Top 3 meest genante straatfoto’s

Google Streetview kan beter Sneakview heten. Want deze dienst van Google zet mensen wel op héle intieme momenten op de foto. En die foto’s komen allemaal online te staan. Plassend achter een auto, wandelend met een nieuwe opblaaspop — oeps, smile, je bent op Google Sneakview. Idealize.nl heeft 8 van de meest hilarische kiekjes voor je geselecteerd. Hier onze top 3.

nr. 3 – eh, wat ben jij van plan?

nr. 2 – een betere vriendin kon ik niet krijgen

nr. 1 – sorry, mijn w.c. is verstopt

Bekijk alle hilarische foto’s op Idealize.nl.

Wil je op de hoogte blijven van meer hetkanWel humor? Volg ons op Twitter.

Advertisement

15 comments

 1. Ik vind het niet kunnen, hoe dom moet je zijn. Je kunt zeker herkend worden door op momenten en door personen waarvan je het net niet wil. Ik denk juist wel dat je er erg vervelende problemen door kunt krijgen. Je hebt geen idee waar bijvoorbeeld werkgevers naar kijken en waar ze over kunnen vallen wat je gedrag betreft, terwijl dat niets te maken hoeft te hebben met de kwaliteit van werk die je levert. Deze verhevigde hype voor mensen die het blijkbaar nodig vinden om te letten op wat anderen prive doen (en wat ze niets aangaat) doet me denken aan een slogan waar we jaren geleden nog om moesten lachen…"Big brother is watching you….

 2. ja sorry hoor maar die mensen vragen toch gewoon om aandacht. Kom op als jij een opblaaspop koopt in een winkel zorg je toch dat ie leeg is en in je tas past of onder je jas voor mij part als je niet wil dat iemand het ziet. en met een wapen lopen ja wel goed dat die op de foto is gezet wat moet je in hemelsnaam met een wapen. en dan plassen achter een auto dat is gewoon hilarisch je kunt er donder op zeggen dat iets of iemand je heus wel ziet.

 3. Dana, heb je er weleens bij stilgestaan dat het juist de reacties zoals die van jou zijn, met je: "hoe dom moet je zijn" die de maatschappij op zo'n negatieve manier vormen… iedereen maakt weleens een (in jouw ogen) blunder. Trouwens, dat is geen echte, maar 'n paintballgeweer, als je zoiets als sexspeeltjes koopt, wordt dat altijd heel discreet verpakt, dus da's gewoon 'n lolbroek, en tjah, als je moet, dan moet je heh… niks genants aan, ik wou dat wat meer honden haar voorbeeld volgden en het ook op de straat deden, ipv op de stoep!
  En dan je argument over werkgevers… ehm, het gaat ze geen *** aan wat jij in je vrije tijd doet, en daarbij, welke baas wil dat weten? Het kan jou toch ook niks schelen dat je baas zich in de weekenden verkleed als 'n figuur uit star wars en z'n fantasie de vrije loop laat…? ik bedoel, WTF? Geef de technologie 'n kans en ga niet lopen muggeziften, ik denk dat er nog wel een persoontje heen gestuurd wordt om op wat mooiere momenten foto's te maken van betreffende locaties en dat de oude beelden zsm vervangen worden.. dus achteraf helemaal niks aan de hand en iedereen is je binnen 2 weken weer vergeten.

 4. Het was grappig geweest als de mensen wat meer onherkenbaar waren gemaakt. Nu is het meer privacy schending. Dat sommige er geen problemen mee hebben zo op de foto te staan wil niet zeggen dat iedereen er zo over denkt. Tot die tijd hoor je dus niet van zulke foto's van iemand anders te plaatsen op internet.

 5. wat een gezeik. Tuurlijk niet, je denk toch niet dat als je met een opblaaspop over straat loopt dat je dan vereeuwigd wordt op google?!!
  Die 10 mensen die je dan zien lopen mag wel, maar niet heel de wereld…. Wat zou je er van vinden als je het zelf bent?

  1. Het zou mij helemaal niks uitmaken, ik zou er zelfs om kunnen lachen. Kom op Jongens! Ik denk dat de eerste twee gewoon lolbroeken zijn. De derde….
   Nouja, wat mot dat mot zullen we maar zeggen. Enne Raymon; ik ben het bijna helemaal met je eens, Alleen dat je een vrouw met een hond vergelijkt klopt niet helemaal! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *