Voorbij het missionaris standje

Christenen die het missionaris standje zat zijn, kunnen nu eindelijk ook sexperimenteren dankzij book22.com. Deze webwinkel biedt seks speeltjes die de christelijke slaapkamer (of keukentafel!) op verantwoorde wijze kunnen verlevendigen.

Zo is daar de Removable Rabbit voor christelijke clitorale stimulatie (zouden ze ook Irremovable Rabbits hebben?) of 52 sexual positions op handige kaartjes met stap voor stap handleiding. De website is gelardeerd met bijbelteksten uit het Hooglied, een boek in de bijbel die over de liefde gaat.

Let wel, als je iets wil bestellen: je moet wel getrouwd zijn…

Joy Wilson vertelde aan Columbia News Service dat de keuze geheel biddend tot Jezus is samengesteld. Zodoende haalden allerhande hulpstukken de collectie wel, maar vallen bijvoorbeeld de dildo’s die als afgietsels van het origineel gevormd zijn, af. Ook ‘anaal’ is taboe.bron: trouw.nl

Advertisement

14 comments

 1. Waar is de tijd gebleven dat christenen het aardse leven verfoeiden en hun ogen gericht hadden op de hemel?

  Waarschijnlijk in de duisternis van de middeleeuwen en het industriële tijdperk, toen de meeste Europeanen stierven in hun eigen stront.

 2. Of ik gewoon een spellingsnazi ben of dat ik in het bijzonder snel val over het misspellen van ‘missionaris standje’ laat ik in het midden. Maar in het Nederlands is dat volgens mij gewoon een missionarisstandje.

  Of is die nieuwe spelling onderdeel van de frisse nieuwe wind die de christenen ineens om de ballen waait? Fijn dat die gasten eindelijk ook in de jaren 60 zijn beland; als dat zo doorgaat halen ze ons nog in, snel Tom Poes bedenk een list!

  Nu nog iemand vinden die de Kama Sutra wil herschrijven voor moslims en we kunnen er weer hard tegenaan met zijn allen. Wacht, dat klonk niet zoals ik wilde…

  (Overigens is dit misschien het moment om mijn papieren reliek van een Van Dale de deur uit te doen. Google vindt “missionaris standje” vaker dan “missionarisstandje”, dus de ‘juiste’ spelling is al niet meer de meest gangbare)

 3. @peter: haha, dank voor die referentie. Ik was helemaal niet op de hoogte van het bestaan van het platform Signalering Onjuist Spatiegebruik (SOS).

  http://www.spatiegebruik.nl/

  (NB: als je probeert te surfen naar “http://www.spatie gebruik.nl”, dan kom je er dus niet)

  E.e.a. is alweer oud nieuws, daar ze in mei 2006 al het duizendste ingezonden voorbeeld van de ‘Engelse ziekte’ publiceerden, maar evengoed lollig.

 4. om even terug te komen op het onderwerp zelf.
  Ga dr even niet vanuit dat elke christen de Paus adoreert, daar is alleen het kleine clubje katholieken mee bezig.

  Vervolgens zijn de opvattingen van de meeste christenen al lang up-to-date. Alleen als je echt geen christenen in je familie of vriendenkring hebt behalve je oma, kun je nog geoorlooft de fout maken ‘de christenen’ conservatief te noemen. Of je gaat uit van de opvattingen van de Amerikanen natuurlijk, in dat geval kan ik je alleen maar gelijk geven.

  Tot slot is het misschien interessant eens wat te lezen over zowel christenen als moslims dmv hun boeken eens open te slaan. Er staan verdomt interessante dingen in zowel de Bijbel als Koran, bovendien is onze complete civilisatie er op gebaseerd.

  Dan kom je misschien ook nog wel lang Hooglied, één van de bijbelboeken die een behoorlijk erotische lading aan het heilige boek meegeeft…

  Daarna weer lekker cynisch reacties plaatsen,
  dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen

  😉

 5. Jos; Joden en christenen hebben nooit uit de voeten gekund met de erotische betekenis van Hooglied. Ging volgens hen natúúrlijk niet over (vóórhuwelijkse) seks. Ging over de liefde van God en zijn volk.

  Een vertaling van de Kama Soetra in Arabisch, Farsi en Oerdoe zou best populair kunnen worden. Zegt Soera 2:223 immers niet: “Uw vrouwen zijn als een akker voor u. Gaat dan in tot uw akker op de wijze die gij verkiest.” Je moet er dan weer wel op letten dat je elkaars schaamdelen niet ziet, dat je voor het neuken een gebed opzegt en naderhand woedoe (wassing) doet. Maar elk standje is geoorloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *