Er moeten veel meer bomen gekapt worden

“CO2 is het mooiste spul ter wereld. De groei in de wereld hebben we te danken aan CO2. We hebben daarom veel meer CO2 nodig, zolang we maar bouwen in hout. We moeten daarom zoveel mogelijk bomen omzagen en bouwen in hout. Dus al dat gemiauw over CO2, we moeten straks nog uitkijken dat we er niet te weinig van hebben.” Aan het woord is Hans Blokzijl van Het Groene Paviljoen in Baarn. Op de Pecha Kucha Night van AutoMotive Insiders legt hij uit dat Duurzaam Doen wat hem betreft betekent: het gebruiken maken van de rente van de aarde, en niet van het kapitaal. Goed punt, en als Hans Blokzijl het vertelt, valt er ook nog veel te lachen.

Advertisement

5 comments

  1. Blijft lastig hè, dat spreken voor groepjes…

    Maar ja, als je zoveel onzinnig gewauwel in zo korte tijd moet prakken en jezelf constant tegen wilt spreken, zul je er wel nerveus van worden. ekt bovendien. Nou ja, tegenschreeuwen, eigenlijk…

    Het enige dat er nog aan ontbrak was Tsjakka!

    Wat een zielepoot.

    1. Nu wachten op al die politici en andere dumbingdowners die hans Blokzijl gaan citeren. Hij zelf verdient de award voor Gevaarlijke Nonsens. Om zo n persoon en zijn ideeen kun je slechts lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *