De zuinigste auto van Nederland rijdt 100 km voor 1 euro

twikeNoem eens een auto waarbij je zelf kunt meetrappen om kosten te besparen, waarbij je tankt via het stopcontact en waarvoor je geen wegenbelasting hoeft te betalen? Juist, in een keer goed: de Twike, de zuinigste auto van Nederland.
Althans, auto… Het houdt het midden tussen een fiets en een vliegmachine en je kunt er 100 kilometer voor 1 euro mee rijden. Goedkoper wordt het niet. En het lijkt niet direct een “babe magnet”, maar de auto valt zo op dat je altijd een praatje hebt. Eigenaar Maurice Bergmans adviseert zoekende singles daarom ook een Twike te nemen. Contact verzekerd.

Advertisement

14 comments

  1. Leuk; voor het forenzen kan het wel interessant zijn. Maar je zult er dan toch ook nog een auto naast moeten hebben voor het vervoeren van de kinderen, boodschappen, vakantie, etc.

  2. Elke kilometer minder met een gewone auto helpt toch weer (zegt het meisje dat na 6 maanden 23000 km op de teller heeft staan ;)).

    Maaruhm, ietwat off-topic: ik las net op rtl.nl dat we onafwendbaar een verkeersinfarct krijgen. Ik zeg… we verhuizen allemaal daarheen waar we ook in de buurt werken (of we gaan werken waar we wonen), we gaan allemaal fietsen/twiken en voila… opgelost is het probleem! 😉

  3. Mannen: ff voor de duidelijkheid 😉 wat mij betreft hebben beide auto’s geen invloed (of nog erger, een negatieve) op je SA. Als je daar al aan wat zou willen doen door middel van een auto, is een vierkante logge bak of een Twike niet een goed middel. Wat mij betreft kom je met een stoere Audi, een Jaguar of een leuke cabrio in welke vorm dan ook, alles beter dan een van deze twee 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *