Citroengeur doet poetsen

In verband met Sinterklaas-verplichtingen deze keer geen weekoverzicht, maar wel een interessant wetenschappelijk bericht voor alle vrouwen die vinden dat hun man eens moet gaan schoonmaken. Zorg voor een klein snufje citroengeur. Dat is het enige wat nodig is om mannen te laten schoonmaken. Dit blijkt uit een onderzoek van wetenschappers die wilden bewijzen dat de associaties die we hebben met bepaalde geuren onbewust ons gedrag kunnen sturen. Bij de geur van allesreiniger met citroen denken we aan schoonmaken en dus gaan we ook eerder schoonmaken.

Advertisement

7 comments

  1. Afijn, manlief gaat dus aan het poetsen en bij de grote schoonmaak ontdekt-ie ineens waar die geur vandaan komt: uit de AmbiPur die in het stopcontact zit. Een volkomen overbodige gadget, die hij dan ook onmiddelijk verwijdert. En weg is de citroengeur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *