Hoe zie jij eruit over 20 jaar?

Hoe je eruit ziet over 20 jaar heeft niet alleen met je genen te maken, maar ook met je levensstijl. En dat kan gunstig uitpakken, maar je kunt er ook behoorlijk van schrikken. Hoe zie jij eruit over 20 jaar? Wij helpen je daar achter te komen.

Lees ook
Eten waar je 100 van wordt: peulvruchten
Waarom citroenen extreem gezond zijn
[adrotate group=”1″]

Op de website “in 20 years” kun je een foto van je gezicht (bijvoorbeeld een pasfoto) uploaden. De computer gaat ermee aan de slag en binnen een paar seconden krijg je een compositie-foto terug die laat zien hoe je er na 20 jaar uit zou kunnen zien. Soms met hele verrassende resultaten…
(Grappig is ook de optie “drugsverslaafde”, dan zie je de invloed die dat heeft op je uiterlijk… )

Advertisement

24 comments

    1. Omg kwam niet meer bij van het antwoord even koffie gaan halen om bij te komen. Ik heb in iedergeval geen foto gezien, before or after maar sjonge zeker een frissewind .. Tja 166 weken geleden I guess I am somewhat of a late bloomer lol piepkleine foto zag er in iedergeval goed uit.

  1. Heb een jeugdfoto (van 40 jaar geleden) ingezonden; het resultaat klopt totaal niet, zoals ik er nu uit ziet.
    Conclusie: Het is amerikaanse flauwekul; of gewoon Instant Fun.

  2. Het klopt van geen kanten,ik heb een aantal foto's gedaan waarvan er maar een hooguit zou kunnen kloppen,er is zelfs een foto waar een dame als man eruit komt met dikke wimpers is er nergens een echte test? zou best leuk zijn om te weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *