hetkanKort: PVV niet meer op kentekenplaat

Laat jij je ook verleiden door nummerplaten?
Persoonlijk raak ik wel opgewonden van nummerplaten...

De lettercombinatie PVV mag niet meer op kentekenplaten van auto’s. Na NSB, GVD, PKK, TBS, LPF en KKK, doet de voormalige Rijksdienst voor het Wegverkeer RDW nu ook de PVV in de ban.
De dienst besloot begin dit jaar lettercombinaties niet toe te staan als zij kwetsend kunnen zijn of geweld kunnen uitlokken.

Zeer opmerkelijk besluit. Wanneer ben jij voor het laatst beledigd door een nummerbord?

*UPDATE* Nu.nl, de bron van dit bericht, meldt nu dat geen enkele combinatie met een “kleur” toegestaan is. VVD maar ook PSV kunnen dus niet.

Advertisement

56 comments

  1. Ik snap best dat je ergens tegen kunt zijn of een andere mening kunt hebben maar, om daarom dan maar een partij voor varkenskoppen,…? te noemen zegt denk ik meer over jou dan over al die varkenskoppen,…denk dat jij de enige varkenskop bent dan !!

 1. Ik mag ook wel uitkijken met mijn initialen straks wordt ik achter de tralies gezet vanwege mijn naam.

  Het word steeds achterlijker in Nederland, en wat ze maar niet doorhebben in Den Haag is … dat juist vanwege zulk soort onzin er steeds meer mensen juist op Wilders gaan stemmen.

  Groet,
  Pieter Vergilio Visser

 2. Het zoveelste pesterijtje van de gevestigde orde naar de PVV toe. Hadden we deze week eerst Pechtold en de ouwe lullen Van Veen en De Jonge die allerlei onzin uit mochten kramen, nu zet Den Haag ook nog eens de RDW in. Kinderachtig, maar ja, als je zelf decennia lang de boel uit de klauwen hebt laten lopen, is het natuurlijk makkelijker om naar anderen te wijzen dan naar jezelf…

 3. Ze doen inderdaad alles om de PVV in en kwaad daglicht te zetten, zo bang zijn ze voor hen, zeker tegen de verkiezingen aan . Net alsof al die huigelaars het met elkaar afgesproken hebben !! En als dat niet lukt, dan kunnen ze Wilders altijd nog laten vermoorden, net als met Pim is gebeurd !!!!!

 4. Die slappe hap die alles uit de hand heeft laten lopen hebben zeker niet het verstand dat door hun domme gedrag en weet ik hoevele miskleunen mensen juist naar Wilders lopen
  ze blijven maar door gaan met alles kapot maken
  en kom vooral niet aan buitenlanders stel je voor zeg

  zijn natuurlijk wel diegene die de p v d a nodig heeft i v m hun stemmen

 5. Wat een kinderachtig gedoe zeg, kunnen ze niet ergens anders mee aan de gang gaan ofso?.. .

  Als mensen op de eerste plaats nou eens op de weg letten ipv iets ''kwetsends'' proberen te vinden in een kentekenplaatXD

 6. Als ze het al gaan verbieden hadden ze dat wel eerder kunnen doen….heb vorige week nog een auto zien rijden met PVV in het nummerbord….Maar redelijk kansloos dan alle partij namen verbieden op nummerborden!

 7. wie heeft angst gecreerd moslims wie heeft wilders gecreerd angst dus wat gebeurt er pvv komt fucking ezels ook nog tegen in gaan he nederland moet weer normaal worden we worden onderdrukt door buitenlanders ik zie alleen nog maar hoofdoeken en alles gaat over moslims waar gaan we heen en vrijuitspreken mag maar dat kennen we niet meer

 8. Vroeger (ja vroeger!) konden we groot zijn in een klein land. Maar wat zijn we toch een klein, benepen en onverdraagzaam land geworden. Regels die onbegrijpelijk zijn. Nieuwe ambtenaren, nieuwe regels. En nu Wilders nog meer in de ban. Den Haag WORDT WAKKER. Leef tussen de mensen en houdt je oren eens open. Jullie stevenen allemaal naar de ondergang met jullie beslissingen, en Wilders is de laatst lachende.

 9. Als we dan toch dingen gaan afschaffen laten we dan beginnen met de moskeen, die horen niet in nederland. Wil je een moskee ga je terug naar je land, allemaal zieke mensen in de regering alleen maar goed doen van die buitelanders. stelletje idioote, opHan-en die mensen, vuile billelikkers dat het zijn

 10. Hebben ze in Den Haag niks anders te doen dan zich met nummerplaten bezig houden. Ik dacht dat ze een land in goede banen moeten leiden. Laat Wilders maar lekker zo doorgaan. Soms komt hij een beetje verkeerd uit te hoek, maar die 'simpelen' hebben het schijnbaar nodig om wakker geschud te worden.
  En Wil Ders, je hebt gelijk hoor. Als wij gaan emigreren moeten we ons aanpassen aan de gewoontes daar en die taal gaan spreken. Het wordt tijd dat ze dat hier ook eens gaan doen. Dus Nederlands praten, naar nederlandse kerken en scholen. Bevalt het je niet, ga je lekker terug.

 11. Het is gewoon een grote schande wat een onzin om bepaalde letters te gaan verbieden.
  Eerst moet de naam van de negerzoen af.
  Dan mag je geen zwarte piet meer zeggen.
  Het moet niet veel gekker worden.
  En laat het RDW zich maar eens bezig houden met de auto's die eigenlijk af gekeurt hadden moeten worden.
  Die door vrienden onderhands goed gekeurd worden

 12. Laat ze die scheinheilige moslims er maar uitgooien, zijn we er meteen van af, altijd roepen ze WIJ WORDEN GEDISCIMINEERD, nou laat ik dit maar eens duidelijk maken: De bevolkingsgroep die in alles het meesten discrimineert zijn de moslims (niet allemaal natuurlijk) maar wel bijna allemaal, gewoon weg er mee, het is hier geen Marrokko! ga lekker je eigen land verpesten!

 13. O ja, heeeel erg belangrijk: de gewone goede moslims lijden nog het hardst onder hun eigen ''volk'' lijkt mij vreselijk als je op elke straathoek wel een arrogante, bijdehand Marrokaantje ziet staan, en denkt, is dit mijn volk, zou mij rot schamen, dus hulde voor de eerlijke,goede, normale menselijke moslims! mijn respect hebben jullie! ๐Ÿ™‚ groet Gerben.

 14. weet je wat ik vind politiek sowieso onzin…. het onderscheid mensen alleen van elkaar. ik ben zelf buitenlander, maar zeker niet dom. ben ook geen moslim. ook al ben je moslim dan hoef je niet per se een extremist te zijn. maar Geert wilders gaat wel heel erg ver met zijn gezeur.
  het is niet alsof alle buitenlanders op straat rondlopen met een dikke baard en een vrouw met boerka naast zich.
  de meeste buitenlanders zijn politieke vluchtelingen, afgezien van de turken en marrokanen.
  als die het verzieken, dan betekent het toch niet dat ELKE buitenlander slechts in zijn zin heeft of crimineel is???

  kom op mensen, groei toch op en kap met dat gezeur over verschillen.

  p.s. als ze geen taal kunnen, ga zelf dan maar eens Arabisch leren of Turks of afghaans.

 15. De enige nummerplaat die mijn opvalt is er één met HVJ, dit betekend in msn-taal: hou van jou , tenminste dat hek me een tijdje terug laten vertelle..
  dacht iedereen maar zo onschuldig as mijn.. ๐Ÿ˜‰

 16. Hussam,
  Misschien wil je mijn eerste stukje nog eens lezen. WAAROM moeten WIJ Arabisch, Turks of Afghaans leren. Het is hier de omgekeerde wereld niet, ook al zou de regering je dit willen doen geloven.
  Maar het ging over kentekenplaten……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *