Top 3: Hip met upcycling

Tegenwoordig kun je overal leuke tweedehands spullen krijgen. En dan heb ik het niet over de hippe winkels waar je jouw kleding kunt achterlaten en loodsen waar je kopjes uit grootmoeders tijdperk weghaalt, maar over upcycling. Bij upcycling gebruik je materialen voor een tweede keer zonder verdere verwerking van het materiaa Er zijn tegenwoordig zoveel goede ideeen, dat wij de drie leukste en mooiste van dit moment op een rijtje hebben gezet.

Poef, daar is de poef!
Al tijden ben ik op zoek naar een poef voor in mijn huis en deze poef heeft mijn hart gestolen. Het is gemaakt van fabrieksrestanten van gekleurd t-shirtstof. Ze worden gemaakt op de Filippijnen. Ze worden gehaakt van stroken t-shirtstof. En daarvoor hoeven de makers niet in stoffige naai-ruimtes te zitten, de stroken worden namelijk gewoon bij hun thuis gebracht. Gewoon lekker thuiswerken dus.
Kijk voor verkoopinformatie op fairyshop.nl

Geef je planten water uit gerecycled plastic
Heb je wel eens gehoord van ‘Boetels’? Nee, dat is geen dialect voor bekeuring, het zijn leuke, fleurige zebragieters uit West-Afrika. Weg met de saaie plastic gieters van de Blokker, deze Boetels stelen de show!
Kijk voor verkoopinformatie op Hubshop.nl

Hip met bliklip
Ken je die lipjes van blikjes fris? Die zijn op een hele aparte wijze omgezet in armbanden met een fleurig lint. Het is misschien niet iets voor naar een gala, maar voor andere gelegenheden heel geschikt. Helemaal eco!
Kijk voor verkoopinformatie op morethanhip.nlAdvertisement

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *