McDonalds blijft eeuwig goed…

4463209035_916edcdfe6_m Het voedsel van McDonalds intrigeert me allang. Vet, zout, smaakt vaak niet eens naar wat het moet zijn, en toch -stiekem- best lekker. Af en toe.

Via Facebook kwam ik dit experiment van Snackgirl tegen. Ik ben echt voor altijd genezen. Snackgirl bakte een cheeseburger met ‘normale’ ingredienten en kocht een McDonald cheeseburger. Deed beide burgers in een plastic afsluitbaar zakje en keek wat er gebeurde met beide burgers op kamertemperatuur. De zelfgemaakte burger was al snel overwoekerd met schimmel, smerig maar logisch. En wat gebeurde er met de cheeseburger van MacDonalds….? Helemaal niets! Na 2 weken zag ‘ie er nog net zo uit, en ruikt ‘ie ook nog zo als bij aankoop. Wel fijn voor McDo, kun je lekker door blijven verkopen. Maar wat een horror voor je lijf!! IEWW! Mensen, dit is een pleidooi voor (h)eerlijke, zelfgemaakte (ham)burgers. Als je nog een receptje wil, hoor ik het wel! 🙂

Advertisement

5 comments

  1. jaaa ik las het laatst ook dat mcdonald's wel een jaar goed blijft.
    dat is best wel vet maar wie gaat z'n eten nou een jaar bewaren?
    moet je best wel zielig zijn (of juist erg voorbereid)
    maarja, als ik mac eet, binnen 15 min op ;)/

  2. Er zijn serieus zoveel experimenten geweest met Macdonaldsspul!! Je moet maar eens op youtube gaan,
    hoe de frietjes eruit zien na een jaar is gewoon PRECIES hetzelfde als je ze dezelfde dag koopt. Er zijn ook veel experimenten met een cheeseburger die er hetzelfde uitziet en 4 (!!!!) jaar oud is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *