Rob Geus (Smaakpolitie) is een Liegebeest

Volgens Wakker Dier is Rob Geus een Liegebeest, net als Albert Heijn en Unox. Zij zijn met 9 anderen genomineerd in de Liegebeest-verkiezing, waarbij het meest misleidende product wordt gekozen.
Wakker Dier: “Wat ‘keurmeester’ Rob Geus je niet vertelt: vleeskalfjes komen niet buiten, worden direct bij de moeder weggehaald, gaan op lange veetransporten als ze enkele dagen oud zijn, en staan levenslang op roosters en betonvloeren… En hadden we je al verteld dat de kalfsvleesreclame wordt betaald met jouw belastingcenten? Alleen Rob Geus wordt er vrolijk van.”

Advertisement

95 comments

 1. die Rob Geus is een doodgewoone afwasser en , niks geen dermatoloog
  en die heeft veel grootspraak komt uit het niets en denkt dat hij alles , weet maar over diermishandeling weet hij echt niks ,dus een groote praatjesmaker en leugennaar en meer ook niet

 2. Wat is die Rob Geus me enorm tegengevallen. Hij pakt dus doodleuk centen aan van de ‘vleesmafia’ en hij liegt er lekker op los. Schandalig dat in dit ‘beschaafde’ land nog zo met dieren wordt omgegaan. Kalfsvlees is gewoon NOT DONE en niet meer van deze tijd. Kalfjes horen bij hun moeder en hebben het recht om eerst pink en daarna volwassen koe te worden, in de wei te dartelen en te grazen. Hoe kan iemand dit met z’n geweten verenigen? Een baby op je bord, die nog is mishandeld ook. Ik snap het niet meer en ik snap de boeren ook niet, die op deze manier dieren kweken.

 3. Als je niet tegen zijn kop kan moet je niet kijken. En wakker dier moet eens verder kijken dan hun neus lang is.
  Jaarlijks worden er in de zomer tientallen dieren verwaarloosd of gedumpt.Doe daar eerst eens iets aan

 4. als je kijkt naar de smaak-politie dan weet iedereen dat rob geus de zaken die een ander voorbij gaan wel aan het licht brengt.
  Maar dat hoor en lees je niet bij Wakker Dier.
  Wordt zelf eens WAKKER!!! en doe wat anders dan mensen zwart maken.
  Ben het helemaal mee eens wat Fred zegt.
  En wat Rene betreft , kijk eens in de speigel!!!!

 5. Inderdaad is dit juist, vele jaren in de haven van vlissingen gewerkt, waar ook kistkalveren want dat is de naam werden aangevoerd vanuit ierland Deze beestjes waren de groote van een herdershond en stonden inderdaad op roosters waar ze niet konden draaien of liggen, na 3 dagen op zee waren er meestal al enkele dood. Verder werd er alleen met melkpoeder gevoerd voor het witte vlees
  eet smakelijk

 6. Beste mensen,

  Als Rob Geus wordt aangevallen omdat hij reclame maakt voor een product waar sommige het niet mee eens zijn,Dan moeten we alle andere bekenden NL daan ook gaan aanvallen?
  Als je het er niet eens mee bent dan is dat je eigen mening en laat anderen met rust. Gaan jullie dan ook Jan vayne en Umberto Than “lastig” vallen omdat zij reclame maken voor Unox?
  Maken jullie je eens druk om belangrijkere zaken dan of iemand liegt ja of nee.

 7. Je kunt aan die kop van Rob al wel zien dat het een gladde is. Een ander op zijn vingers tikken dat vind hij helemaal geweldig. Nu moet hij zelf maar eens op zijn vingers getikt worden en zijn reclamegeld inleveren. Het is trouwens te zot voor woorden dat de overheid reclames maakt voor vleesproducten, doen ze toch ook niet voor suikerbieten, is tenslotte ook een boerenproduct. Belachelijk bureaucratisch zooitje is Nedeland geworden. Gek he dat er zoveel Wilders aanhangers komt. Nederlanders zijn de bureaucratie zat aan het worden.

 8. Ik vind al die reclames over dieren schandalig,al die dieren gemarteld in hokken tegen elkaar aangedrukt gaan ze op transport,weg gehaald bij hun moeder.Ik wou dat er geen dieren op deze aarde waren,en er gestopt werd met fokken van dieren.Al die arme dieren hebben een hels leven door de mensheid.Ze willen een stukje vlees,mijngod imbecielen open je ogen!!!!
  Er is veg. vlees overal te koop,smaakt net zo goed,alleen word er geen arm dier voor gemarteld.Iedereen die vlees eet mooet zich diep schamen!

 9. Ik word al misselijk bij de gedachte vlees te eten van al het jonge spul. Of het nou een kalf of een lam is. Ik haat het sowieso om vlees te eten, als je zie hoe sommige dieren behandeld worden…

 10. Maar jullie vinden die reclame van de MC Donalds wel Leuk met die koeien als kangeroe?
  En ze gebruiken alleen maar “het beste gedeelte van de koe” en wat gebeurd er met de rest?
  Al eens over nagedacht?

 11. Wakker dier…… kan iemand deze organisatie een keer naar de slachtbank leiden?

  Het eeuwige gezeik over wat wel en wat niet kan. Dankzij WD zijn de batterij eieren niet meer te koop, moet men dus meer betalen voor een doos eieren, goedkoop vlees per kilo mag van hen ook niet dus wie weet ook voor vlees straks duurder uit.

  En dan nu dit weer…. als we het dan toch over belastingcenten hebben; dat is precies waar een groot deel van de subsidie voor WD vandaan komt.

  En altijd AH bashen, er zijn zat andere verkooppunten die hetzelfde verkopen. Maar ja gewoon de marktleider aanspreken he, dan volgt de rest vanzelf. Het standaard smerige truukje zoals dat al jaren door de dieren-terroristen gebruikt wordt.

  Doe mij een super waar ik batterij eieren kan kopen, kalfsvlees, balnk kalfsvlees, en alles waar deze zogenaamde dierenvrienden tegen strijden.

  Met terroristen wordt niet onderhandeld, ik hoop dat AH dit adagium hoog houdt door niet op de eisen WD in te gaan.

  We hebben al te veel toegegeven.

 12. ik vind het een walgelijke reclame, hoe die het zegt : kalfsvlees daar word ik vrolijk van, de lul !!
  vind trouwens sowieso dat dieren diervriendelijker moeten worden behandeld eer ze gedood worden voor vlees

 13. Karin, ik ben het helemaal met jou eens.
  De zin kalfsvlees daar word ik vrolijk van, is hetgeen mij ook tegen de borst stuit.
  Was daar nu geen andere tekst voor?
  Sinds wanneer worden we vrolijk van het doden van dieren

 14. wat een zielig gedoe.
  Vlees eten is gezond, daarom worden we er vrolijk van;). Tuurlijk worden dieren slecht behandeld. Maar zolang jullie geen vlees eten eet ik wel een stukje meer:D. Bedankt

 15. Als je er een probleem mee hebt om meer geld voor iets neer te leggen dan koop je het toch lekker niet!!!!!
  Wie denkt de mens wel nie wie hij is om te denken dat ie beter is dan welk dier ook op aarde.
  Een mens mag niet gediscrimineerd worden, niet gemarteld worden of zinloos gedood worden maar wij mogen wel dieren zinloos doden omdat we ze lekker vinden.
  Het wordt tijd dat er voor diervriendelijkheid wordt gevochten!

  En fred wat betreft de Mc Donalds reclame die vind ik ook walgelijk.
  Hoe meer je weet hoe lekkerder je eet NOU NIET DUS als je het mij vraagt.

 16. Nee Ron, je snapt blijkbaar sowieso niet zoveel.. Heb jij plek om een paar miljoen kalveren per jaar te huisvesten? Je hebt een mening dus je zult vast wel weten dat een koe alleen melk kan geven als ze kalvert? M.a.w. De kalversector haalt haar bestaansrecht uit de zuivelindustrie. De Nederlander eet graag kaas en drinkt graag melk etc.. Dus zolang de Nederlander dat blijft doen, zullen er ook meer kalveren dan ruimte zijn. Dan kun je maar beter goed zijn voor de kalveren en genieten van een heerlijk stukje kalfsvlees!

 17. Het is maar reclame! wat mensen hier mee doen moeten ze zelf weten! of ze het eten of niet 1 vind het lekker andere niet! Tja en hoeveel mishandelende dieren zijn er wel niet KOM OP DOE DAAR IS WAT AAN!! EN GA NIET OP JE REET ACHTER EEN COMPUTER ZITTEN TE LULLEN OVER EEN RECLAME! KOM OP WAKKER DIER!!! DOE IETS AAN HET REDDEN VAN MISHANDELENDE DIEREN IN PLAATS VAN OVER STOMME RECLAMES TE LULLEN!

 18. Ik vind kalfsvlees eten zo zielig!
  Hoe zouden die eters het vinden als ze als baby bij hun moeder en vader weg worden gehaald en dan worden opgegeten?
  Zouden hun ook niet echt leuk vinden he?
  maarja, wat kun je er aan doen?
  het enigste wat ik kan bedenken is een handtekeningen actie. maarja , je kan mensen niet verbieden iets niet te eten.
  xx

 19. en nog erger, rob geus liegt nog meer, van de week belde het team van rob geus om te vragen of we het studenten huis niet even konden laten liggen… we kregen geld aangeboden om drie weken helemaal niks op te ruimen en schoon te maken..
  zo komen ze dus aan die programma’s.. this echt ziek.

 20. Wat is dit voor onzin allemaal?? Rob Geus liegt helemaal niks, hij verzwijgt misschien dingen(dit is wat anders). Als je het verschil niet weet tussen liegen en verzwijgen kun je beter je mond houden. Rob Geus wordt nu afgeschildert als een leugenaar en dat slaat dus helemaal nergens op. Van dat hypocriete gelul wordt ik ook moe. Je kunt beter als kalfje geslacht worden dan als koe lijkt mij, want koeien hebben een leefwijze om later geslacht te worden(nee dan heb je een lekker leven ofnie?).

  Mvg.

 21. Ik vind die Rob Geus een stomme oen, maar het kan mij niks schelen waar dat dier gestaan heeft in een stal waar het naar zijn dood verlangt of in de wei waar die hoopt nog lang te leven, als ik het maar op kan eten. Al die acties voor dieren en mensen worden maar uitgemoord.

 22. het programma de smaak politie begint mij ook de strot uit te hangen er mag wel een ander concept komen .wat wakker dier betreft met hun lijst ze zijn alleen maar op wraak uit omdat juist die genomineerd zijn behalve dus de bedrijven zoals ah geen donatie willen doen aan wakker dier omdat bij onderzoek is gebleken dat er bij hun ook niet alles zuiver isidt stond een maand geleden op wikipedia maar is door wakkerdier zelf verwijderd en dat rapport zag er toch echt uit ik hoop dat rob geus doorgaat met het kortgeding tegen wakker dier

 23. er zit een fout in het vorig bericht ik bedoel dat ah unilever super de boer en nog meer bedrijven door wakker dier zjin benaderd voor het doen van donaties maar door een onderzoek van laurus(mijn werkgever) is er een verdenking van boekhoud fraude bij wakker dier en daarom zijn al deze bedrijven afgehaakt

 24. Uhmmm…. BOEIEND!!!??? Zoals Hans Teeuwen zou zeggen !!

  Ik vind kalfsvlees ook lekker, en varkensvlees en eieren en kippenvlees…
  Wil dat zeggen dat ik het ermee eens ben hoe de beestjes behandeld worden??? No way… !

  Maar om nou vegetariër te worden om die reden?? Dacht het niet, daar smaakt me een lekker stuk vlees te goed voor…
  Buiten dat het goed voor je is 😉

  Zoek een leven ipv continu te liggen zeuren over vlees en de dieren.. Pffff

 25. Quote op Lisa:
  “Ik vind kalfsvlees eten zo zielig!
  Hoe zouden die eters het vinden als ze als baby bij hun moeder en vader weg worden gehaald en dan worden opgegeten?
  Zouden hun ook niet echt leuk vinden he?
  maarja, wat kun je er aan doen?
  het enigste wat ik kan bedenken is een handtekeningen actie. maarja , je kan mensen niet verbieden iets niet te eten.
  xx”

  Jij bent vast een jaar of 13/14 niet?
  Wat is dat nou voor belachelijke vergelijking, een baby bij de moeder weghalen?
  whahahhaa ongelooflijk..

  Waar denk je dat die koeien kalfjes voor krijgen?? echt niet omdat dat leuk staat in de stallen hoor… !!
  Kalfjes worden nou eenmaal geboren om opgegeten te worden als kalf, en anders als koe 😛

 26. Om over na te denken: Jozef en Maria waren essenen en die waren vegetariers en zo ook heer Jezus. Daarom predikt Jezus de Heer de liefde voor de dieren en in de voeding onthouding van vlees. In de eerste eeuwen van de christelijke jaartelling was de vegetarische voeding onder de christenen heel gebruikelijk en in geschriften uit die tijd zijn daarover vele uitspraken te vinden(in de bijbel niets te vinden dat komt omdat t door mensen geschreven is die laten dingen weg zoals t hun uitkomt). Deze passage heb ik uit t boek Het Evangelie van de Heilige Twaalven uitgever Rozekruis-Pers. Het werd door de leden van de esseense gemeenschap naar een boeddhistische klooster in Tibet gebracht, waar het tot het einde der vorige eeuw bewaard is gebleven om het voor verminking te behoeden.
  Dit wordt niet in de kerk of waar dan ook gepredikt en waarom niet?
  Mensen in die tijd waren beesten (en nu nog), waarom zou onze Heer de mensen willen vernietigen, denk aan de vloed.

 27. Vind het in en in triest dat er zo met dieren omgegaan word. Geef ze een lekker stuk land om op te lopen, en laat ze lekker bij hun moeder zitten. Als dat gebeurd dan hebben minder mensen moeite met het eten van een stuk kalfsvlees. Ik eet zelf geen kalfs en lamsvlees, omdat ik het gewoon echt dierenmishandeling vind. En ja nu kan iedereen gaan mekkeren dat een koe ook een kalf is geweest, maar die heeft wel een beter leven gehad dan een opgehokt kalfje wat zonder daglicht, gras, etc in een hok staat.

 28. Ik word het zo langzamerhand een beetje zat al die klachten over het leven van de kalfjes tegenwoordig, het belangrijkste volgens mij is dat wij goedkoop en lekker vlees krijgen, klinkt misschien een beetje egoistisch maar het is wel zo…

 29. Rob Geus is geen dermatoloog nee…..een dermatoloog is een HUIDARTS!!!

  Eerst je huiswerk maken dan pas klagen.

  En wakker dier legt op elke slak zout.
  Maar als er weer ergens een weerloos diertje zwaar mishandeld in een wei staat dan hoor je wakker dier niet!!!

  Hondjes aan de boom….geen wakker dier…

 30. wacht eens even, Weet een van jullie toevallig hoe het op een boerenbedrijf aan toe gaat? ondanks alle regeltjes en ander gedoe van de regering en andere organisaties blijven boeren bestaan alleen vanwege hun liefde voor de dieren!!!!!!! Kleine kalfjes worden gewoon groot, pink en vervolgens koe. De vrouwtjes tenminste. De mannetjes gaan na een x aantal dagen weg, naar een stierenmesterij of de supermarkt in…

 31. Er zijn bewijzen dat wij allemaal van de APEN afstammen, vandaar ons zogenaamde “STAARTbotje” en toen wij allemaal nog holbewoners waren, dacht je dat er toen mensen waren die er iets om gaven wat voor vlees er geschoten of gekilled werd? niet echt nee… en omdat we van oertijd af aan al zo een instelling hebben (eten wat de pot schaft!!) leven we tenminste nog… zonder die instelling hadden wij het allang afgelegd tegen de andere dieren, die precies dezelfde instelling hebben… kijkt een leeuw naar wat zij vangt? nee, ze pikt het zwakste beestje eruit (kan zijn een zieke of een kleintje…) en die wordt opgevreten… dus zo vreemd is het niet hoe er gedacht wordt.
  oerinstinct, puur natuur zoals het hoort!!!
  kijk niet dat het goed is hoe dieren nu tegenwoordig behandeld worden, daar moeten ze wat aan doen en niet gaan zeiken over wat er gegeten wordt. maar HOE, daar moeten ze wat aan doen!!!
  netzoals bij de varkens die gecastereerd werden ZONDER verdoving omdat het vlees dan niet stinkt, DAT is bullshit, als ze daar allemaal wat aan doen en aan dat ijzertekort opwekken enz, dan is het ook een stuk beter voor de dieren. of ze nu opgegeten worden of niet, het leven dat ze hebben, moet wel goed zijn. dat willen wij immers ja ook…

 32. Hallo mensen,
  Helaas, Veel van jullie weten niet waar je het over hebt.

  “Laat het kalfje eerst bij de moeder ipv direct op de betonnen roosters”
  Ten eerste gaat het kalfje vrijwel direct bij de moeder weg, of dit nou voor kalfsvlees op gaat of dat deze volgroeit tot pink en dan naar de slacht. Dus waar heb je het dan over!

  “Kalfjes zijn zo zielig op de beton”
  Waarom is het zielig? Deze kalveren weten niet beter wanneer ze op de betonnenroosters staan samen met de andere kalfjes. Ze krijgen lekker eten en worden hier prima verzorgd. Als jij niet anders weet hoe het er op dat moment aan toe gaat, word je er toch ook niet ongelukkiger van. Onzin dus!

  “Boeren zijn moordenaars en mishandelen de dieren”
  Dit is de grootste onzin die ik gehoord heb. De boeren in Nederland moeten vechten voor hun plekje. Nu de grenzen open zijn met de rest van europa kunnen boeren in nederland hun toekomst wel opgeven. Ze moeten megastallen bouwen om hun hoofd boven water te houden. Hoe komt dit? Wij als consumenten willen goedkoper vlees, dit goedkopere vlees komt uit de rest van europa maar niet uit nederland. Waarom niet?! Omdat in nederland alle regels veel strenger worden gehanteerd dan in de rest van Europa.

  Één Europa met allemaal dezelfde regels. Misschien een mooi ideaal maar in de praktijk niet uit te voeren doordat Nederland hier veel strenger in opgaat. Dode beesten mogen hier niet de grond in, in andere landen doen ze daar niet moeilijk over. De stront moet eerlijk verdeeld worden en de betonlaag van de gierkelders moet zoveel centimeters dik zijn. In andere landen hebben ze daar nog nooit van gehoord! Wij met onze strenge milieuregels kan een boer het hier niet rooien. De regels maken het bijna onmogelijk om boer te zijn.
  Het is simpelweg financieel niet te ondersteunen. Een boer heeft geen 9 tot 5 baan maar een 24/7!

  In plaats van de boeren af te kraken wil ik ook eens respect voor deze mensen horen. Het zijn geen harteloze mensen. Het zijn realisten. Kijk naar de beelden van het MKZ. Hoeveel boeren die stonden te janken toen hun Berta 82 en Greta 49 dood werden afgevoerd. Om een goede boer te zijn moet je een band hebben met dieren. Maar ze zijn ook zo realistisch dat ze dood zullen gaan. Dat is nuchter leven en het begrijpen van leven en dood. Als boer sta je dichter bij de geboorte, een nieuw leven, maar ook de dood.

  Om als boer nu in Nederland te kunnen bestaan zul je een megastal moeten zijn. Door de grote megastallen worden de beesten eerder verwaarloosd doordat er geen persoonlijk contact meer is. Het is niks niet de schuld van de boer maar van de consument. Dus voor anderen te beschuldigen begin eens bij jezelf en denk na voor je weer eens bij de aldi staat om het goedkope vlees in te slaan.

  Dat Wakker Dier dan een opmerking maakt over wat Rob Geus verzwijgt is maar een top van de ijsberg met een veel dieper achterliggend probleem. Natuurlijk zijn er ook boeren die de dieren minder goed behandelen. Maar dit zal altijd zo zijn. Daarom hoeven niet direct alle boeren over een kam geschoren te worden. Normaal zijn we hier zo fel in als het gaat over discriminatie. Waarom dan nu wel? Omdat een aantal boeren het slecht doen, zijn dan alle boeren maar robuuste moordenaars?!
  Laat iedereen eens een half jaar op een fatsoenlijke boerderij werken en vanzelf zal men inzien dat deze dieren het niet slecht hebben en dat boeren hun best doen ondanks alle regels. Begin bij het echte probleem, niet ergens middenin, en zoek eerst uit hoe het er echt op een boerderij aan toe gaat voor je opmerkingen hierover maakt. Kom eens gezellig een dagje langs zou ik zeggen!
  Op deze manier zijn het zinloze opmerkingen die niets oplossen.

 33. Ik vind kalfsvlees en lamsvlees heerlijk, maar ik vind het erg dat dieren daarom gemarteld worden of op een andere manier slecht behandeld worden. Vlees is gezond en ik eet het ook gewoon. Toch zou ik gelukkiger worden van een stuk kalfsvlees als ik zeker wist dat het een pijnloze dood gehad heeft en ik ook wist dat dit dier een goed leven gehad zou hebben.

  Rob Geus???? Ach ja, smaken verschillen… Ik mag hem niet, maar dat kan net zo goed aan mijzelf liggen.

 34. Mensen,
  Als je rob geus niet mag, of een rotkop vind hebben, dan kijk je toch lekker niet.
  En over dat vlees betreft, als je het zo zielig vind eet je geen kalfsvlees.
  Maar dat is net als vegetariers, die eten geen vlees, maar veel helpt dat niet, ik eet er een stukje extra om.

  Eet smakelijk!!

 35. moet hij lekker weten. Bijna elke reclame is gelogen. De vrouwen die hier zeiken mogen dat wel eens doen waar hun mack up vandaan komt dat vind ik erger. En liever me belasting daar heen dan naar die stik bood of trein van beatrix waar ze niet in vaart of rijd laten we het daar eens over hebben

 36. ah joh zeik niet zo lekker zoon kalfsvlees kroket met mosterd
  en rob ga zo door hoor laat die jankers maar kalsvlees is heerlijk
  wou dat ik zelf koeien en kalfjes in me tuin had hoefde ik niet meer naar de slager of super

 37. Het is inderdaad erg wat er met die dieren gebeurt, maar dat betekend niet dat Rob Geus daar over liegt. Iets niet vertellen en liegen is heel wat anders!!!!
  Trouwens volgens mij eet iedereen behalve natuurlijk vegatariërs en veganisten of mensen die het vanwege geloofsovertuiging niet mogen gewoon kalfsvlees.

 38. Als iedereen nou eens gewoon zijn best doet en probeert een ander niet te veroordelen. Dan wordt het misschien niet zo’n ordinaire scheldpartij die nergens meer op slaat.
  Verbeter de wereld en begin bij jezelf!!
  En b.t.w. dieren horen ook bij die wereld.

 39. Al eeuwen eten we zowat alles wat leeft, en wat we niet kunnen eten, maken we ook dood…..
  Ja, zielig voor de kalfjes, maar dat geldt ook voor de varkens, kuikens (of is het met 6 weken al een kip, zoals op de verpakking staat) etc. Als je het er niet mee eens bent, dan eet je het niet. Begrijp me niet verkeerd, ik hou soms meer van dieren dan van mensen, maar het gebeurd nou eenmaal. Ik ga ook niet stilstaan dat kindjes in China 20 uur moeten werken aan mijn outfit. Als ik het goedkoop kan krijgen en het ziet er goed uit…..jammer dan 🙂
  En dat hij geld krijgt om die reclame te doen…ach…als ze er de juiste centen voor neerleggen, doen de meeste mensen het. Prostitutie bestaat in vele vormen.

 40. Het is toch vreselijk jammer dat die lastpakken die zichzelf dierenbeschermer noemen, zelf niet te pruimen zijn. Met een Jehova’s-getuige kan je het tenminste over alles hebben behalve Jehova. De Wakkerdiertjes zijn niet eens aanspreekbaar! Behalve het eerste half uur na hun vitamine-B shot. Gewoon negeren dus. Trouwens, wel eens een schop van een paard gehad? Goed vlees joh!

 41. Leuke opmerking Pascal, die kan ik nog best wel begrijpen.
  Hoewel ik verder echt tegen de bio industrie ben.

  En Suzanne, waarom zou dat zou dom zijn. Ik vind het niet erg hoor wanneer kalven gewoon voor niks in stallen staan en gewoon eten op zitten te eten voor geen andere rede dan mooi wezen te zijn in een stal.

  De mensheid kan beter van jou af zijn dan van alle kalveren, die zijn nog nuttiger als jou in hun leven. Is dat even zielig voor jou.

  Kan jij even uitleggen wat jou rede van bestaan is dan in deze wereld? Als jij kalfjes in een stal zo nutteloos vind??

 42. kalfjes nworden geboren omdat we de geboorte nodig hebben voor de melkproductie. er zijn landen waar de stierkalveren gelijk na de geboorte worden doodgemaakt ofdat zo dietrvriendelijk is.
  nee geef mij maar kalfsvlees. heerlijk en mensen die kalveren hebben het echt niet zo slecht als wakker dier je doet voordoen evenals kip echt die hebben het zo slecht nog niet. kijk eens naar andere landen onze dieren hebben een luxe leven. het enigste wat wakker dier en dergelijke organisaties doen, is hard werkende eerlijke mensen kapot maken ze zoude zich zelf eens moeten nomineren voor liegebeest. Rob geus en van driegroup ga zo door eindelijk eens iemand die tegen gas durft te geven.
  super

 43. JE EET OM TE LEVEN MAAR JE LEEFT NIET OM TE ETEN en zo is t met veel dingen zo, waarom zo agressief vleeseters? Waarom betalen jullie niet meer voor biologisch vlees en minder naar de kroeg of zo?

 44. Beste mensen,

  Liegen is een FACT of life. Er word constand tegen ons gelogen. Word wakker, doe je ogen open! Word bewust van de wereld om je heen. Want dan zijn vleeskalveren nog maar het topje van de ijsberg!

  vr.gr.

  carlo

 45. Ik had al een tijd terug een mail gestuurd naar de maker van dit reclame filmpje. Het was een boos mailtje, ik had er in gezet dat niet iedereen!!!, ik met vele vegetariers en veganisten, er vrolijk van word van kalfsvlees. En dat ze hun tekst moeten aanpassen.Wat ze dus op heden nog niet verandert hebben.

 46. Rob geus respect!
  Ik ga zo toch echt een heerlijke kalfssnitzel eten, Heerlijk met patat en boontjes.

  Aankomend weekend ga ik heerlijke lamskoteletjes op de barbeque gooien mmhhhhhhhh lekker.

 47. “Betaal dan meer geld voor biologish vlees” Flikker op joh, er zijn mensen die daar helmaal geen geld voor hebben, heb je daar wel eens aan gedacht? “Vleeseters zouden zich moeten schamen!” Misschien leef jij op tofu en radijsjes, maar ik niet. Vlees eten is natuurlijk, in de prehistorie had je toch ook geen hippies die zeiden dat vless verkeerd is.

 48. @loesje: omdat van m’n zzt afgaat. (Zuivere Zuip Tijd)

  En alsof er voor biologisch vlees geen dieren worden geslacht.
  Maar dan hebben ze een goed leven gehad. Dan liever geen leven gehad. Weet je ook niet hoe het had kunnen zijn.

  Maar goed,
  Ik vind het ook zielig als een leeuw een reetje vang. Lekker boeiend, zo is het leven. En je kan een ander niet verbieden van wat je zelf niet wil doen.

  Een kalfslapje of een konijn. Het gaat er allemaal met dezelfde vaart in.
  Zo is het leven……

  Als RdG reclame wil maken voor kalfvlees succes.

  Als je met kanker in het ziekenhuis ligt, vraag je dan ook aan de arts of je medicijnen op dieren zijn uitgetest. Oja voor jullie info. Deze medicijnen zijn op dieren getest.

  Ga je dan liever dood dan dat je het overleeft? ik kies voor de 2de optie.

  p.s. kan ik mijn inbreng van het subsidie geld voor Wakker Dier ergens terug vorderen?

 49. ach man laat rob geus met rust …..
  zijn ze nou ook al zo zielig om een ( quizzz ) over de zogenaamde leugenaar rob geus te maken ze proberen hem gewoon wat aan te naaien …

  sorry hoor maar dit slaat nergens op .
  mensen ga een leven zoeken zonder leugens .. want zeg nou zelf heb je nog NOOIT GELOGEN…

 50. Misschien is Rob Geus niet 100% zuiver, maar in dit artikel liegt
  Stichting Wakker Dier zelf!!! Niet alle vleeskalfjes worden zo behandeld als zij doen voorkomen en zeker niet meer met de huidige EU wetgeving! Wakker Dier weet dondersgoed dat het roze kalfsvlees in de winkels van scharrelkalveren is, die dus door beweging en de daarmee gepaardgaande doorbloeding van de spieren roze vlees leveren. Opkomen voor de rechten van dieren: JA. Op de achterbakse manier die zij nu doen: NEE.

 51. Beste mensen,

  beste dierenliefhebbers,

  jullie proberen van de “knuffeldieren” mensen te maken
  en menselijke gevoelens te geven.

  De enige reden waarom de veeboeren produceren
  is omdat wij het consumeren.
  Bij mij in de uurt worden herten gefokt voor het vlees,
  dat zal ook wel zielig zijn.

 52. Nu ineens denkt Rob Geus: ik heb een foutje gemaakt met die reclame. Dat had hij eerder moeten bedenken!
  Het eten van kalfsvlees kan echt niet, kalfjes worden direct bij hun moeder weggehaald, worden in kisten gehouden en hebben bloedarmoede want dan is het vlees zo mooi blank. Bah en dan nog zeggen dat je er vrolijk van wordt! Die Rob heeft echt afgedaan voor mij.

 53. Rob Geus predikt voor eigen parochie van mijn belastingcenten, kijken hoe die lacht als we zijn kind bij hem wegtrekken, op metalen roosters zetten, dwangvoederen en vervolgens via een ellenlang veetransport naar het slachthuis afvoeren om per ongeluk niet geheel goed gedood levend gevild en aan stukken gehakt te worden, dan mag ie het zelf opvreten ook.

  Overigens dat levend slachten gebeurd in ongeveer 8 procent van de gevallen dus minimaal 1 op de 10 vleesmaaltijden is een echte horrormaaltijd. Spaar het milieu en de regenwouden, spaar je eigen gezondheid, spaar de levens van arme mensen en last but not least spaar de levens van al die onschuldige dieren die voor jouw smaakpappillen vermoord worden.

  Vlees is lekker zeg je, zonder plantaardige toevoegingen smaakt vlees nergens naar dus lekker is het niet, go veg!

 54. Het programma De Smaakpolitie begint ons steeds meer te storen. Heeft het nog wel met de Smaak te maken.? Neen,het lijkt wel de bedoeling om hardwerkende mensen te vernederen, en voor de schenen te schoppen.Wij zijn al jaren tevreden klanten bij Restaurant Argentina in Steenwijk.Volgens Rob de Geus is het er smerig.Wij zijn vele malen in de keuken geweest,en het was er schoon en hygienisch.Op een paar kleine dingen na.Deze zijn inmiddels aangepast. Maar is het normaal, dat na de uitzending,de eigenaresse loopt te huilen en overspannen is.En dat de kok, achter het fornuis, schoenen met stalen neuzen moet dragen? Heeft dit iets met smaak te maken.?Het voedsel is uitstekend en de service ook.Daar komen uiteindelijk de gasten toch voor? Laat ook eens de positieve kant van een zaak zien,dat vinden de kijkers leuker, als de hardwerkende mensen af te kraken. Het wordt steeds meer een misselijkmakend programma,zoals dit door de Heer Rob de Geus gepresenteerd wordt. Met vriendelijke groet, Mevr. C.J.Catshoek te Dwingeloo.

 55. Hallo Mensen, er is een nieuwe hyves: Rob Geus daar word ik niet vrolijk van.
  Ook hier kun je klagen en je galuitspuugenover deze zo'n aardige vent.

  Melt je aan en wie weet komt Rob Geus er achter hoe geliefd hij is 😀

  Bedankt en tot op de : Rob Geus daar word ik niet vrolijkvan HYVES!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *