echt echt waar , nou is de vraag of ze het express hebben gedaan :S

 55. Jah hij was egt koelie,oelie yeaah doe de blotte bille boogieeeeeeeeeeeey .. zo zing dat maar s achterstevoren! dan krijg je yeeeeeeeeeigoob ellib ettolb ed oed haaeey eileo eileok! dat is pas aanzetten tot massasmoord! ofnohhhhh!! Vlaaamse HC Hooliguns….

 56. Gewoon eng. Maar zeg nou zelf; ”Godverdomme leuk.” Wie zegt dat nu? Ik hoor het er wel in.. maar ik vroeg het aan iemand zonder de tekst erbij te geven en die had zoiets van; waar gaat dat over? En toen gaf ik de tekst erbij en die hoorde het nog niet. Het ligt denk ik aan jezelf!

 57. Pingback: Bas • Persoonlijke Weblog
 58. Wat houden de mensen zich toch mee bezig ? Hebben ze echt niets beters te doen dan muziek achterstevoren te beluisteren ???
  K3 stemt heel wat jonge kinderen en zelfs volwassenen gelukkig, waarom dan deze blaam ? Nu, ik hoop dat K3 dit kan beschouwen als extra reclame !!! Als je de woorden van vooraf weet waarnaar je moet zoeken, dan hoor je dit uiteraard. Maar hadden ze iets anders gezet die erop lijkt dan had iedereen dit ook geloofd ! Jammer dat tekstschrijvers nu al hun teksten achterstevoren moeten controleren, waar gaan we in “godsnaam” naartoe !!!

 59. Dit is een hele hoop vergezochte zever
  Ik ben een studente communicatiewetenschappen en heb zodoende heb ik over subliminale perceptie geleerd. En om het kort te houden, het is praktisch ONMOGELIJK om zo een boodschap achterstevoren in een liedje te zetten! Het is technisch veel te moeilijk om én een liedje op te nemen én daar dan nog een omgekeerde boodschap in te steken!

  Om nog een ander voorbeeld van sublilminale perceptie te geven: ik denk dat de meeste mensen al gehoord hebben van een film die ze in de cinema hebben afgespeeld in Amerika en tussen de beelden werd er heel snel (onmogelijk om met het blote oog te zien) prentjes van popcorn en cola getoond. Met als gevolg dat het publiek na de film meer cola en popcorn ging consumeren. Dit onderzoek is FAKE, het was een verzinsel van een slimme marketeer die zijn bedrijf wat belangstelling wou geven. Niettemin hebben andere onderzoekers geprobeerd dit experiment te testen, wie weet, misschien zou het wel kunnen. Maar het resultaat was zo klein dat het verwaarloosbaar of niet significant was.

  Geloof dus niet zo snel wat er wordt beweerd. En daarbij, waarom zou je in godsnaam toch een liedje achterstevoren willen spelen???

 60. Aub, waar zijn jullie nu eigenlijk mee bezig? Een liedje achterstevoren afspelen en t ergste is nog: waanzin zoeken! Dat jullie zulke zaken DURVEN bekend maken, daar word ik meer bang van dan van MASSAMOORD. Jullie lopen nog VRIJ rond, 1 advies: laat jullie opsluiten en behandelen. Over zotten gesproken, er zijn er nog!!!

 61. Ik vrees dat hier menig mensen paranoia beginnen te worden door dat gezever over massamoord en dergelijke .
  Als je goed fantaseert hoor je zo wel iets ja maar denk toch dat diegenen die het duidelijk horen meer iets horen dat ze willen horen !
  Er bestaat der wel een psychologische term voor , denk iets met projectie …
  Steekt het alleszins niet in jullie kopke zoals hier iemand al vermelde met de talrijke zelfmoorden na het achterom spelen van een beattle liedje …

 62. potednaasamo = oma’s aan de top achterstevoren en aan elkaar geplakt, als je da snel zegt of zingt hoor je dus min of meer wat zij beweren en daarbij nog eens de muziek die ook achterstevoren gespeeld wordt, rare mensen …

 63. WIe weet wat je krijgt als je
  ‘We Will Rock you’ van Queen en
  ‘Maneater’ van Nelly Furtado achterstevoren draait ? Heb ik al ’n paar keren hier zien staan , kan da nie achterstevoren draaien xD

  Byéé

 64. da zinneke da jullie “zogezegt” nie verstaat da is wel : iets dat niemand appreciert
  en trouwens het blijft stom een liedje omdraaien hou u toch met nuttige dingen bezig tis nie om da jullie da omdraaien da k3 da ook zo gaat zingen hè.

 65. hey, ikke weer

  K3 kon er trouwens ook nikske aan doen, hoe konnen zij da eigelijk weten?
  en nog iets dak nie snap..
  hebben ze al die liedjes afgelopen en omgedaaid, of hebben ze alleen da ene liedje genomen (oma’s aan de top) en als ik het omdraai bekom ik toch geen “grote massamoord”
  grts

 66. allemaal dikke zever over bijgeloof !

  zal ik meedoen ?? ja ! ok !

  wat dan met de 13 jarigen die dit liedje luisteren ? super !!! want 13 is dus meteen een ongeluksgetal he !… voor de 12 jarigen onder ons … luister 13x naar omas aan de top , en je zal je 13é verjaardag niet halen !!

  komaan zeg , omdat 1 of andere kinderachtige volwassene niks beters te doen heeft , slaat iedereen op hol … bende idioten !

 67. astublieft zeg jullie geloven toch zelf niet dat dit met opzet gedaan is?!ik geloof er niks van (als je de tekst echt zou achterstevoren draaien dan zou je waarschijnlijk iets heel anders krijgen!)
  en trouwens waarom zouden ze zoiets doen.

 68. wat een bulshitt het liedje is al 5jaar oud nu ineens vinden ze er iets op
  precies ofda die meisjes dat expres gaan doen dan moet je toch al hoogbegaafd zijn voor zo iets ineen te zetten ik vind deze reacties enorm dom ikzelf luister ni na k3 ma vindt echt wel onozel en alle ouders die hun kinderen nu verbieden voor na k3 te luisteren zijn nog dommer dan de kindere aub mensen zijn jullie dan zo goed gelovig.

 69. wat belachelijk, als je er een tekst bij zet, verstaat iedereen het erin, zoals nu ook al te lezen is in die andere reacties, mensen hebben allemaal verschillende teksten, die er zogenaamd mee bedoeld worden..,

  voor al die mensen die hier echt mee zitten:
  GET A LIFE

 70. Even een analyse gestart op het liedje. Hoe komt net nu eigenlijk dat we die dingen kunnen interpreteren wanneer het lied achteruit wordt gespeeld?

  Wanneer je neerschrijft wat er nu eigenlijk gezegd wordt, kun je meteen zien dat “stop de massamoord” (https://www.hetkanwel.net/?p=618#comment-4018) en boterhammenworst (https://www.hetkanwel.net/?p=618#comment-61591) inderdaad mogelijk zijn, maar “godverdomme ni leuk” (https://www.hetkanwel.net/?p=618#comment-61563) eigenlijk niet kan 🙂

  http://www.bermione.be/?q=node/46

 71. ik vind dit zoooo eng
  gwn best wel raar maar ik hoor 2 versgillende dingen
  stop de massamoord
  en
  grote massamoord
  en ook
  god die laat je zitten
  en
  dat het toch niet naat interreseert
  dat hoor ik aleen kwee nie of ik goeie ooren heb
  eigenlijk echt craepy
  ik vind wel dat het alemaal duivels klinkt :S
  heelp !!! mischien zijn ze wel bezig met wereldoverheersing zonder dat we het weten :S
  khoop uht nie :S 😛

 72. Ik denk dat er in vele liedjesteksten en gesproken teksten wel van die rare klanken zitten waar je met enige verbeelding iets kan achter verstaan. Wellicht zelfs in de voordrachten en lezingen van de vereniging die dit ter sprake bracht (durven zij de uitdaging aangaan om al hun opnames achterstevoren te laten napluizen???????)
  Achterstevoren afgespeelde menslijke uitspraken hebben voor mij altijd een akelige en duivelse klank, ten andere. (waarschijnlijk omdat het zo onnatuurlijke uitspraken en klankwoorden worden)
  Ik denk echter niet dat de aangeklaagde laster moedwillig in de liedjesteksten van K3 (en wellicht de meeste anderen, op een paar uitzonderingen na (sekten?) misschien (rare vogels bestaan tenslotte ook)).

 73. ik heb meerdere liedjes omgedraait en hoorde dit:

  hey mamma:
  hij sneed mij open
  politici, ze kunnen dood
  een vermoorden jongen die moord
  vermoorden ik mezel
  en vool gescheten

  en bij de drie biggetjes:
  we gaan je slaan mof (of zoiets)

  meer heb ik niet echt geprobeerd

 74. ff nogiets… mischien is K3 wel een hele andere afkorting dan KAREN KRISTEL EN KATHELEEN (ofzo)
  ikbedoel… KISS betekent ook zoiets als Knights In Satan’s Service…(en dat klinkt ook heel lief toch? KISS)

 75. T is God IS against the life
  dus
  Grote massamoord.
  Grote massamoord.
  God is against the life
  Godverdomme leuk.
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten.
  Grote massamoord.

  Grote massamoord.
  God Is against the life
  Godverdomme leuk.
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten.
  Grote massamoord.

  en k3 betende ook al weer …
  klux klux clan

 76. Mensen na nog een paar luistere horen we dit

  Grote massamoord.
  Grote massamoord.
  God is against the life
  Godverdomme leuk. (ag ren nu maar) (2de stem)
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten.
  Grote massamoord.

  Grote massamoord.
  God Is against the life
  Godverdomme leuk.
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten.
  Grote massamoord.

 77. alsT nr. BeginTT hoor jEe meTeen Groote MAssaMoordd dan hOorR je meteeN op De 8Terr Gronddd :We.. gaan. .doooood! en daN hErHalen zE : Doooood…. alls dUbblle sTeem Ofsow…
  Enn Dan Duus BIj dIee 11 seC.. Achh rEnnn nu MAAH !!

 78. Toen ik het liedje voor het eerst omgekeerd hoorde , verstond ik die woorden echt niet .. er zijn zoveel liedjes die als de reversed worden dat je er een andere tekst bij kan zetten .. het zijn alleen maar de klinkers die je nodig hebt , ik vind dit gewoon pure onzin anders zouden ze het toch met al hun liedjes hebben gedaan ? ik ken wel zo’n duizende liedjes die gek zijn als je ze omgekeerd hoort .. zelfs IMAGINE van JOHN LENNON is wel freaky maarja .. Mensen die zo’n tekst erbij zetten zijn gewoon gek en zijn nogal moordlustig denk ik..

 79. Pingback: Chriske » K3’s duivelse massamoord
 80. Als je goed hoort, hoor je stop de massamoord en niet grote massamoord!!!

  Ik vind het erg dat mensen echt gaan geloven dat dit voorzien was.

  Onze kinderen luisteren er toch allemaal na??

  Dan gaan ze dat vooral niet doen hoor.

  Mvg

  Jan Spijker

 81. Omg! Mensen, stop met de waanzin van ‘K3 zijn duivels met staartjes enz..’! Crap! Bullshit! Natuurlijk, ik vind het ook wel creepy, maar het zal vast hun bedoeling niet zijn! Ze schrijven kinderliedjes aub! K3 is niet geweldig, en ja ze zijn belachelijk, maar dit zijn echt fucking pesterijen!

 82. Hahahahahahahahahaha lag dubbel van het lachen!
  Die van Britney was trouwens ook leuk!
  Zo zullen er in sommige songteksten nog wel meer onnozele blabla gevonden kunnen worden…
  Iemand al geprobeerd rotting christ om te draaien?

  Hahahahahaha
  Manipulatie van liedjes met een computer is er heel veel mogelijk helaas in sommige gevallen!
  Je gelooft toch echt niet dat een meidengroep of songwriter van K3 zoiets bewust doet of wel???

 83. Grote massamoord.
  Grote massamoord.
  God is against the life
  Godverdomme leuk. (ag ren nu maar) (2de stem)
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten.
  Grote massamoord.

  Grote massamoord.
  God Is against the life
  Godverdomme leuk.
  Grote massamoord.
  God die laat je zitten.
  Grote massamoord.

  Dit is ook wat ik er uit opmaak.
  Zo las ik in Frontier magazine dat er ook van dit soort messages als verborgen boodschap in tv series, reclame of wat dan ook te vinden zijn.

  Maar er zal ook wel een enorme manipulatie plaats gevonden hebben om deze tekst uit een song van K3 te halen…

  Roelof

 84. Ik weet niet wat ik ervan moet zeggen…
  Of dit komt er echt uit of het is grote manipuleren van een liedje van K3. Dat je er koppijn vankrijgt en flauw valt kan ik ook niet inkomen
  Volgens mij is het aandacht trekkerij ( zal me benieuwen wat hier uit komt als het omgedraait word…)
  Laat K3 maar mooi hun liedjes zingen!
  Ik laat mijn dochter er gewoon naar luisteren:-)
  Doeidoei!

 85. Nou, ik heb het ook eens beluisterd.
  Eerlijk gezegd lig ik er niet zo heel erg wakker van… zeker niet na wat ik er uit haal voor tekst

  Grote massamoord, stop de massamoord, Ods against the life godverdomme leuk (ach ren nu maar door) Stop de massamoord god die maakt je sip stop de massamoord

  Ik maak hieruit op: grote massamoord= oorlog stop de massamoord= stop de oorlog tekenen tegen leven Godverdomme leuk = dus helemaal niet leuk!(ach ren nu maar door= sluit je ogen maar voor de dingen die deze planeet naar de kloten helpen!) God die maakt je sip God maakt je verdrietig omdat deze nare dingen op deze toch wel leuke planeet gebeuren.Waarom laat god dit toe?

  Maar draai het refrein gewoon weer om dan heb je de oorspronkelijke tekst de tekst zoals het bedoeld was!

 86. ja zo kan je overal wel iets in horen.. het zit tussen je oren als je iemand het gewoon laat horen zonder er ook maar iets over te zeggen dan zal die er niet uit opmaken dat er massamoord word gezecht, maar echter als je zegt dat er een verborgen boodschap in zit en dat er massamoord word gezecht dan gaan mensen inderdaad denken dat het er echt in zit

 87. Dit is gewoon puur toeval, dit is bij veel liedjes zo, het is wel niet nep zoals sommige mensen hier denken, als je di lied omdraait, heb je het oorspronkelijke lied, dus het is niet met de computer bewerkt ofzo.
  Wel grappig hoe zo’n onschuldig kinderliedje zoiets ergs verborgen houdt! xD

 88. Ik weet zeker dat de meiden van K3 als ze geweten hadden dat er dit soort teksten uit kwamen als het refrein achterstevoren werd afgespeeld ze dit liedje niet hadden gezongen!!!
  Ik denk dat als ik deze postjes niet had gelezen, ik kreeg de link van mijn zus.. ik gewoon een lading onsamenhangend gebrabbel zou zijn…
  Probeer het eens met een ander liedje, Mull of Kintyre of zo… ik ben van mijn stoel gevallen van het lachen!!! Daar hoor ik ook geen gebraqbbel in, zelfs in dat nummer van Queen herken ik niks.
  Maar ja ik zal wel niet zon grote fantast zijn.
  Ik geloof eigenlijk dat dit een beetje een reclame stunt geworden is, ik hoop dat de cd’s van K3 heel erg in verkoop aantallen stijgen!

  Of zit er iemand achter die echt een hekel aan k3 heeft? En op deze manier K3 loopt af te kraken?

  Meiden, jullie maken leuke muziek (al ben ik geen fan…) Ga zo door:-)

 89. wel ik heb de tekst ook eens goed beluisterd en ik kom tot deze conclusie :

  grote massamoord ( we gaan dood )
  grote massamoord
  God is against a life
  godverdomme leuk ( ach ren nu maar )
  grote massamoord
  god die laat je zitten
  grote massamoord

  grote massamoord
  god is against a life
  godverdomme leuk
  grote massamoord
  god die laat je zitten
  grote massamoord

 90. k3 is een bende trutten.ze zingen een grote massa moord en verdomme leuk.
  ik dacht:die meiden zijn zo lief dat ze zingen voor de kindjes.
  maar zoiets vent amai.
  als ze da lezen:k3 kunnen jullie nog iets verzinnen dan da!
  khoop da jullie nog gestraft worden bende sletten.
  slu

 91. ik vind het zielig dat mensen hun bezig houden met andere mensen in de put te duwen mijn dochter is grote fan van k3 en zou er nog niet aan denken dat die 3 meisjes er toe in staat zijn om dat te door melden aan kinderen
  als of die bond niets beter heeft te doen!!!!!!!

 92. Ik vind het maar raar. Ik was aan het luisteren en ik had ergens gelezen dat iemand was flauwgevallen. Dus ik heb het nummer heel vaak achter elkaar geluisterd. Eerst kreeg ik hele erge hoofdpijn en toen werd ik helemaal misselijk net als 3 andere meisjes uit mijn klas. Egt raar. maarja dit wou k even kwijt.

  doeiidoeii

 93. het verbaasd me. ik ken iemand die gek is op k3 en denk dat zij niet kan geloofven dat als je achterstevoren het draait grote massamoord hoord. ik geloof normaal in paranormaal omdat ik daar in geloof. en ik denk niet dat het komt door duistere dingen enz. de technologie moet gewoon iets laten tonen wat te horen valt. toch?

 94. ze zeggen dat k3 er nix vanaf wist maar dat hun liedjesmaker dat had gedaan.
  ik geloof ook niet dat k3 zoiets zou doen.
  kristel(met zwart haar) heeft verdorie zelf een kind.

 95. ach komop jongens… jullie reageren allemaal overdreven.. de ene vindt het bullshit en komt er op een overdreven manier voor uit en de andere die vindt dit te eng en valt flauw -.-
  natuurlijk is dit wel creapy/funny. ik heb het liedje nu al meer dan 200x achter elkaar aanstaan en kom op dezelfde dingen als iedereen hoort.
  natuurlijk kan deze grote tekstinhoud geen toeval zijn er zit iemand achter.. ook als je het HELE liedje andersom draait hoorje hele vreemde dingen
  aan het eind van het liedje hoor je bijvoorbeeld:” het was lachen man!” (das dus eigenlijk het begin van het liedje)
  maarja… ik bedoel.. je moet wel behoorlijk doof zijn als je grote massamorod niet hoort!

 96. Godverdomme, ik vind dit helemaal neit leuk :S Het is alleen hartstikke raar. Ik kreegd r kippevel man, echt. Maar wat betreft over die tekst ; Als je er gewoon iets bij verzint hoor je dat ook hoor. Echt het is wat overdreven dat k3 hier voor de rechtbank word gesleept. Serieus, waar gaat dit naartoe? Alsof k3 echt kinderen wil ‘hersenspoelen’. Jezus, doe normaal :S

 97. Ik heb dit uitgezocht.
  het klopt inderdaad echt want ik heb het gewone liedje van k3 gedownload. en die dan met effect achteruit afgespeeld in geluidsrecorder van winsows zelf.

  Je moet ook niet kijken naar de tekst.
  bijvoorbeeld dat je denkt dat als je omas aan de top omdraait dat je dan krijgt pot ed naa samo

  maar het gaat om de klank let hierop.

  massamoord. (klank)
  naasamo (Klank)

  Een liedje achteruitspelen veranderd niet de klank maar speelt hem andersom af.

  Hoop dat dit helderheid heeft gebracht aan iets dat een stoeptegel zich nog had kunnen bedenken 😀

 98. Het is niet alleen met k3..
  Ook een liedje van The Beatles, als je die omdraait komt er; paul is a dead man, paul is a dead man.

  Zelf heb ik ook als een zo’n site vol met liedjes ‘met betekenissen’ gehoord, maar ik kan die site nergens meer vinden.

  Daar stond er ook 1 op en die was echt heel duidelijk. Daarin zeiden ze ook; ‘This is a secret message, send it to the..’

  Weird.

 99. Als je hem luistert krijg je best wel rillingen dat had je niet verwacht van k3 😛
  Ze doen zich zo lief en leuk voor maar als je het liedje luistert dan denk je Van OKé Right 😛

 100. ik vind het echt schánde! dit stond dus ook in de panorama:

  de klager meldde dat in oma’s aan de top een verborgen boodschap zit. wanner het nummer omgekeerd word gedraaid is onder andere te horen : grote massa moord,grote massa moord, we against a life, gvd leuk! zou het echt waar zijn? weblog http://www.hetkanwel.net was zo vriendelijk om het nummer Oma’s aan de top voor ons andersom te draaien. en jawel, overduidelijk is te horen hoe k3 zingt; grote massamoord, grote massamoord,we against a life,godverdomme leuk! wie had dat ooit kunnen denken?! k3 is een groot komplot van lucifer. duivelse snollen zijn het! die na elk optreden krijsend hun hoofd 360 graden draaien en groen kots spugen!Dankzij de bond tegen vloeken weten we dat nu. laten wij daarom god op blote knieen danken dat er anno 2007 nog mensen zijn de de gehele dag niets anders doen dan plaatjes achterstevoren afluisteren. zij waken over ons, HAlLELUJA!
  maar zo was het ook een keer in een ander liedje, het is al heel lang geleden dus kan me niet meer herrinneren welk liedje het was, maar als je die andersom draaide kwam er dit uit; christ go to hell! maar dit vindt ik echt té erg! ga een beetje als een geliefde meidengroep bij duizenden kleine kinderen zo’n tekst maken…nou ja, andersom dan! zoals de panorama schreef: duivelse snollen zijn het!

  groetjes Daphne.

 101. Sorry hoor, maar ik ben Kathleen Aerts, een van de zangeressen van K3.
  En de teksten zijn:
  1. Niet door ons geschreven
  2. Niet duister/duivels

  Het is namelijk Oma’s aan de top, dus: Pot ed naa s’amo.
  Niks grote massamoord.
  Als je dat omdraait krijg je: Droomassam etorg skin en dat is geen Oma’s aan de top.
  Op deze site wordt het trouwens ontkent: http://www.burgvoor.nl/jacco/k3.htm
  En ik heb het ingezongen, dus ik kan het weten!

 102. Als je grote massamoord omdraait is het: Droomassam etorg.
  Het klinkt als Oma’s aan de top, maar dat is het niet.
  Oma’s aan de top is omgekeerd Pot ed na s’amo.
  Ik zal het hele refrein even omdraaien:

  Oma’s aan de top = Pot ed naa s’amo
  Het feesten kan niet op= Po tein nak netseef teh
  Met oma’s aan de top= Pot ed na s’amo tem
  Treuren wordt een flop= Polf nee tdrow neruert
  Want tranen zeggen stop= Pots neggez nenart tnaw
  Met oma’s aan de top= Pot ed na s’amo tem

  Zo is het dus:

  Pot ed na s’amo tem (klinkt als: grote massamoord)
  Pots neggez nenart tnaw (klinkt als: just against a life)
  Polf nee tdrow neruert (klinkt als: godverdomme leuk)
  Pot ed na s’amo tem (klinkt als: grote massamoord)
  Po tein nak netseef teh (klinkt als: dead bodies i can see it/sjonnie laat een scheet/het is niet dat je het ziet)
  Pot ed naa s’amo (klinkt als: grote massamoord)

  Het enige wat we zien zijn dus illusies.
  En daar is niks mis mee, maar dan hoef je ons nog niet lastig te gaan vallen!
  Het enige waar ik nog mee zit is: Wie heeft dit liedje zo vaak achterstevoren af zitten spelen om deze teksten erin te kunnen herkennen?
  De eerste keer dat ik het hoorde merkte ik er namelijk niks van.

 103. Als je grote massamoord omdraait is het: Droomassam etorg.
  Het klinkt als Oma’s aan de top, maar dat is het niet.
  Oma’s aan de top is omgekeerd Pot ed na s’amo.
  Ik zal het hele refrein even omdraaien:

  Oma’s aan de top = Pot ed naa s’amo
  Het feesten kan niet op= Po tein nak netseef teh
  Met oma’s aan de top= Pot ed na s’amo tem
  Treuren wordt een flop= Polf nee tdrow neruert
  Want tranen zeggen stop= Pots neggez nenart tnaw
  Met oma’s aan de top= Pot ed na s’amo tem

  En ZO zit het:

  Pot ed na s’amo tem (klinkt als: grote massamoord)
  Pots neggez nenart tnaw (klinkt als: just against a life)
  Polf nee tdrow neruert (klinkt als: godverdomme leuk)
  Pot ed na s’amo tem (klinkt als: grote massamoord)
  Po tein nak netseef teh (klinkt als: dead bodies i can see it/sjonnie laat een scheet/het is niet dat je het ziet)
  Pot ed naa s’amo (klinkt als: grote massamoord)

  Het enige wat we zien zijn dus illusies.
  En daar is niks mis mee, maar dan hoef je ons nog niet lastig te gaan vallen!
  Het enige waar ik nog mee zit is: Wie heeft dit liedje zo vaak achterstevoren af zitten spelen om deze teksten erin te kunnen herkennen?
  De eerste keer dat ik het hoorde merkte ik er namelijk niks van.

 104. Als je een liedje achterstevoren draait dan hoor je de klanken achterstevoren en dat is iets anders dan letters omdraaien. Je hoort dus niet wat je ziet (als je het opschrijft).

 105. Kevorkian, je kan het ook zingen, als je dat wilt.
  Doe dat maar…
  En je kan er zo veel dingen in verstaan…
  Er zijn mensen die denken: Stop de massamoord, boterhammenworst, grote massamoord, Ik woon in Emmeloord, Opa over boord, moordenaars aan boord, Oh wij gaan nu dood of Oma’s haar is rood.
  Maar het blijft: Poot et naa saamoo.
  Dat klinkt wel als al de voorbeelden, maar het heeft niks kwaads.
  Bij bijna al onze liedjes krijg je dat, en niet alleen die van ons…Alle liedjes van de wereld hebben dan wel iets duisters.
  De drie biggetjes: We slaan je mof.
  Heya mama: We gaan je vermoorden, weg politici.
  Toveren: Support, support de moord op Kennedy.
  Dat is allemaal niet waar!
  Je kan ook doen: Mijn aap is rot, We laten het stromen, net Oh lieve Piet of Je hoort, je hoort, je hoort, Oh Emily.
  En als ze toch duivels zijn, K3 heeft de teksten niet geschreven, dat heeft Miguel Wiels gedaan.

 106. Maar je hoort:”Grote massamoord.”
  Terwijl het Pootednaasaamoo is.
  Zing het maar: Poodednaasaamoo/Grote massamoord…
  Klinkt vrijwel hetzelfde.
  Maar als je grote massamoord omdraait krijg je geen Oma’s aan de top, maar Droomassam etorg.
  Klinkt ook bijna net als Oma’s aan de top.
  Zie je?

 107. Ik was vroeger een k3 fan me zusje is er nog 1
  maar hun hebe het nummer niet geschreven.
  Dat hebt de schrijver gedaan als jullie slim zijn moet je op onderzoek gaan.
  weet de policie daar al van dan
  ik vind het wel ereg wat de schrijver hebt gedaan mischen is dat ook bij andere nummers.

 108. Fijn dat er iemand het met me eens.
  Nee, Miguel Wiels heeft het geschreven, dat klopt.
  De politie weet het al hoor, en het is ook bij andere nummers: Heyah mama, de 3 biggetjes en Toveren.

 109. ik wil net zeggen…
  ik heb acid xpress 5.0 (van sony)
  daarmee kan je dingen omdraaien
  en bij: ik ben een klein geel visje, toveren en heya mamma hoor ik steeds dingen…

  ze hebben het over: ze komt ze komt je halen (ja we vinden ook al veel te jong)
  en bij toveren hebben ze het over: vermoorden::
  hoebedoel je kindvriendelijk

 110. Mensen komaan dit slaat echt nergens op..

  Ten eerste.. K3 zingt de liedjes.. ze schrijven ze niet!! Lees het zo vaak je kan en laat dat duidelijk zijn..

  Ten tweede.. Het idee dat k3 bezeten is.. Volgens mij zijn de lezers en de mensen die reageren hier bezeten.. Kinderen niet meer laten luisteren naar k3. alsjeblieft zeg.. Alsof een kind die teksten hoort.. ALS JE ZO NORMAAL SPEELT!!

  Ten derde iedereen is nu helemaal geobsedeerd door de liedjes van K3 maar heb je andere liedjes weleens omgedraaid, die zijn nog erger dan de zogenaamde massamoord.. Maar in ieder geval wat boeit dat aangezien liedjes VOORUIT afgespeeld moeten worden..

  Ten vierde in sommige rapsongs word vreselijk taalgebruik gebruikt.. Die worden normaal geluisterd en zijn op die manier al erg.. Maar daar kijkt niemand naar.. Iedereen heeft het nu over de liedjes van K3 als je ze OMDRAAIT dan komen er duistere teksten te voorschijn.. ALS JE ZE OMDRAAIT.. zolang je ze dus NORMAAL draait is er dus niets aan de hand..

  Ik moest dit echt even kwijt.. Ik ben 17 jaar en vind de nummers van K3 enorm leuk.. En zie ze niet als een gevaar voor mijn kleine neefje en nichtje die helemaal gek zijn van k3.. En die van mij gewoon naar K3 mogen blijven luisteren..
  Maar doordat gezemel van jullie had mijn kleine neefje van de week zoiets van.. Ik luister niet meer naar K3 want ze zijn gevaarlijk.. Dat had hij gelezen via msn toen hij van een vriendje een link kreeg naar deze site..

  Mijn conclusie. K3 probeert de wereld niet te schokeren.. Maar de mensen die de liedjes omdraaien en achter alles een duistere reden toevoegen… Die schokeren hier de boel.. Laat dit nu even duidelijk zijn. en hou gewoon op met deze idioterie!!!

  Anja

 111. Té dom voor woorden, een discussie als deze.

  Een dergelijke omkering van een tekst gaat puur over fonetica (dus de klanken die gemaakt worden bij het uitspreken van de woorden). Realiseert iemand zich wel hoe groot de geïnvesteerde tijd voor een tekstschrijver zou moeten zijn om dit bewust te doen zodat de tekst vooruit én achteruit zinvol wordt???

  Het is een trieste zaak dat er mensen zijn die een argument zoeken om popmuziek als verderfelijk te kunnen bestempelen, en het bij gebrek aan beter op zulke onzinnige manieren proberen…

  Ik heb zelf een dochter die wild is van K3, en “oma’s aan de top” is toevallig één van haar lievelingsplaten. Ik hoop dan ook dat Karen, Kathleen en Kristel zich er in het geheel niets van aantrekken, en lekker doorgaan met het maken van leuke muziek.

  Mijn steun hebben ze.

 112. hey
  toen ik het liedje hoorde hoorde ik gelijk wat ze zijden behalve dat engelse stukje die kon ik niet verstaan
  ik weet dat ze die tekst egt zeggen maar of ze het ecspres hebben gedaan is de vraag
  de groeten’

 113. haha jah!
  K3 heeft deze boodschap er dan in, maar er zijn nog veeel meer mensen met die boodschappen in hun liedjes, rihanna, nelly furtado, linkin park, jay-z enz… Typ maar gewoon eens op youtube: Backmasking
  dan krijg je allemaal dat soort liedjes. Ik geloof wel dat er een boodschap in zit hoor! Hoe moet het anders zo komen.
  Sorry hoor, maar ik vind niet dat mensen hier raar doen, want jullie hebben het zelf gehoord:
  Grote massamoord!!!
  enz…
  Noujah, geen paranooojaah dus.
  btw, mijn kleine nichtje van 6 die luistert de hele dag door k3, en zij zingt nu ook al: grote massamoord…
  Ik vind dat ze die mensen op moeten sluiten!

 114. Als ik vragen mag k3-hater, hardcore lover.. Wie laat zijn kind/nichtje van 6 een liedje van k3 achterstevoren horen.. Als er aangegeven wordt dat het klinkt als grote massamoord..
  En nog iets probeer zelf eens een duistere boodschap te bedenken.. draai die woorden om.. en maak daar een liedje van.. Zet dat op deze site en zeg dan pas dat het met opzet gebeurd..

  Ik ben blij dat sommige mensen wel snappen, dat het in feite gaat om simpele zelfvorming van woorden..
  Je hoort klanken en die klanken vorm je zelf tot woorden.. Je kan er van alles voor horen..
  Als je niet wist dat er ook grote massamoord uitkomt.. Had je er zelf dan opgekomen???

  Lees de reactie van Kathleen maar die een stukje terug staat
  Ik citeer:
  “En je kan er zo veel dingen in verstaan…
  Er zijn mensen die denken: Stop de massamoord, boterhammenworst, grote massamoord, Ik woon in Emmeloord, Opa over boord, moordenaars aan boord, Oh wij gaan nu dood of Oma’s haar is rood.
  Maar het blijft: Poot et naa saamoo.
  Dat klinkt wel als al de voorbeelden, maar het heeft niks kwaads.”

  Voila, pure logica..
  Je hoort een klank van woorden.. en die klank zet je zelf om in woorden..
  Zelfs diegene met het laagste iq snapt dit verhaal..
  anja

 115. K3 wou ook eigenlijk helemaal niet voor kleuters gaan singen.
  Kijk so eens naar de songteksten, Bijv. die van heya Mama.

  Die kleine kinderen denken er neit over na, maar wij snappen wel waar se op uit sijn. :O

  hittegolf in de stad
  jongens en meisjes dansen door de straten
  lekker uitgelaten
  ik wil jou jij wil mij
  ik weet een plekje waar ze ons niet vinden
  jij mag me verslinden

  doe het heel zachtjes
  geen kreetjes en geen lachjes
  heel zachtjes
  het wordt een leuke zomer
  lieve mooie dromer

  refrein
  heyoh heyah mama niyehoh
  heyah mama hiyehoh
  hehe hehehe hehe he

  hittegolf in m’n hart
  laat mij vanavond naar je kamer komen
  in duizend hete dromen
  ik wil jou
  jij wil mij
  slaap nu maar zacht en laat je ramen open
  ik kom er aangeslopen

  doe het heel zachtjes
  geen kreetjes en geen lachjes
  heel zachtjes
  het wordt een leuke zomer
  lieve mooie dromer

  refrein

  doe het heel zachtjes
  geen kreetjes en geen lachjes
  heel zachtjes
  het wordt een leuke zomer
  lieve mooie dromer

 116. O.o ik wordt beetje gek van mensen die praten zonder reden.. zucht..

  Enne barbieding.. als jij k3 zo f**ck vind waarom lees je dan zoiets als dit.. Omdat er massamoord boven staat..
  wie is hier nou eng???????

  anja

 117. Het liedje Kusjesdag van K3 hoorde ik. Maar zodra er in het refrein een beat doorkomt zingen ze Kusjesdag iets anders en zachter. Als je goed luistert hoor je op een andere toon zingen: Kutjesdag kutjesdag , later hoor je in het liedje nog: klein klein kutje , een klein kutje. Op het Koetje (staat in songtekst Koertje?) Kut is feest

 118. Weet je wat het is…..
  Vroeger toen er nog platen spelers waren kon men het idd doen. Maar nu met de cd speler word het een beetje moeilijk om je cd achterstevoren af te spelen dus waarom die moeite doen om een boodschap in een tekst te maken terwijl kinderen hem niet kunnen horen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *