hetkanKort: bel met God

Altijd al eens een keer met God willen bellen? Dat kan nu, want hij is met zijn tijd meegegaan. Of liever gezegd, de kunstenaar die al eerder een postbus opende voor al uw brieven, heeft nu ook een mobiel nummer beschikbaar gesteld: 06 442 449 01. Om zo te zorgen dat God altijd en overal bereikbaar is. Hij en enkele dichters spraken de welkomstboodschap op de voicemail in. En natuurlijk hoopt hij dat mensen een berichtje achterlaten, ‘als moderne vorm van bidden’.

Advertisement

16 comments

 1. maar God kun je togch alleen met bidden bereiken, dus waaromzou je verwachten dat een of een ander website een manier heeft gevonden om met God te bellen? Is niet iedereen beter af met zo`n leugen dat je met God kan praten want, dat is echt onzin!
  Ik zal dit soort mensen haten, maar er staat in de bijbel dat je mensen niet mag haten dus dat doe ik ook niet. Jullie verpesten de hele geloof, mensen gaan straks nog geloven dat ze met God bellen!

 2. Ach laat mensen lekker geloven wat ze zelf willen…..
  Laat ze bellen als ze daar behoefte aan hebben
  En waarom zou je geloven als je weet dat god bestaat?

  Geloven doe je alleen maar als je niet 100% zeker bent.

 3. Bidden zonder telefoon is veel directer.
  Je praat tegen God zoals je tegen iemand in een vertrouwelijk gesprek kunt praten.
  God is ┬┤groter┬┤ dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen.
  En Hij heeft zoveel moeite voor de mensen gedaan, maar ze zien het niet. Hij laat zichzelf zien. Je kunt Hem zien. Stel je er eens voor open.
  Kijk om je heen, zie liefde, zie het leven, en zie de natuur weer tot leven komen, zie de aarde in al haar pracht. Allemaal speciaal voor de mens.
  Maar wat maken die ervan?
  En Hij heeft lang geleden zichzelf bekend gemaakt door mensen opdracht te geven om over Hem te schrijven. Wat een Liefde. Speciaal voor de mens. Maar wat doen ze ermee?
  Hij lied Zijn woorden tot leven komen, in Jezus.
  Wat hebben mensen van Hem begrepen?

  Geloven is 100% zeker zijn. Je gelooft alles of niets.
  Je kunt alleen niet alles wat gebeurd begrijpen, dat is wel een groot verschil.

 4. Maak ook eens grappen over Allah en Mohammed , of durven jullie dat niet ? Stelletje lafbekken !!
  Óh, je durft het wel ? Ik ben benieuwd ! Christenen beledigen , daar hoef je geen moed voor te hebben .

 5. Aha , "frissewind" is de menining toegedaan dat Allah NIET de enige, ware , almachtige God is , want deze laatste is volgens hem ("frissewind" dus) "van hoger hand" dan Allah . Ik kan het hier alleen maar mee eens zijn! High five, "fissewind" !!!
  "Frissewind"maakt hier m.i. ook een grap over Allah , hij ("frissewind"dus weer) behoort derhalve niet tot de door mij bedoelde lafbekken.

 6. Waar blijven de moslims over dit onderwerp ??
  Die hebben meestal een heel , grote bek ! Normaal zou ik hier "mond" gezegd hebben . Maar als je alle agressieviteit van de moslims op de wereld ziet , dan denk ik dat "bek"gerechtvaardigd is !

 7. Christenen uitlachen of kleineren is politiek-correct . Dan ben je goed bezig. Maar wee als je de Islam op dezelfde wijze bejegend , dan ben je aan het discrimineren en wat dies meer zij .
  Ik vindt dat uitermate hypocriet ! En laf.

 8. Dit is een politiek-correcte site . Dat betekent dat het GEEN eerlijke ,correcte site is. Men is per definitie op- de hand van de Islam en de moslims. Of het exteremisten zijn of niet, altijd ligt de fout bij DE Nederlanders of anders wel bij DE Amerikanen of DE Joden .Maar nooit bij de moslims, ook al plegen ze moorden en meer van dat fraais. Het is een soort van masochisme denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *