5 comments

 1. Het is nog te vinden op de site van het Nederlands Dagblad, maar daarvoor moet je je wel eerst registreren. Titel is: Klimaatscepticus schopt iedereen tegen schenen. Dateert alweer uit 2007. Time flies.
  Hoewel hij dus toch niet zo erg klimaatsceptisch is. Of minder dan in het verleden.

 2. Hij heeft een zeer goed punt: klimaatverandering is een reeel probleem maar niet het einde van de wereld. We kunnen de gevolgen tegengaan met slimme oplossingen. Meer doen, meer durven (vooral investeren in hernieuwbare energie) en minder debatteren in welles-nietes vorm.

  Nu ja, ik ben het helemaal met hem eens.

 3. Bomen zetten CO2 om in zuurstof en het bladgroen 'Chlorofyl' van bomen en planten, zuivert de lucht. Wegrottende bomen gebruiken echter zuurstof…

  Wetenschappelijk onderzoek van de afdeling plantcelbiologie van de Universiteit van Wageningen en de gemeente Alphen aan den Rijn toont dat bomen en gewassen ziek worden als ze aan elektromagnetische straling van draadloos internet (wifi) en mobiele telefonie worden blootgesteld.
  https://www.hetkanwel.net/2011/02/11/wetenschapper

  Dus meer herbebossen, minder CO2 uitstoten en niet onnodig draadloze apparatuur gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *