Gaat deze anti-Wilders video te ver?


De site tegenstemwijzer.nl krijgt veel kritiek omdat de uitspraken van Wilders door kinderen gezegd worden. “Tuig is het” hoor je een spelend kind van vier, vijf jaar roepen. En een ander kind: “Laten we onze straten terug veroveren.” Zelfs Wilders noemt het “walgelijk”. Wat vind jij, beste reaguurder? Vind je het een geslaagde actie, of gaat dit veel te ver?

Advertisement

225 comments

 1. Het opmerkelijke aan de reactie van Wilders is dat het zijn eigen teksten zijn die worden uitgesproken. Alleen de context is veranderd, zodat opvalt hoe heftig het is wat hij zegt. Kennelijk is hij zelf ook verbijsterd over zijn eigen woorden.

  1. Ik dacht dat "frissewind"die bij "hetkanwel" hoort , neutraal was. Maar hier proef ik toch "enige" vooringenomenheid. Hij zal het zeker ontkennen , maar de meeste lezers zullen hem wel door hebben.

   1. Hier worden kinderen misbruikt.
    Maar ja, Mohammed gaf met het kindje Aïsha het "goede" voorbeeld hoe je kinderen moest misbruiken. Moslims zien hier geen enkel probleem !
    Het e.e.a. laat helder hun denkwereld zien.
    Ik ben het overigens ook nit eens met Wilders om de Koran te laten verbieden.
    Juist niet! Iedereen moet dat duivelse boek lezen.

 2. Leuk dat Wilders het "walgelijk" vindt. Misschien dat er dan toch eens iets bij die man gaat doorsijpelen wat voor een walgelijke uitspraken hij allemaal doet. Een politicus heeft een voorbeeldrol. Als hij doorgaat met dit soort uitspraken, wordt het inderdaad werkelijkheid dat kinderen over een paar jaar zo gaan praten. Fatsoen moet je doen beste Geert.

 3. Ik vind dat Geert Wilders helemaal gelijk heeft met zijn uitspraken. Het is waar, alles wat hij zegt. Over 20 jaar zitten ze inderdaad overal, en wie kan het dan nog Nederland noemen? Wij zijn Nederland, en niet een enorm asiel voor mensen die het zelf niet kunnen doen. Nederland hoort zich bedreigd te voelen, door het enorme gehalte van buitenlanders in ons lang, en het blijft maar groeien! Geert, mijn stem heb je! Dit filmpje is ronduit belachelijk.

  Iggy? Fatsoen moet je doen, maar heb jij ooit een buitenlander iemand horen bedanken voor het feit dat ze hier mogen wonen? Nee, wat zij doen is onze VMBO-scholen overspoelen met slecht gemotiveerde, slecht nederlands pratende mensen, het is van de zotte!

  1. @ Mitchel.
   Dit is een politiek-correcte site Mitchel. Dus trek je niets aan van woedende of zielige opmerkigen op jouw mening. Ik ben het volkomen met jou eens ! Alleen moet je niet spreken van buitenlanders maar van islam-aanhangers. Dat zijn de probleemveroorzakers.
   Die willen alle mensen die denken zoals wij het stempel van racisten geven. Maar de moslims zijn geen ras. De islam is een religie, en een heel smerige.

   1. Ik ben Geen moslim.

    Kennelijk begrijpen nogal wat mensen niet dat met ´ongelovige´ een zondaar en/of satanist/luciferiaan wordt bedoeld.

    Fundamentalisten maken van het woord 'ongelovige' een 'niet-moslim' of een 'niet-christen'…

    1. Nee hoor een ongelovige is in de koran IEDEREEN die niet in Allah en zijn zgn. profeet gelooft
     En heel zeker ook de meergoden-aanbidders, zoals de christenen ;Die hebben naast god de vader ook Jezus als god en de heilige geest én Maria (de moeder van god, volgens hun dan).
     Blijkbaar ken jij de Koran niet .
     Uiteraard zijn alle atheïsten , per definitie ONGELOVIGEN, dat is nogal wiedes En dat zijn er heel veel ; het snelst groeiende "geloof"op aarde.
     Wat een gebazel van die Roshanna.

     1. Onjuist Roshana. Ila is god(heid) in het Arabisch .Kijk maar naar de shahada (de getuigenis van de moslims). Allah is de NAAM van de islamitische god, dezelfde god als die van de pre-islamitishe arabieren ; die hadden 360 afgoden waarvan Allah er één was. Allah is dus een afgod ! Later is men ook het woord Allah als woord voor god(heid) gaan gebruiken, zelfs de arabische christenen. Maar de god van de christenen is volkomen anders dan de god van de moslims met de naam Allah.

     2. Hier heeft, de verraadster Roshana, geen weerwoord op . Natuurlijk niet. Grotere onzin kan niemand bedenken. Volgens jou ,Roshana, kan een niet-moslim dus wél een gelovige in Allah zijn?
      Doe toch niet zo raar! Je bent volstrekt belachelijk.

    2. Als je geen moslim bent (wat ik niet geloof), dan ben je in ieder geval een verrader van je eigen volk. Een nestbevuiler !
     Dit laat je kinderen gewoon niet doen. Het is echt om te kotsen. En jij vindt het LEUK. Daaraan kun je zien hoe jij denkt.

     1. Roshana is overduidelijk geobsedeerd door de nazis. (Ahmedinejad, Khomeini, Mohammed,Hitler?)
      Er bestaan volgens jou geen volken?
      Als iemand tot een bepaald volk hoort (Turken, Chinezen noem maar op) dan kan die spreken van zijn "eigen volk".Daar is niets nazi-achtigs aan. Jij kunt niet meer nuchter denken Roshana.
      Alles wat leeft is leven ??? Wat is dit voor een uit de lucht gegrepen kreet ? Waar slaat het op?Bedoel je misschien "alles wat leeft is levend"? Dat zou kloppen , maar wat wil je er mee zeggen? Had je nog wat willekeurige woorden over ? Wie het snapt , mag het zeggen!

    3. Jij bent duidelijk een leugenaar.
     Een ongelovige voor de Islam is UITERAARD EN PER DEFINITIE : Iemand die niet in de Islam geloofd. En dat zijn natuurlijk ALLE NIET-MOSLIMS.
     Jij probeert de lezers voor de mal te houden. Dat noemt men TAQIYYA bij de moslims ! Dus waarschijnlijk ben je wel een moslim. Ook christenen en Joden zijn voor de moslims ONGELOVIGEN. Dat blijkt o.a. uit surah 9 het berouw 30 :
     En de joden zeggen: "'Oezair is Gods zoon" en de christenen zeggen: "De masieh is Gods zoon." Dat is wat zij met hun monden zeggen. Zij benaderen zo wat zij die vroeger ongelovig waren zeiden. God bestrijde hen, hoe kunnen zij zo afwijken!
     Dit is een zeer late surah (de laatste) die alle voorgaande surah's vervangt .

    4. Beste Roshana.
     Blijkbaar ken jij de Koran niet. Lees maar soera 3 (Imraans mensen) vers 32 :
     Zeg: "Gehoorzaamt Allah en de boodschapper", maar als zij zich afwenden, dan
     heeft Allah de ongelovigen niet lief." Bijvoorbeeld hier: http://www.freewebs.com/gvo/koran_vh.pdf
     Hier blijkt duidelijk dat iedereen die Allah en Mohammed (de boodschapper) niet gehoorzamen ongelovigen , dus niet -moslims, zijn. Dat heeft dus niets met "fundamentalisten" te maken .
     Jij zegt dat je geen moslim bent. Dat betekent dat je Allah en Mohammed niet gehoorzaamt , en dus ben jij ook een ongelovige.

   1. Dan moet je maar nederlands leren begrijpen. De kinderen herhalen letterlijk wat Wilders heeft gezegd. Om jullie een spiegeltje voor te houden. De kinderen acteren.
    En de uitspraken van Wilders zijn inderdaad zeer onbeschaafd.

    1. Nederlands leren begrijpen? Jij zegt hierboven ergens: 'Alles wat leeft is leven'. Wat is dat voor een nederlands.? Wie kan deze willekeurig uitgestoten klankenreeks begrijpen? Praat me niet van nederlands begrijpen!Zie de reactie van Wenke.

    2. Wilders liet in zijn film Fitna ook vooral echte moslims aan het woord. Dat was nog eens een LEUK filmpje, vind je niet ROSHANA?
     Als het niet zo triest, smerig en zielig was dan zou iedereen jou, ROSHANA, grappig vinden. Jij vindt dit filmpje "LEUK" en praat daarna over beschaving.NOU,NOU!
     Je onkent dat je een moslima bent. Maar iedereen vindt jou een ECHTE leugenachtige moslima. Je wilt zelfs andere mensen op een moslimmanier de mond snoeren. Beter bewijs dat je een mohammedaanse bent is niet denkbaar. Wat je ook zegt, niemand gelooft jou nog.
     Maar je moet vooral door blijven gaan met je moslimleugens, het is wel grappig om je zo te zien spartelen!

     1. Ja, in de film FITNA waren het ook de Moslims zelf die aan het woord waren. En wat erger is , het waren volwassenen. Dat is pas onbeschaafd! Roshana. Jij moet eens leren nadenken!

    1. RoshanaGa maar de reacties lezen bij jouw blog https://www.hetkanwel.net/2010/10/23/koran-en-bijb
     Daar weet je ook de felle kritiek op de koran niet te weerleggen.
     Ik zag daar ook al dat je censuur wilt invoeren. Heel erg islamitisch en onnederlands. Terwijl de koran vol staat met haat en geweld richting ongelovigen (=niet-moslims en niets anders).Ik raad iedereen aan de reacties op dat blog van deze Roshana (de stiekeme moslima) te gaan lezen,dan kunt u allemaal ZELF zien wie eerlijk is en wie niet.

    2. Niet zo geachte en schijnheilige Roshana.
     Je moet wel een moslim zijn om zo te kunnen liegen zoals jij constant doet als het over de Islam gaat.
     Daar hebben de moslims een naam voor. Takkija geloof ik!

    3. Onsympathieke Roshana. Jij bent ,als je niet liegt tenminste, een verrader van je eigen mensen ( degenen die geen moslim zijn). Dat is pas erg. Dat is echt walgelijk! Je moet je diep schamen!!

  1. Ben jij helderziende of misschien de dochter van de profeet? Hoe weet jij ,Roshana , wat MEN denkt.?
   In de reacties bij jouw zwaar mislukte blog (jij wilde namelijk iets geheel anders bereiken) kun je zien dat de koran en de bijbel praktisch elkaars tegengestelde zijn. Daarom denken de meeste Christenen dat Mohammed de anti-christ is.

  2. In de hoofdzaken noch in de details lijken Koran en Bijbel op elkaar . Waarom willen deze lieden zoals Roshana en Ter Borg de mensen deze leugens zo graag op de mouw spelden? Om ze meer tot elkaar te brengen? Dat gaat natuurlijk nooit met leugens lukken. Integendeel.
   Nogmaals waarom deze walgelijke leugens? Men kan in de commentaren en replies lezen dat de mensen zich niet (meer) laten bedriegen door deze wolven in schaapskleren.

 4. GEWELDIG!!! moet cker kunnen nadat meneertje pruik mij heeft zwart gemaakt 😉 met zijn fitna filmpje in het buitenland.. en mensen die dit schrijven;)
  Nee, wat zij doen is onze VMBO-scholen overspoelen met slecht gemotiveerde, slecht nederlands pratende mensen, het is van de zotte!
  moet meneertje wilders maar niet zoveel geld afpakken van het onderwijs en van t pensioentje van me oma,
  en dat me concertkaartje 19% duurder word ..
  dank je wel mitchell
  jij hebt echt een goede mening…
  ps wist je dat vorig jaar maar 5000 asielverzoeken zijn gehonoreerd… en dat dat minder dan0.1% isvan alle nederlanders?!
  en dat nog minder mensen een bourka dragen dus procentueel gezien…
  voert geertju wilders geen flikker uit voor de andere 99.9% vd mensen
  mitchell bedankt voor je stem om geertju

  1. Weet jij nog dat Theo van Gogh vermoord is ? Dat Ajaan Hirsi Ali, Wilders en nog meer mensen vermoord dreigen te worden omdat ze iets zeggen over de islam, wat bovendien nog waar is ook ??
   Het gaat echt niet over kleine aantallen moslims. In korte tijd zijn er een miljoen in dit land gekomen. Die geven al problemen genoeg. Heel veel mensen in dit land vinden dat genoeg. Het gaat niet om alle buitenlanders, maar om mensen die mee willen ( mogen?) doen.Zo, en nu maar moord in brand schreeuwen of de zielige uit gaan hangen. Zie jij niet dat alleen uit Tunesië de moslims de nek breken om hun hell-hole te onvluchten. Dat geldt voor alle moslimlanden . en zo gauw ze dan in Europa zijn ,dan deugen wij westersen niet .

    1. Kennelijk denk jij dat je alles weet. Vandaar ook al die blogs van jou. Allemaal plagiaat! Dat kan iedereen . Maar vooral over de islam beweer je de grootste onzin en leugens . Ik lees je andere blogs namelijk ook om me te vermaken en over de islam om me te ergeren . Tenenkrommend!

  2. ricoooo; Als ik je tekst lees ben jij niet eens in staat Nederlands te schrijven, "me"concertkaartje" in plaats van "mijn concertkaartje". Knap hoor! Zit jij ook op het VMBO? en ben jij soms een alochtoon??
   Eeven Nederlands leren en dan mag je weer mee praten looser.

   1. En Ricoooo, wist je dat er ca. 30 jaar geleden bijna geen moslims in Nederland waren en nu ongeveer 1000000 (1 miljoen) . En weet jij dat 30 Keer 5000 slechts 150000 is. En dat jij dus aan het liegen bent dat je barst!

 5. Het leidt beide (deze commercial en Wilders) tot negativiteit. Het word heel erg aangedikt en er worden bepaalde onderwerpen (bourka, asielverzoeken) bij gehaald om het geheel alleen erger te maken dan dat het daadwerkelijk is. Mocht je echt van alle buitenlanders af willen, dan moet je lekker op je eigen boerderij gaan wonen, alle social media afsluiten en in de vakantie aan het strand van Texel gaan liggen.

  Het is gewoon onzin dat het zo ver moet komen. Voorlopig heeft de PVV niets te zeggen alleen toe te voegen. Daarnaast is het CDA en VVD ook niet veel verder gekomen dan stakingen en protestacties.

  Mocht je mee willen gaan met de tijd, de globalisering, de internationalisering (ook door social media) dan moet je gewoon ophouden en je gedragen naar de tijd waarin je leeft (Innoveer, de nieuwste mobiele telefoon word ook door een buitenlander gemaakt, houd je daar niet van, maak ze dan zelf.)

  Zoek naar oplossingen niet naar uitwegen en wurm je niet in argumenten die er niet toe doen.

 6. Ik heb nog nooit gehoord dat Wilders problemen heeft met buitenlanders. Hij is zelfs met eentje getrouwd.
  Volgens mij dik jij de zaak aan . Waarom doe je dat ?
  Wliders heeft wel problemen met de Islam . Er zijn wel degelijk grote problemen met de Islam op de hele wereld . Ook in Nederland. Waarom anders al die bedreigingen met aanslagen? Omdat strijd tegen de 'ongelovigen'in de koran en de andere boeken van de Moslims duidelijk is voorgeschreven. En die boeken gelden voor alle moslims
  Dit ontkennen is je kop in het zand steken.

  1. Omdat moslims door te kort aan geld, eten, drinken en een goede woning zorgt dat hogere rijkere, maar niet beter machten er voor kunnen zorgen met veel geld dat iedereen volgt. Er is niet voor niets een opstand in het Midden Oosten. Wilders is ook zo'n persoon die wil zorgen dat iedereen achter hem komt staan en 'alle Moslims' wil aanpakken. Als het echt zo allemaal in elkaar zit waarom slacht men elkaar dan zo af in Libië, omdat ze ineens niet meer volgen. Omdat ze ineens in zien dat de macht fout zit. Ik geloof dat wanneer je echt ongelooflijk arm bent je in alle staten zult zijn om ervoor te zorgen dat het beter gaat worden. Goedschiks of kwaadschiks. Mensen zijn beinvloedbaar.

   1. Jij liegt KEVIN KAP.Het gaat de PVV helemaal niet niet zoals jij zegt om "alle moslims". Wilders zegt steeds duidelijk dat het hem alleen gaat om mensen die zich niet houden aan onze wetten . Die wil hij uitzetten. Zeker als ze een dubbel paspoort hebben zoals de islamitische marokkanen . Daar ben ik en heel veel andere mensen het volstrekt mee eens. Dat zul je weer gaan merken bij de volgende verkiezingen. Wij zijn de ISLAM zat , niet de mensen. Want daar zit het probleem , niet in de zgn. buitenlanders. Dat zijn gewoon net zo'n mensen als iedereen. Maar moslims die hun koran
    serieus nemen zijn supergevaarlijk. Het wordt voor ons allemaal nog veel gevaarlijker als de ware moslims de macht grijpoen in het Midden-Oosten. Dit is de waarheid en daar moeten wij én jij het mee doen. Libië bijv. is niet arm, maar schatrijk.

   1. Dat van die gele ster heeft Hitler juist uit de Hadiths en Sirat gehaald. De joden en de christenen moesten van de moslims met een eigen kleur (geel en blauw) aangeven dat zij dhimmies( tweede rangs burgers ) waren. En als de islam aan de macht komt gaat dat weer gebeuren , want dat van die dhimmies staat in de KOran.

   2. Jij moet helemaal niet meer mee praten Roshana. Je hebt je overal al belachelijk gemaakt .Al helemaal als het over de islam gaat. Jij bent een echte moslima , maar dan zoals jouw pedofiele en moordzuchtige 'profeet' Mohammed in de sahih hadieth van Al Boechari zegt, eentje met gebrek aan verstand.Somes had de struikrover Mohammed gelijk .

 7. Een ieder die de afgelopen tijd wel eens naar de beelden heeft gekeken van moslims en christenen die samen massaal protesteerden en staakten voor Vrijheid, Democratie, Mensenrechten (w.o. ook Vrouwenrechten) en tegen Dictatuur en zich daarbij ook uitspraken tegen extremistische religieuzen… Kon zien dat moslims wat dat betreft echt niet zo heel veel anders zijn dan wij hier in het westen.

  1. Dat was in Iran ook zo .Zelfs de domme linksen deden mee met de moslims. Totdat de Ayatollah's uiendelijk toch de macht grepen. Want Allah is immers de Grootste en Sterkste .Nu hebben de meeste Iraniërs daar spijt van , maar het is (in ieder geval hopelijk voorlopig) te laat.
   Of vindt jij dat de moslims in Iran goed bezig zijn??. Ze willen toch Israël van de aardbodem wegvagen . Héél vreedzaam die Islam!!

    1. Al die smerige dictators zijn en waren moslims ! Jij bent een echte moslim , jij geeft de schuld aan anderen voor alle problemen die de moslims hebben. Wat een onzin? Alleen in landen als Iran zijn nu de WARE moslims aan de macht . Niet ondersteund door "het Westen" ! Dat is wat jij graag overal in de moslimlanden ziet gebeuren. Nou, de kans daarop is groot.

    2. Al die MOSLIM dictators worden bijna dagelijks toegejuichd door de MOSLIMbevolking.
     Maar zoals gewoonlijk geven de moslims (net als jij dus ,Het Westen,de Joden,deAmerikenen enz.) kortweg DE ANDEREN de schuld.
     Jouw leugens en beschuldigingen worden almaar extremer.

  2. Dat zijn niet massaal christenen ! In Tunesië, Libië, Jemen , enz. wonen geen Christenen. Die worden juist overal massaal verdreven en vermoord. Net als Hindoes , Boedidsten noem maar op . Heb jij je ogen in je zak zitten. Die paar Kopten in Egypte gaan dat nog merken als de islamfantici aan de macht komen .Net als in Iran of in Afganistan.

  3. Inderdaad zijjn moslims bijna gewone mensen. Er echter één heel groot verschil. En dat is het feit dat ze moslim zijn. Dus ze imiteren zoveel mogelijk, in opdracht van Allah, hun krankzinnige voorman Mohammed. En die voorbeelden kunnen ze vinden in hun andere 'heilige'boeken. De Hadies . En die voorbeelden zijn duivels slecht !
   Je kunt veel op het internet vinden. Onder bv Bukhari.

  4. De eerste die de massa voorging in hun zogenaamde gebed in Egypte, na de revolutie, was de uiterst reactionaire moslim"geestelijke" Al Qaradawi. En tienduizenden deden met hem mee. Bij al die "revoluties" roepen de voor – en tegenstanders "AllahuAkbar". Duidelijk en vaak hoorbaar bij de nieuwsberichten.De moslims hebben niets met democratie, vrijheid en mensenrechten.Die haten ze als de pest en dat weet je heel goed.Het is allemaal anti-islam.Alle echte moslims willen uiteindelijk de (anti-democratische)Sharia invoeren, zelfs ook in Turkije, Indonesiëe.d. Het is zoals op de andere blogs over jou gezegd wordt, jij bent een leugenaar.

  5. Ja, hoor ROSHANA !. Alles wat er mis gaat in de Moslim-landen, is de schuld van HET WESTEN. En vooral van DE JODEN. Laat je toch eens goed nakijken door een psychiater dombo.Welke onweerlegbare bewijzen men jou ook geeft, het komt gewoon niet over. Je kijkt er langs en leest erover heen. Jij lijkt inderdaad gewoon op een gehersenspoelde Moslim.!

 8. Kinderen kennen heus wel het verschil tussen doen alsof/toneel spelen en wat echt is.

  Als kind heb ik ook geacteerd en zou me toen ook graag hebben opgegeven om mee te doen aan zo een spotje.

  Ik vrees dat vele "allochtone" kinderen vandaag de dag, door de opmars van de pvv die vreemdelingenhaat proberen te legaliseren, wel eens te maken hebben met discriminatie.

  Het is voor kinderen echt niet prettig om uitgescholden te worden voor 'Bruine Aap', 'Kut Marrokaan' of 'Vieze Turk' of te merken dat je ongewenst bent of voor minder wordt aangezien dan een Hollands kind.

  1. Het is voor neimand leuk om voor najis (smeerlap) uitgemaakt te worden zoals in de koran staat. Of aap , of varken . Of smerige beesten Dit staat allemaal in de koran .En zo MOETEN de moslims over ons denken. Allochtone kinderen hebben geen problemen. Het zijn altijd de moslims die problemen hebben én veroorzaken.

    1. Begrijp ik jou goed Rosanna? Jij zegt hier nu dat in de koran dezelfde smeerlapperij staat als in MeinKampf.
     Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn! Heel goed! De waarheid moet gezegd kunnen worden!

  2. De pvv wil helemaal geen vreemdelingenhaat legaliseren. Waar haal je dat vandaan? Uit je duim? De pvv wil wel de fascistische en achterlijke islam tegen gaan. Daar zijn heel veel nederlanders het mee eens . Volkomen terecht!. Dat weet jij heel goed, maar jij wilt e.e.a. op een stiekeme manier koppelen aan vreemdelingenhaat. Een soortgelijke haat waarmee de Koran vol staat .

  3. Ik werd gisteren voor de zoveelste maal uitgescholden voor HOER, door zo'n 'gediscrimineerde' k..marokkaan. Dus s.v.p. gesnotter over de zielige marokkanen of turken. Het zijn altijd moslims die zo schelden.

  4. Dat van die ' Kut Marokaan'is afkomstig van LINKSE amsterdamse politicus, dat weet je og wel Roshana.
   En dat zei hij (hij dacht dat niemand anders het verder hoorde!, dus hij was eerlijk) omdat de mensen in A'dam veel last ondervonden (en nog steeds) van deze Marokanen.

 9. De wereld is groter dan alleen hier en nu. En door alle technische ontwikkelingen weten we meer van elkaar dan ooit. Door alle verschillen aan te dikken voelen we ons aangetast in onze eigen cultuur. Maar we kunnen natuurlijk ook naar de overeenkomsten zoeken en proberen te zoeken naar oplossingen. we hebben maar één planeet en daar moeten we sámen een beetje voor zorgen. Als iedereen alleen maar over z'n eigen stukje blijft hakketakken komen we nergens. (Overigens is het cristendom ook niet bepaald op de vriendelijke manier over de wereld uitgewaaierd)

  1. FIEN is een moslim(a) dat is duidelijk . Die beginnen altijd gelijk naar het christendom te wijzen , dat voor ons (atheïsten niet van belang). De macht van het christendom is met de Renaissance(ca. 1500) en de Verlichting (ca. 1700) al gebroken , gelukkig. En zo gaat het óók met de islam.
   In de islam valt niets aan te dikken. De koran is het woord van Allah. En daar kan niets aan veranderd worden. Je kunt ook geen overeenkomsten zoeken, want dat mogen de moslims absoluut niet.
   De enige oplossing is , dat de Islam verdwijnt . Dat zal ook vrij spoedig gebeuren. Dat zien ook heel veel moslims al in. Een goed voorbeeld is prof. dr. Hamed Abdel-Samad , hooglerrar aan de universiteit van Erfurt,die heeft onlangs een boek geschreven DE ONDERGANG VAN DE ISLAMITISCHE WERELD .Google maar eens.
   Ik hoop alleen met niet nog meer geweld als nu al gepleegd wordt in de naam van Allah , zie hiervoor http://www.thereligionofpeace.com/

 10. Het is jammer dat mensen die zo weinig van de islam weten weten er zo'n sterke (negatieve) mening over hebben. Ieder die dit boek bestudeert komt onvermijdelijk tot de conclusie dat het in essentie hetzelfde boek is als de bijbel. Daar komt dan nog bij dat ook de bijbel in het verleden is gebruikt als excuus voor wandaden.

  Want daar zitten de wortels van het moslim-extremisme. Voor de rijke top van organisaties als Al-Qaeda is het een vorm van zelfverrijking, waar ze enkel een excuus voor hebben gevonden. Voor de mensen die zichzelf daadwerkelijk opblazen, is het een wanhoopsdaad, die eerder voortgebracht wordt door vergaande armoede. Natuurlijk is iemand die zijn gezin ziet verhongeren en op televisie het rijke westen ziet makkelijk te overtuigen dat god het niet zo gewild heeft en dat het zijn plicht is daar iets aan te gaan doen!

  Helaas vergeten wij autochtone Nederlanders ons verleden te snel. 50 jaar terug werd her hier ook niet algemeen geaccepteerd dat een getrouwde vrouw werkt.

  1. Weet jij zoveel van de Isalm dan?? .Dat suggereer je namelijk. De Koran lijkt totaal niet op de Bijbel, zeker niet op het Evangelie van Jezus .Ik heb het dan natuuelijk over de morele en ethische inhoud. Een moslim moet immers alle ongelovigen bestrijden en haten. Terwijl het Evangelie precies het tegendeel beweert, je moet iedreen lief hebben óók je vijanden.Als je bewijzen wilt zien dan moet je de COMMENTAREN lezen op het blog van Roshana https://www.hetkanwel.net/2010/10/23/koran-en-bijb
   Geen een moslim heeft de kritiek daar kunnen weerleggen. En jij kunt dat ook niet .
   N.B. Ik weet zeker dat jij een moslim bent, want je geeft weer alle anderen de schuld van JULLIE wandaden.
   De meeste moslims die aanslagen plegen zijn hoog opgeleide (op kosten van de autochtonen) mensen met een goede baan. Bovendien hoeven in de moslim landen de mensen niet te verhongeren , ze hebben olie en dus geld in overvloed. Maar ze geven natuurlijk "her rijke westen "de schuld . Denk toch eens na sukkel!

   1. Bij mijn Blog over de overeenkomsten tussen bijbel en koran heeft een enkele extremistische islamhater onder tig verschillende namen allerlei onzin gepost.
    Geen enkel wel denkend mens gaat daar serieus op in… laat staan al die onzinnige achterlijke comments lezen.

    1. ROSHANNAAAAATJE!!!
     Als het allemaal zó onzinnig is , doen hoef je ook niet zo vaak te proberen om de lezers ervan af te houden de reacties daar te gaan lezen.
     Ik heb gezien dat de critici van jouw blog bewijzen geven uit de Koran, dat jij er helemaal naast zit. Maar jij weet hier niets tegenin te brengen. Je gaat wél steeds wanhopiger tekeer tegen deze mensen. Dat zegt ons genoeg!

    2. Roshana.Jij bent hier de allergrootste leugenaar . Ik ben een weldenkend mens en vind heel veel comments helemaal niet achterlijk. Wat ik wel heb gezien , is dat jij er niks tegen in weet te brengen.

  2. Wat een onbeschoftheid! van IKKE.!__Deze persoon beweert dat alle mensen die een sterke negatieve mening hebben over de islam weinig van de islam weten. Hoe weet jijdat IKKE?. Je roept zo maar wat , als een ware taqija- moslim. Maar geeft nergens aan wat er verkeerd is aan deze negatieve meningen. Staan die suras die genoemd worde niet in de koran? Is de koran niet een duidelijk boek van allah? De wortels van het moslim-geweld zit gewoon in de koran . Je kunt het gewoon lezen . Vooral ook hier in de REACTIES EN REPLIES https://www.hetkanwel.net/2010/10/23/koran-en-bijb
   Heel erg goed én uitgebreid is deze site van ex-moslims (dus ervarings-deskundigen) http://www.exmoslim.org/ Hierbij moet je bedenken dat ex-moslims allemaal met de dood bedreigd worden door de "vreedzame" moslims.

   1. Bij mijn Blog over de overeenkomsten tussen bijbel en koran heeft een enkele extremistische islamhater onder tig verschillende namen gereageerd.

    Er zijn ook wat moslims die wel gewoon normaal hebben gereageerd op het forum in tegenstelling tot de pvv-aanhangers.

    Wel goed dat je iedereen naar mijn blog over de overeenkomsten tussen de bijbel en koran verwijst… Kunnen ze zelf ontdekken dat de bijbel en koran meer overeenkomen dan verschillen.
    Geen enkel weldenkend mens zal vervolgens al die achterlijke islamofobe comments lezen.

    1. Ik heb daar wel wat rond gekeken. Maar ik heb toch naast onzin , ook van moslimzijde, heus wel zeer verstandige opmerkingen gelezen . Dus ik begrijp jouw opmerking echt niet. Waarom zo negatief?
     Het blog van jou is toch bedoelt om reacties uit te lokken. Het meest opvallende wat ik tot nu toe daar gelezen heb wae een langdurige erg schunnige reactie van een moslim genaamd ISLAM. Volgens jou ben ik niet weldenkend. Kan ik ook niet erg vriendelijk noemen.

     1. Jij bent raar bezig Roshana. Hoe kun jij nu zeggen dat het geen moslim is.Wat is er met jou aan de hand? Die ISLAM is overduidelijk een moslim. En er staan zeker heel verstandige opmerkingen over het Islamgeloof. Ben jij zelf een moslim misschien?. Omdat je dat niet leuk vindt? Kun jij niet tegen kritiek?
      Ben ik nu ook in een keer een pvv-randdebiel. ? Nou dank je wel.

     2. Dat is nu weer een ECHTE moslim reactie van ROSHANA.
      Zelfs als de Moslims overduidelijk vies bezig zijn , dan ook daarvoor nog de " Anderen"de schuld van geven. ALTIJD ZIJN DE ANDEREN DE SCHULD . De Joden, De Christenen, De Amerikanen, Het Westen, De Ogelovigen , De Rijken , noem maar op. Maar NOOIT de MOSLIMS ZELF. NEE HOOR,dat zijn allemaal vreedzame lieverdjes. Al die aanslagen zijn allemaal verzonnen.!
      De Islamieten hebben gewoon een enorm minderwaardigheids-complex.

    2. Heel grappig Roshana.Jij wilt heel graag dat de mensen de reacties niet lezen, omdat de moslims net als jij daar volkomen afgaan .! Ga maar kijken mensen ! Want als iemand( Roshana dus) bang is dat men die recties gaat lezen, dan moet er ook iets interessants instaan. Sommige moslimreacties zijn wel schunnig , maar die kunt u gevoegelijk overslaan.
     Dus kijk hier https://www.hetkanwel.net/2010/10/23/koran-en-bijb
     en dan vooral de reacties EN de replies.

    3. Er wordt duidelijk aangetoond dat er eigenlijk helemaal geen ECHTE overeenkomsten zijn. Hier en daar zijn wat namen en stukjes (onbegrepen) verhaal geplagieerd door Mohammed . Anders zouden het Christendom cq het Jodendom hetzelfde zijn als de Islam. Nou ,dat is echt niet zo, integendeel. Lees de REACTIES en REPLIES maar op het blog van Roshana https://www.hetkanwel.net/2010/10/23/koran-en-bijb
     Roshana probeert te voorkomen dat die reacties gelezen worden, omdat de moslims (en zij dus óók) de ktitiek niet kunnen weerleggen. Dus kijken mensen!

    4. Jij geeft hier toe dat er weldegelijk verschillen zijn. Dat is een begin!
     En om die verschillen gaat het Roshana. Anders was de Islam nooit nodig geweest.(En dat was dan ook veel beter geweest).Dat snapt iedereen! Die verschillen moeten dus groot zijn.

  3. IKKE.Wat is de essentie van de Koran?
   Die van de Bijbel is duidelijk : a). God heeft álle mensen lief . b)Je moet God liefhebben én – even belangrijk- ook al de andere mensen, zelfs je vijanden. Dat is natuurlijk heel moeilijk, maar dat is de essentie.
   Die van de Koran is even duidelijk ,maar totaal niet hetzelfde: a). Allah haat en vervloekt honderden keren de ongelovigen (mensen die geen moslim zijn ). b). Je moet Allah aanbidden én de ongelovigen hate en bestrijden.
   Die laatste zin van jouw noemt men emancipatie. Dat is in de Islam onmogelijk want in tegenspraak met de Koran. Men noemt dit ook vooruitgang. De Islam staat al stil van zijn ontstaan af .En die kan ook niet veranderen. Tig pogingen zijn gedaan, maar allemaal mislukt.

  4. Waarom blazen die zogenaamde wanhopige moslims dan meestal hun eigen mensen hun eigen moslim broeders op, onnozele.Ben je blind of zo? Je denkt niet na , je kletst je moslimvrienden na.
   En dan die stompzinnige laatse zin van je, waar slaat dat plotseling op. Ik heb nog nooit zo'n bijelkaar geraapt zootje onzin gelezen.!
   Als je hier
   https://www.hetkanwel.net/2010/10/23/koran-en-bijb
   de reacties leest zul je zien dat helder en klaar wordt aangetoond dat de bijbel en de koran in essentie totaal verschillen , ja zelfs elkaars tegengestelde zijn. Gewoon door de soera's te lezen.En geen enkele moslim heeft dit kunnen weerleggen. Ik denk dat ook IKKE een TAQIYYA-moslim is

  5. Als iemand helemaal niets van de Islam weet , dan ziet hij nog dat praktisch alle ellende op de wereld wordt veroorzaakt door Moslims. Overal waar zij zij of komen is er moord , doodslag , verkrachting, vrouwenhaat en ga zo maar door.
   Maar zou gauw men echt over de Islam gaat lezen , wordt het duidelijk dat dit allemaal in hun "heilige"boeken staat. Zo is het en niet anders.

 11. Al met al lopen allochtonen vandaag de dag tegen een enorme hoop ongefundeerde onwil aan. In de media worden alle negatieve aspecten van moslim immigratie enorm uitvergroot, maar het positieve in het donker gelaten. Mogen we er een momentje bij stil staan dat álle tweede generatie allochtonen Nederlands spreken? Bijzonder dat deze enorm belangrijke stap vooruit vergeten wordt.

  Al met al zou iedereen meer profiteren van deze langetermijnsinvestering als we de zaak wat positiever benaderden.

  That is all

  1. Wat is het positieve dan ? Zefs Merkel, Sarkozy, Cameron , de spaanse premier en zo voort zeggen duidelijk dat de multi-KUL volledig mislukt is.
   Hoe zou het komen denk jij dat de allochtonen ( lees MOSLIMS) VADAAG DE DAG tegen zoveel onwil aanlopen ? Dat is nooit zo geweest. Nederland stond altijd bekend als het tolerantste land van de wereld. Dat moet een oorzaak hebben ! En die oorzaak is de onmogelijk voor de moslims om met de rest van de bevolking mme te doen. Dat zal in de toekomst , als er nog meer moslims komen, nog slechter gaan. Ze hokken bij elkaar met hun sateliet schotels gericht op Mekkea. Een moslim meisje wordt vermoord als ze met een "ongelovige" zou willen trouwen.Enz. Andere allochtonen ( Duitsers, Chinezen, Surinamers noem maar op ) kennen nauwelijks problemen. Jij verwardt duidelijk moslims met allochtonen. Zelfs autochtone Nederlandse moslims veroorzaken dezelfde problemen. Allicht loop je tegen een hoop onwil aan als je andere mensen moet hate van je geloof. Dat staat echt zo in de koran , tientallen keren.

  2. Al met al hebben wij allemaal, allochtonen en uatochtonen, veel last van de Islam . Daarom lopen de moslims terecht tegen een hoop onwil aan. De zgn. buitenlanders hebben nooit problemen gehad in Nederland ; dat stond op de hele wereld bekend om zijn tolerantie. Door de Islam komt daar steeds meer een eind aan. De echte moslims (die de koran en zo ) serieus nemen kunnen helemaal niet samenleven met andere mensen , wie
   dan ook.Je kunt dit op heel de wereld zien.
   Van de Islam zullen zogenaamde ongelovigen , d.w.z. niet-moslims heus niet profiteren.
   That's it .

  3. Die onwil is er alleen maar voor de moslims. En die onwil hebben veroorzaken ze zelf. Ik ken chinezen, surinamers , grieken, duitsers , zuid-amerikanen. Allemaal geen moslim , maar ook allemaal nergens last van.
   In de media ,die zijn namelijk bijna allemaal politiek/correct , worden de negatieve aspecten , worden die negatieve aspecten juist onderbelicht. Mogen we er een momentje bij stilstaan dat de tweede en derde generatie MOSLIMS nog steeds niet geìntegreerd is. En dat zullen de moslims ook nooit doen. Want dat mag niet volgens de koran. Jij gooit trouwens , met opzet en stiekem, steeds de moslims op één hoop met de andere allochtonen. Die andere hebben geen problemen en veroorzaken geen problemen.

  4. Hé, IKKE.
   AL MET AL proberen de moslims steeds de afkeer die de andere mensen hebben van de Islam te koppelen aan nietbestaande vreemdelingenhaat. Ook de niet islamitische allochtonen haten de Islam.Puur en alleen omdat het een fascistische nep-religie is ,vol haat en discriminatie naar alle anderen toe.Lees de Koran, daar staat alles duidelijk in.
   That's all !

 12. Laten we het bij de moslims houden. Want die maken hoofdzakelijk de problemen. Dus wij moeten al blij zijn dat ze na 50 jaar nederlands praten. En dan nog meestal slecht , ook de tweede generatie. Wat een enorme stap vooruit ! NOU, NOU.
  Langetermijns-investering ? Laat me niet lachen ! De problemen met de echte moslims zullen alleen maar groter worden. Ze kunnen of beter gezegd ze mogen niet integreren. Voor een echte moslims zijn aale ongelovigen ( niet-moslims ) hun vijanden. Dat staat uitdrukkelijk in hun Koran en zo leren ze dat ook in de moskee . Als je bewijzen wilt dan kan ik die zo geven. Er is voor een WARE moslim geen tussenweg mogelijk, of ze moeten aan taqiyya (net doen alsof ze vreedzaam zijn) doen. Zó is het en niet anders.

 13. Het klinkt natuurlijk niet fijn in de oren als er slechte dingen over je uitgeroepen worden, maar er zit een zekere kern van waarheid in. Overigens overal waar "het geloof" zijn intrede heeft gedaan is het hommeles. Mensen die aan een geloof verknocht zijn kunnen waarschijnlijk niet zelf denken, of zijn in het verleden door hun omgeving zo gehersenspoeld dat zij nu echt geloven wat er voeger aan hen is verteld. Verder kan ik mij ook niet in alles wat Wilders zegt vinden, maar naar mijn mening doet hij wat hij kan. Willen wij niet helemaal verzanden dan MOET er echt iets gaan gebeuren want sinds de 2e wereldoorlog is nog niemand aan het roer geweest die daadwerkelijk iets tot stand gebracht heeft. We zullen zien of Geert dat wel kan.

 14. Precies ,Nico en Bertus/en wat het filmpje betreft,ik zou mijn kinderen nooit gebruiken om reclame of anti reclame voor welke politieke partij dan ook!!! Smakeloos dus dat je daar je kinderen voor uitleent,wedden dat ze niet eens weten waar ze het over hebben?? Geert Wilders weet dat nl wel!

  1. Wie heeft dan volgens jou wel een cultuur? Ik wedt dat jij zegt : De moslims met hun Islam.
   Wel dat is dan geen fraaie cultuur. Weet jij dat zelfs de kanibalen en de koppensnellers (Islam?) een eigen cultuur hebben.
   Jij weet niet eens wat het begrip cultuur inhoudt .

  2. De multiculturele samenleving is overal mislukt. Zelfs volgens Merlel, sakozy, Cameron en de Spaanse premier. Maar waar ze eigenlijk op doelen is dat de moslims niet willen of kunnen integreren . En dat heeft iedereen al heel lang door.

    1. Blijf jij je multiculturele onzin maar volhouden Roshana. !Jij blijft alleen achter. Je voert een achterhoedegevecht en dus een verloren gevecht. De bedoeling van jou (en jouw moslimbroeders alsmede de politie-correcte linkse kliek) is (was) alleen maar om de Islam te bevorderen , TAQIYYA dus . Dat heeft iedereen inmiddels door, van hoog ( Merkel, Sarkozy, Cameron, de spaanse premier , Mark Rutte etc.) tot laag.! Het zal niet lukken. De mensen laten zich niet langer bedriegen en bedreigen door het islafascisme. Oh,ja de Islam is géén ras , dus de mensen die een terechte afkeer hebben van de islam zijn geen racisten! Jullie willen deze afkeer koppelen aan het racisme uit de tweede wereldoorlog om de mensen te bedriegen!

    2. Ja hoor!! Merkel, Sarkozy, Cameron, Rutte, de spaanss premier etc. zijn allemaal xenofobe racisten !
     Roshana , dat zijn allemaal regeringsleiders. Die zijn allemaal gekozen door hun volk.Heb jij iemand horen protesteren toen zij zeiden dat de multi-kulti volslagen (Merkel) mislukt is.? Nee, dat heb jij niet!.
     Jij beweert hiermee impliciet dat al hun kiezers xenofoben en racisten zijn.
     Je weet van louter frustratie, woede en haat niet meer wat je zegt. Jouw multi-kul is voorbij , je leeft in het verleden. Jouw ISLAM is fascistisch , dat is wél waar !

    3. Jij bent heel erg strafbaar Roshana. Je zeht hier in feite dat een flink aantal regeringsleiders racisten en xenofoben zijn. Jij zet daarmee hele bevolkingsgroepen weg. Jij snapt deze opmerking wel !

    4. Jij loopt duidelijk achter Roahana ! De multi-culti is volkomen achterhaald . Het is pure onzin gebleken, in de praktijk. Iedereen is daar zo langzamerhand achter, behalve jij.
     Blijf maar achter , in jouw eigen droomwereldje.

 15. Even voor de duidelijkheid: WIJ GAAN NIET WEG EN WIJ BLIJVEN HIER WONEN EN LEVEN. Jullie furer klets alleen maar durf dat heeft ie nooit gehad om de tegenpartij te ontmoeten en zo is ook met zijn meelopers, dit is een klasieke voorbeeld van de tweede wereldoorlog. Laten de mensen die zoveel over een ander kletsen maar eerst vertellen wie al deze baby/kind/ misbruikers zijn ? Volgelingen van de islam of en wie zijn al de witte boord criminelen en en sex toeristen wereldwijd en ook de sexuele aanrandingen die dagelijks het nieuws halen in alle sectpren van de maatschappij. Dus zou tegen deze baby/kind neukers willen zeggen kijk in je eigen boezem voor dat je anderen beoordeeld en beschuldigd van allerlei onzin . De tijd van slavernij en overheersing is VOORBIJ DUS WORDT WAKKER EN ZIE DE WERKELIJKHEID NO MORE V.O.C. MENTALITEIT.

  1. Inderdaad zijn het de moslims de kindermiusbruikers. Het staat zelfs in hun wet (de sharia) dat meisjes van 8 uitgehuwelijkt kunnen worden, naar het voorbeeld van hun "grote " "profeet"(fie nooit iets geprofeteerd heeft). Alle prisidente , koningen en hun aanhangers in de islam- landen zijn "witte boord"criminelen én moslim. Al deze misdaden zijn hier bij de wet verboden . En als die pedofielen en dieven bekend zijn worden ze ook betraft volgens die wet , óók priesters e.d. Wij steken dus de hand in eigen boezem. Dat is de werkelijkheid. Nu moeten de moslims ook maar eens de hand in eigen boezem steken. Maar ja dat kunnen en mogen ze niet volgens de koran.
   Jij bent hoogstwaarschijnlijk een moslimfanaticus gezien de naam die jij kiest .

 16. Mohammed was een kinderverkrachter en het ideale voorbeeld voor alle moslims. Ook voor jou Oemar.
  De pedofielen van de kerk zij grote smeerlappen , maar daar staan de kranten ook vol van.En ze woeden volgens onzze beschaafde wet ook veroordeeld. Van hoog tot laag. In de Islam is kinderverkrachting heel normaal. Het staat ook in de sharia van Iran en zo. Meisjes van 8 jaar worden uitgehuwelijkt om te worden verkracht. Dat die priesters schoften zijn maakt jullie moslims geen draad beter.Jullie mogen net zoveel "slavinnen" verkrachten als je wilt van Allah=Mohammed ( Koran hoofdstuk 23- 1 t/m 6 ).
  Je bedoelde denk ik "führer", dat betekent het arabische woord Al Qaida :-)) . Toevallig ?
  Natuurlijk blijven jullie, zolang er iets te roven valt , naar het voorbeeld weer van MO-HAM-MED.

 17. Voor Jantje oftewel Hassan.
  Nederland neemt alle culturen op , die wat waard zijn . Behalve de zgn. moslim cultuur.
  Op de eerste plaats willen en mogen de moslims dat zelf niet. Zie koran soera 9-123 ( Jullie die geloven! Vecht tegen de ongelovigen in jullie nabijheid en laat hen jullie harheid voelen.) en 4-101 ( De ongelovigen zijn voor jullie een duidelijke vijand.).
  Op de tweede plaats hebben jullie moslims een achterlijke middeleeuwse cultuur waar we niets aan hebben. Niks als moord , verkrachting en diefstal. (Lees maar de Hadieths , die staan er vol mee , en daar staan de daden en uitspraken van jullie zogenaamde profeet, die lezen nocg schrijven kon. Net als de meeste van jullie.

 18. Hé AtemZ. De moslims zullen nooit op jouw korankritiek reageren . Op deze site https://www.hetkanwel.net/2010/10/23/koran-en-bijb
  staan honderden op- en aanmerkingen op de koran. Maar er is niet een moslim die iets er tegenin kan brengen.Daarom gaan ze altijd op andere zaken over . Bijvoorbeeld de vieze priesters . Net alsof hun eigen (voorgeschreven in hu zgn. heilige boeken) smeerlapperij daar beter door wordt . Ik heb de door jouw genoemde soera's opgezocht en gelezen. Het staat er precies zoals jij zegt. Let maar op , als de moslims nu weer op jou reageren . Ze kunnen en mogen niet ontkennen dat het er staat .

  1. Bij mijn Blog over de overeenkomsten tussen bijbel en koran heeft een enkele extremistische islamhater onder tig verschillende namen gereageerd.

   Er zijn ook wat moslims die wel gewoon normaal hebben gereageerd op het forum in tegenstelling tot de pvv-aanhangers.

    1. Hier heb je er een paar van deze moslim genaamd ISLAM .
     – he freek nietsnut het achterwerk van een varken is nog schoner dan jou tong.
     – hou je bek hoer
     -jullie mogen niet maar doen het stiekem en dan ook nog met honden ezels schapen varkens kippen kamelen noem maar op jij vieze hoer
     -en ik ken nederlanders die met broer zus nicht neef vader moeder allemaal orgisch houden dat is van jou familie afkomstig
     -jou hele hoerenfamilie kanker tyfus hoerenzoon
     Enfin , dit lijkt mij voldoende !

    1. Ik heb ook een fraaie volgens Roshana normale reactie van een moslima , ene Aisha gevonden bij de commentaren op het blog van Roshana . Hij staat op de eerste bladzijde en gaat (gecopieerd!) als volgt

     Waarom zijn al die mensen op deze site toch steeds op ons mislims aan het hakken. Laat ons toch
     met rust.Er staan heus wel lieve dingen in de koran. en dan lijkt de Koran toch op de Bijbel. En die paar harde woorden van Allah .Er zijn miloenen mensen op de wereld,dus die paar duisend dode Wat maakt dat uit.Allah bepaald toch wie er dood gaat.Dus als je netjes leeft hoef je niet bang te zijn.
     Asjeblieft ophouden met ons muslims pijn te doen.
     Normaal Roshana? Voor jou als moslim klaarblijkelijk wel! Goeie god !

     1. " Beste" Roshana.Ik heb het ook gezien. noem jij dat normale reacties van moslims . Het is meer dan schandalig en zegt ook alles over jouw opvattingen over de islam.

   1. Hoe durf jij als MOSLIMa het woord extremist in de mond te nemen?? Iedereen heeft gezien dat je constant aan het liegen bent over de Islam en de Moslims net zoals nu weer. Wij lezen allemaal die commentaren op jouw blog.Je bent gewoon woedend omdat je er niks tegenin weet te brengen.Dat is zo duidelijk als wat!

   2. Wat een leugenaar ben jij roshana. Er staan honderden goed gefundeerde reacties bij op jouw blog.
    Dit was beslist niet hetgeen jij verwachtte. De nederlanders zijn niet zo onnozel als je dacht.

 19. Ah joh die Wilders spoort gewoon niet. Welke achterlijke mongool gaat nog luisteren naar deze man en überhaupt nog stemmen op hem? Hij doet net alsof Nederland is overgenomen door de buitenlanders en vooral door de Turken of Marokkanen. Hij praat anders niet over Antillianen of Surinamers? Volgens mij hebben ze nog een behoorlijk aantal Surinamers in Nederland.

  Als hij zo bang is van de Islam, dan zou ik hem aanraden om zichzelf eens te verdiepen in het Christendom. Wat te denken van al die Priesters die kinderen misbruiken. Nee dat is fijn, een land met allemaal kindermisbruikers. Liever buitenlanders hier dan pedofielen.

 20. Ik zou graag mijn comment willen geven,
  IK zag laatst een filmpje van die blonde idioot van een wilders. Daarin geeft hij aan dat als alle marokanen en islamieten uit het land gezet worden dat het hier helemaal toppie gaat.
  Nou dan heeft ie het duidelijk mis en al die mongolen die zeggen van ja wilders goed en ik stem op wilders. IK zelf denk dat die mensen niet eens zelf weten wie ze zelf zijn. Hoeveel van die 1.000.000 islamieten hebben hier een eigen bedrijf of zijn dokter of tandarts of advocaat of noem maar op. Ik zou wel willen zien als alle islamieten en marokanen en turken enz het land uit gaan want nederland dan precies voorstelt. Allemaal imbecielen die zaterdag ochtend en zondag ochtend helemaal bezopen zijn en niet wetenw aar ze lopen en doen. De nederlandse economie die met 80 % achteruit gaat. want die gierige honden die hun geld op de bank laten voor rente daar krijg je geen rooie cent van te zien. Ik werk zelf voor een detacheringbedrijf en als ik zie hoeveel nederlanders hier komen en hoeveel nederlanders ik hier help dan zou ik willen dat wilders het zag. Marokaan die nederlanders helpt met een baan. haha

  1. Er zijn naar verhouding heel weinig moslims die werken. En zeker niet in de hogere beroepen . Een onevenredig groot aantal leeft van ons geld, d.w.z. van een uitkering. Ook zit een onevenredig groot deel in de gabangenis. dat is algemeen bekend. Dacht je dat al die problemen die er met de moslims zijn uit de lucht gegrepen zijn.?

   1. Wat een leugens en discriminatie.

    Criminaliteit komt bovendien voort uit armoede. En armoede komt weer voort uit onderdrukking.

    Bovendien worden mensen met een buitenlandse en moslim-naam minder snel uitgenodigd op sollicitatie.

    Bijna de gehele PVV en pvv-achterban bestaat uit criminelen, laag opgeleiden en uitkeringtrekkers.

    1. Wil jij beweren dat de criminaliteit onder de moslims hier voortkomt uit armoede en ONDERDRUKKING. Jij weet heel goed dat hier niemand onderdrukt wordt. En nieuwkomers krijgen gelijk een uitkering (van ons geld). Mensen uit de moslim landen proberen als gekken Europa in te komen. Wil jij ons wijs maken dat ze dat doen om hier arm te worden en onderdrukt te worden?
     JIJ bent HIER DE LEUGENAAR .
     Natuurlijk zijn de mensen niet happig op moslims aan te nemen . Er zitten gevaarlijke fanatici onder. Heb jij nooit gehoord van terreurdreiging door de moslims? Dan ben je de enige op de hele wereld!

    2. Moslima Rorhanna.Wat ben jij een onnozele .
     Jij beweert eerst dat criminaliteit uit armoede en onderdrukking voortkomt en vervolgens zeg je de pvv-achterban uit criminelen bestaat. Dus volgens jou komt de pvv voort uit armoede en onderdrukking. Onderdrukking door Moslims? Is dat wat je zeggen wou? Ik denk het niet . Je weet zelf niet wat je aan het doen bent. Als ware Moslima spreek je jezelf constant tegen. Denk toch eens na voordat je iets zegt.Of snap je nu nog niet dat je er weer stevig naast zit?

 21. Als islam zo slecht is he waarom bekeren nog steeds elke week honderden nederlanders in moskeeen. ja dat zien jullie niet he. Nou ja ik zou zeggen spring op en neer ver zullen jullie (wilders en zijn stemmers) niet komen. Stemmers van Wilders blijf zijn portomonee maar vullen jullie zullen er geen moer van terug zien. Voor de rest al die mongolen die zogenaamd alles weten over moslims enzo ga je reet scheren aub. Je moet absoluut niet doen alsof je iets weet. Je zegt moslims kunnen geen nederlands dit en dat.
  Van de 1.000.000 moslims in nederland hoeveel zijn er zelf nederlands hoeveel surinaams hoeveel indonesisch en ga zo maar door. begrijp jullie nederlanders absoluut niet. kapot schijnheilig doen als je een marokaan tegen komt groeten, praten enzo. maar zodra je weg bent dan kutmarokanen. ahaha sorry maar die nederlanders zijn echt zielig.

  1. Pure fantasie van jou van al die bekeerlingen. Hoogstens een paar misleide vrouwen, maar die zijn sowieso gebrekkig in religie volgens Mohammed (zie sahih hadith Bukhari) .Je weet ook wel dat nog meer moslims de islam verlaten (als ze het al durven, want ze kunnen vermoord worden). De koran staat nl. vol met haat .En daar houden de normale mensen niet van. Wij zijn niet zo zielig dat we met z'n allen 7 miljard euro voor jullie allochtonen opbrengen , waarvan het grootste deel voor de parasiterende inteelt – moslims.
   Je bent heel snel op de hoogte wat de islam inhoudt, je hoeft allen maar de koran te lezen . Dat doen veel mensen nu ook. En ze komen er achter dat het een smerig boek is. Maar jullie willen laten verbieden dat dat gezegd kan worden. Maar dat zal je echt niet lukken. Jij begrijpt de Nederlanders niet zeg je, maar wij begrijpen types als jij maar al te goed en steeds beter!

  2. De Nederlanders zijn echt zielig ? Maar nederland (en de Nederlanders) is wel zo goed dat de moslims (Marokkanen,Tunesiërs, Libiërs, Irakezen noem maar op ) de nek breken om hierheen te komen net als jullie (ouders). Stelletje gluiperige verraders!.

  3. In jouw dromen! Een normale Nederlander, of liever gezegd, een normaal mens wil niets van jouw achterlijke middeleeuwse religie weten. Het primitieve christendom heeft hier grotendeels afgedaan. Dacht jij nu dat de verstandige mensen het gaan inruilen voor een veel smeriger en dommer geloof?
   Steeds meer mense verlaten juist de islam als ze het durven.Want de moslims worden met de dood bedreigd als ze hun onzin willen verlaten.

 22. Ga jij eens als ongelovige naar een kerk in katwijk in zuid holland dan ga je zien of je niet eruit gekickt word. nee dat zijn jullie eigen nederlanders daar kun je niks over zeggen want anders is dat stom. Ik ga het beeindigen. want voor je het weet schrijf ik een boek voor de wilders stemmers. En By the way en laat die kinderen zeggen wat ze willen. als ik me niet vergis is dit een vrije land en heeft men de vrijheid om te zeggen wat men wil. dan weten ze wat voor land ze in groeien en geboren zijn. Ik zou wel zo een film willen zien van een land met allemaal kleine wildertjes met blond haar die moslims achter na rent. ahahhaah science fiction shit

  1. Wilders Jr. is een fantast en een leugenaar. Hoogst waarschijnlijk een fanatieke moslim.
   Iedereen is van harte welkom in iedere christelijke kerk.
   Bij de kaäba in Mekka wordt iedere ongelovige door de moslims eruit 'gekickt'. Je wordt als ongelovige dan zeker vermoord, dus je komt nog niet in de buurt.
   Dacht je dat wij ongelovigen dat niet weten?

 23. Je kunt gewoon zo'n kerk binnengaan als je normaal doet. Want iedereen is welkom in het huis van God. Bovendien kan niemand aan jou zien wat voor een geloof je hebt. Dtit een typische moslim (matokkaanse) leugen. Dat heet Takija. Dat weet jij allang en wij nu ook.

 24. De koran en de bijbel gaan helemaal niet samen. Het is een leugen van een Nederlandse onderzoeker.
  Nederlanders denken vaak altijd alles beter te weten. Inplaats van dat, zorgen ze dat alles alleen maar erger wordt. Moslims moeten helemaal niets met de bijbel.

  1. Beste Roshana,
   Ik weet niet wat jou mankeert , maar de reacties op jouw blog zijn van de kant van de islampromoters – en aanhangers niet positief te waarderen. Dan laat ik het onbeschofte schelden van sommigen nog buiten beschouwing. De lieden die de islam te kijk zetten beargumenteren hun zienswijzen vaak erg goed. Onderbouwd ook, met teksten uit de koran en de bijbel.
   Waarom ben je in dit geval zo oneerlijk? Zo ken ik je niet van andere blogs, die niet over de Islam gaan.
   Je valt me bitter tegen.

 25. al dat gehaad over moslims en iedereen die anders is dan nederlanders of blanken, waar gaat dit allemaal ove,r hebben wij mensen echt niks meer te doen dan alleen maar naar elkaar te wijzen.
  Het klopt echt de wereld wordt inderdaad steeds dommer, weet je wat we worden dommer maar laten we dat niet blijken we geven gewoon andere domme mensen de schuld (MOSLIMS). Zo zitten sommige mensen die hier voor wilders opkomen inelkaar stelletje losers, met rasicme en discriminatie kom je nergens je maakt het alleen maar erger en als dat is wat sommige mensen willen dan kunnen ze het krijgen ook.

  Want in het leven kom je alleen mensen tegen, die je wilt tegen komen en die mensen kun je zien in de spiegel, je kijkt er iedere ochtend naar.

  1. Net zo beste Otto.
   Aan het feit dat je na de Moslims de niet-blanke nederlanders noemt , kun je zien dat je een moslim bent. Jij wilt de Niet-blanke nederlanders opzetten tegen de rest. Jij wilt deze mensen voor jouw Islamitische karretje spannen. Wij nederlanders hebben altijd over de gehele wereld bekend gestaan als zeer tolerant.
   Maar de Islam en de Moslims verpesten , zoals overal, weer alles. Wij hebben geen hekel aan bruine, gele, zwarte of rode mensen. Wij hebben wel een hekel aan intolerante mensen , zoals de moslims volgens hun eigen Koran moeten zijn. Kijk maar naar soura 9-123: ' Jullie die geloven! Strijdt tegen de ongelovigen die dicht bij jullie zijn en laat hen strengheid bij jullie vinden. '
   Wie moet er nu intolerant zijn volgens Allah? Ik vindt dat heel erg slecht van jullie moslims, Otto!

 26. Jij hebt geen probleem , want jij bent een moslim Otto!
  Het zijn juist de moslims die iedereen overal de schuld van geven. Andere mensen dan moslims hebben niet meer problemen dan de autochtonen. Die bedreigen ook niemand. Moeten wij voor jullie terreurdreigementen wegkijken.? Bestaan die niet?
  Moslims doe daar eerst maar eens wat aan! Dan verdwijnen jullie problemen ook.
  Voor de goede orde , IK ben een Surinamer .

 27. JA, deze anti-wilders film gaat veel te ver . Hij overschrijdt alle normen van fatsoen en beschaving . Het heeft ook niets te maken met de beweringen die hij doet. Ik vind dit werkelijk heel erg. Het zal ook averechts werken. de tegenstanders van wilders denken toch al zo . En de twijfelaars moeten er waarschijnlijk van overgeven.
  Kortweg, NIET SLIM.!

 28. Ik sluit mij bij Zwart-Wit aan . Deze anti-wilders film is laf en erg smerig. De man wordt al bedreigd met de dood. En nu deze misselijke film. Hij zegt alleem maar dat de Islam gevaarlijk is. En dat is een vaststaand feit, of wordt hij niet bereigd en hij niet alleen? Nou dan.

 29. Goed filmpje… Wilders heeft nou eenmaal amper een goed argument tegen de Islam. Dat je kinderen gebruikt voor een spotje en wat ze dan zeggen kun je morele vragen bij stellen, maar om eerlijk te zijn, elk bedrijf en elke politicus zou zichzelf de morele vraag: "kan het wel door de beugel wat ik doe?" moeten stellen als hij/zij een belofte doet waaraan hij zich niet kan houden of een beslissing neemt die niet in het algemeen belang is voor de Nederlander, maar slechts het belang dient van zijn eigen portemonnee.
  Christelijk of Moslim, dat maakt niet uit, als je maar leeft naar de goede lessen die je religie je leert en niet daar die lessen die je zo interpreteert om je medemens te onderdrukken.

  1. Als je beweert dat Wilders slechte dingen zegt en je laat ZELF vervolgens kinderen hetzelfde doen, dan ben je geen haar beter, Nog sterker je bent NOG slechter . Ook al als je het met deze werkwijze eens bent.Je ziet dat eigenlijk zelf ook in 'VII', want je zegt dat je er morele vragen bij kunt stellen. Eigenlijk stel je die vragen impliciet al aan jezelf, maar je doet daarna of ze er niet meer zijn. Het doel heiligt de ( moreel erg slechte middelen.Kortweg, je bent zelf slechter als hetgeen dat je wilt bestrijden.
   Je bent helemaal verkeerd bezig en ik ber ervan overtuigd dat je dat zelg eigenlijk ook vindt.!
   Dit geldt uiteraard ook voor de andere figuren hier die het filmpje toejuichen en/of leuk vinden.
   Het is misselijk makend! Los wat je van Wilders vindt !

 30. @ VII
  Je moet eens bij de reacties gaan kijken op het blog van Roshana . Dan zie je honderden zeer goede argumenten tegen de islam , allemaal rechtstreeks uit de koran.Daar heeft niemand een persoon als Wilders voor nodig.Gewoon ZELF lezen en nadenken.. Daar staat ook dat de islam geschapen is (door Allah/Mohammed) om de wereld te onderwerpen en de mensen te onderdrukken; zeker de ongelovigen, d.w.z. mensen die geen moslim zijn. Zelfs de moslims zelf worden onderdrukt, al doen ze het zelf. Want het woord 'moslim' betekent 'iemand die zich overgeeft' (aan Allah/Mohammed) ,dus iemand die de slaaf van Allah (mohammed) is.

  1. Je hebt gelijk (heb nog niet de andere reacties gelezen,) maar er zijn ongetwijfeld genoeg redenen! Ook tegen het christendom. Maar voor de volledigheid, mijn bericht was overigens niet compleet.

   Hier in ieder geval de rest, hopelijk verduidelijkt het mijn punt nog een beetje.

   Elk spotje is goed als mensen erdoor aan het denken gezet worden. Zie de reacties hierbij! Ik vind het goed dat een kind hieraan mee werkt, omdat ik er vanuit ga dat er wordt uitgelegd dat het ironisch bedoeld is. Maar als een kind werkelijk dergelijke denkbeelden heeft, dan moet zijn of haar omgeving zich toch zorgen gaan maken, want hoe krijgt een kind dergelijke ideeen? Zelf ben ik opgegroeid nabij een wijk met uitsluitend asielzoekers en heb daar niks aan over gehouden, behalve het feit dat ik mij heel goed besef dat het ook gewoon mensen zijn, zoals jij en ik. Het christelijk geloof en de Islam liggen qua ideologien en denkbeelden zo dicht bij elkaar dat deze vrijwel volledig vergelijkbaar en zelfs verenigbaar zijn, als we maar respect tonen voor een ander zijn ideen.

   1. Jij hebt inderdaad de reacties niet gelezen én je weet blijkbaar niets van het christendom en de islam. De twee religies lijken in de verste verte niet op elkaar. Sterker nog ze zijn elkaars tegengestelde.Waar de leer van Jezus staat voor naastenliefde , staat de islam alléén voor de liefde van moslims onderling. Je gelooft dit misschien niet ,maar controleer de bewijzen die gegeven worden bij de bovengenoemde reacties. Of vindt je het makkelijker zomaar iets te zeggen? Ik beweer hier niet dat alle moslims (of buitenlanders ) slecht zijn en de christenen (of nederlanders) allemaal goed. Het gaat hier om de ISLAM tegenover het CHRISTENDOM.

   2. Waarom moeten we respect hebben voor krankzinnige, middeleeuwse ideeën ?
    Kun je daar een goed argument voor geven VII ???
    Je moet goede MENSEN respecteren VII !!
    Laat je tocg niks wijs maken door die softe zognaamde politiek-correcte figuren.
    Lees de Koran en die andere "heilige"boeken van de moslims, en je zult geen enkel respect meer kunnen opbrengen voor deze gluiperige namaak-religie.
    Nogmaals mensen moet je respecteren en géén religies.

 31. Maar dat kan uiteraard alleen als we tolerant genoeg zijn om andersdenken te accepteren er vanuit gaande dat niemand zo kortzichtig is om zijn belang of geloof ten koste van zijn medemens te willen hebben. Oftewel, neem je verantwoordelijkheid, neem niets ten koste van een ander en iedereen zal gelukkig zijn. Alle geluk in de wereld komt voort uit de wens dat anderen gelukkig zijn, alle ellende in de wereld komt voort uit de wens dat ik gelukkig ben.

  1. @ VII
   Je moet intolerantie nooit accepteren! Ook niet sla die van een zgn. religie komt, zoals bij de Islam het geval is. De intolerante Islam moet door niemand getolereerd worden. Waarom mogen de Moslims wel intolerant zijn? Dat is gewoon niet eerlijk!

 32. Als je de koran leest, de "grondwet"van de islam, dan zie je dat de moslims wordt opgedragen (letterlijk!) om intolerant naar iedereeen te zijn die geen moslim is. Die laatste zin van jou is heel mooi , maar de islam (en dus de ware moslims) denken er niet zo over.
  Lees de commentaren op het blog van de moslima Roshana https://www.hetkanwel.net/2010/10/23/koran-en-bijb
  Je zult zien dat het probleem bij de moslims ,of liever gezegd, de islam ligt .

  1. Ik ben GEEN moslim.

   Maar bedankt dat jullie steeds weer linken naar mijn Blog over de overeenkomsten tussen bijbel en koran. Kan iedereen zelf ontdekken dat de koran en de bijbel inderdaad meer op elkaar lijken.

   En geen enkel weldenkend mens die al die xenofobe commentaren van een enkele pvv-aanhanger gaat lezen.

    1. @ Roshana
     Wat is dit voor een loze opmerking 'Kan iedereen zelf ontdekken dat de koran en de bijbel inderdaad meer op elkaar lijken. '
     Meer dan wat ? Wat bedoel je? Bedoel je eigenlijk wel iets? Wat heeft dit met politiek van doen?

   1. Graag gedaan Roshana.
    De ene keer probeer je te voorkomen dat de mensen de reacties lezen en de andere keer ben je zogenaamd blij met de verwijzijngen naar jouw blog. En dan zeg je weer dat geen weldenkend mens die commentaren gaat lezen.
    Alweer spreek constant je jezelf tegen.! Daar ben je echt goed in. Maar ja, wat moet je anders. Wij hebben de waarheid aan onze zijde.Daarom kun je ook nooit direct en logisch reageren op de kritiek.
    Ieder weldenkend persoon ziet dat in één oog opslag.
    Wij geven gewoon steeds weer bewijzen uit de door jouwzelf aangeprezen koran van Leemhuis.

  2. Ik ben GEEN moslim.

   Maar bedankt dat jullie steeds meer linken naar mijn Blog over de overeenkomsten tussen bijbel en koran. Kan iedereen zelf ontdekken dat de koran en bijbel meer op elkaar lijken dan verschillen.

   En geen enkel weldenkend mens zal al die onzinnige commentaren van xenofobe pvv-aanhangers lezen.

 33. MOSLIMS IN ACTIE!! Zonder hun moslim namen te gebruiken.Stiekem dus zoals gewoonlijk. Dit is hun cultuur die de onze zou komen verrijken in de (geheel mislukte) multiculturele-samenleving!

 34. HETKANWQEL is een een zogenaamde politiek-correcte site. Onder het mom van eerlijker, leuker en groener voeren ze de lezers stiekem met anti-westerse en pro-islamitische propaganda.
  __Let maar op, om de zoveel tijd verschijnt er stukje op hun site die hun politieke pro-islam -stelligname laat zien. Net zo als dit hier over Wilders. En geen enkele smeerlapperij wort daarbij geschuwd.
  Dit is misbruik van kinderen . Héél erg laf !!!

 35. Meestal reageert Hetkanwel niet op zware kritiek , Heitkonig. Hun gif is toch al verspreid, en daar gaat het hun om. Ik denk dat ze gesponsord worden door salafistische olie-boeren .

 36. Roshana beweert herhaaldelijk dat zij geen Moslim(a) is.
  Dat maakt de zaak alleen nog maar dubieuzer. Zij pleegt verraad aan haar haar MEDE-ongelovigen.
  In de Koran staat namelijk in soera 4 de vrouwen 101 :
  "Wanneer jullie op de aarde rondtrekken dan is het voor jullie geen vergrijp als jullie de salaat verkorten als jullie vrezen dat zij die ongelovig zijn jullie in verzoeking brengen. De ongelovigen zijn voor jullie een duidelijke vijand."
  Aan gezien Roshana naar eigen zeggen een niet -moslim is, een ongelovige dus, zijn de moslims en zij DUIDELIJKE vijanden van elkaar. Jij weet wel te vinden waar dit staat , maar voor de andere lezers , kijk naar http://www.bijbelenkoran.nl/ayah.php?lIntEntityId… vijand

 37. @ HetKanWel.
  Gaat deze anti-Wilders video te ver?
  Dit noemt men "Het vragen naar de bekende weg".
  Maar voor alle duidelijkheid : Deze anti-Wilders video gaat veel te ver.
  Is het jullie niet bekend dat de man met de dood bedreigd wordt en derhalve dag en nacht zwaar bewaakt moet worden?
  Om dan nog olie op het vuur te gooien en dan op deze manier is ronduit schandalig.
  Het heeft ook niets te maken met jullie doelstelling " Een groener, eerlijker en leuker leven" , integendeel.
  Hebben de mensen gelijk, die stellen dat Hetkanwel een verborgen pro-islamitische agenda heeft ?
  Daar begint het wel verdacht veel op te lijken. En dan heeft Frissewind van Hetkanwel het over Liefde voor iedereen. Nou, nou.

 38. Als jij geen moslim bent Roshana, dan ben je duidelijkk een verrader van je medemensen, de niet-moslims . Wat de moslims de ongelovigen noemen.
  Ter informatie moet je (en andere lezers ook!) op de zoekmachine bovenaan de volgende site een het woor ONGELOVIGE invullen
  http://www.bijbelenkoran.nl/search.php
  Dan kun je zien hoe Allah, zijn alter-ego Mohammed over jou en alle andere ongelovigen denken!
  En omdat Mohammed het beste voorbeeld is voor alle moslims, denen die er net zo over. En dat is niet best !!

 39. Het is opvallend dat steeds als er over de probelemen met de Islam gesproken wordt er door de Moslims alle andere allochtonen bij betrokken worden. Dat is natuurlijk een list. Om zo de aandacht van henzelf af teleiden. De meeste mensen willen in het algemeen niet discrimineren (tengevolge van de nazi-periode).
  Maar dat heeft niets met de Islam te maken. Dat zijn zelf nazi's . Lees de Koran maar.
  Vul bijvoorbeeld het trefwoord ONGELOVIGE (dat zijn ALLE niet-moslims) in de zoekmachine van BIJBEL En Koran http://www.bijbelenkoran.nl/lees_boeken.php
  Daar kun je lezen dat de moslims pas ECHT discrimineren!

 40. Hetkanwel.
  Wat heeft dit blog te maken met een GROENER, LEUKER EN EERLIJKER LEVEN ?
  Het gaat niet over groener, niet over leuker en ook niet over eerlijer leven. Het is laag -bij de- grondse
  pro-islam propaganda! Bah!

 41. Wat vindt HetKan Wel van de rechterlijke macht in Nederland.?Dit moet toch beter worden of niet?
  Zelfs als je niets hebt met Wilders hebt , zoals ik , kun je toch wel zien dat dat de rechters e.d. een corupt stelletje is. Waarom zeggen de HetKanWel-aanhangers daar niets over? Als je die Schalken ziet stotteren en die vorige rechters en die klagende moslims, dan ziet toch iedereen dat dit geen eerlijke rechtzaak is.
  Ik vind dat iedereen recht heeft op een eerlijke rechtsgang.

 42. Wat is er verkeerd aan hetgeen Wilders beweert over de Koran en de Islam? De Koran is een fascistisch boek, erger dan Mein Kampf en de Islam is een fascistische ideologie onder het mom van een godsdienst. Daar is niets aan gelogen. Dus ieder anti-wilders geluid dat hierover gaat , gaat veel te ver. Want het is gewoon niet eerlijk !

 43. Kan iemand mij uitleggen waarom de mensen van Groen Links , SP, PVDA, D'66 en al de zogenaamde progressieve (linkse) partijen de laatste tientallen jaren plotseling zo pro-islam zijn geworden.?????
  Van oudsher zijn de ware socialisten (en communisten) toch anti – iedere- godsdienst. Weet je nog wel: "Religie is opium voor het volk!!"
  Het lijkt erop of de linksen van "hun geloof zijn gevallen". Of geldt die "positieve" instelling t.a.v. de religie alléén voor de Islam en niet voor het Jodendom, Christendom, Boedisme en ga zo maar door ??

 44. De vraag was : "Waarom zijn de linkse mensen de laatste decennia plotseling zo pro-islam.Terwijl "links"van oudsher juist anti-religie was (is?). Religie was (is?) toch "opium voor het volk".?

 45. Dat is waar "een pot nat". De linkse gutmensch is inderdaad erg pro-islam en anti- andere- geloven (zoals Christen- en Jodendom). Ze zijn zogezegd van hun geloof gevallen in dit opzicht . Maar ze vallen in hun eigen zwaard. Net zoals in Iran. De Ayatollah's zijn aan demacht gekomen met behulp van de communisten . Maar het eerste wat de Islamisten deden , toen (terecht) de Sjah verjaagd was, was de communisten vermoorden en uitschakelen. Dom volk!

 46. Welke moslim of islamkenner kan mij helpen ? Ik wil graag een antwoord op deze vraag: ' Wie heeft ooit de "zwarte steen"verzonnen ? Die staat niet in de Koran vermeld. Waar zegt Allah dat deze steen vereerd moet worden? "
  Is dit geen godslastering ? Een steen vereren ?
  Graag een eerlijk en logisch antwoord! Dus s.v.p. geen verwijzingen naar andere religies of drogredeneringen.
  Weet Roshana misschien een antwword, die weet nogal veel , vindt ze zelf. Of anders de geleerde M.ter Borg. Ik ben zeer benieuwd naar het (hopelijk eerlijke en begrijpelijke )antwoord.!

 47. Moslims begrijpen alleen geweld! Zowel mondeling als fysiek! Daarom hetvolgende:
  Het goede van dit soortr racties is , dat je zo de moslims flink kunt pijnigen. Zelf moorden ze zo graag en meer van dat soort "vredelievende "acties. Dus nu kunnen we via internet deze smeerlappen lekker terugpakken.!
  Heerlijk! Weg met de Islam, weg met Allah, weg met de Koran en weg met Mohammed de kinderverkrachter,de moordenaar , de struikrover !

 48. Wilders heeft toch gelijk!! Elsevier 12-03-2112 :http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian.htm
  De islam is NIET vreedzaam. Tientallen jongeren gestenigd in de afgelopen tijd omdat ze er "modern" uit wilden zien. Dat is nog wat anders dan een burka-verbod. Leve de arabische lente ("sarcasme") !!! http://xandernieuws.punt.nl/?id=655434&r=1&am
  Vooral wegkijken hiervan, zgn. poltiek-correcte verraders en usefull-idiots zoals Roshana!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *