Goed nieuws: Energiezuinig kiezen kan nu in één oogopslag

Foto: Duurzaam Doen campagne
(Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Duurzaam Doen)

In Nederland hebben we steeds meer apparaten in huis. Die apparaten worden steeds zuiniger. Maar verbruiken bij elkaar veel energie. Om deze kosten inzichtelijk te maken, staan in steeds meer winkels de energiekosten in euro’s per jaar vermeld op het prijskaartje. Zo kun je bewust en eenvoudig kiezen voor zuinige apparaten die beter zijn voor het milieu en geld besparen.

Met deze en andere tips geeft de overheidscampagne “Duurzaam Doen” je meer inzicht hoe jij kunt besparen.

Bezoek de website waar met praktische tips en handige tools direct duidelijk wordt hoe jij voordeel krijgt met duurzamer leven..

Advertisement

4 comments

  1. Op de website sjopduurzaam.nl staan vele leuke solar producten. Duurzaam shoppen maar dan op de groene manier. Gratis energie en wel zo veilig voor het milieu! Er staan ook een aantal andere milieubesparende en milieuvriendelijke producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *