De mooiste groene dromen van onze vrienden

Foto: ingo ronner, Flickr

Tientallen mensen deelden hun groene droom op onze facebook pagina. De jury zocht de 6 mooiste dromen uit. Martha Kuiken-Visser won zelfs een groene pc met haar droom. Lees en bekijk hier haar droom en vijf andere dromen van onze vrienden.

[nggallery id=13]

Lees ook

Dossier: een groene digitale levenstijl

Zo koop je een groene pc

6 manieren om je pc te vergroenen

Advertisement

2 comments

  1. Senhor Ron,

    Dat mag je zeker griezelig vinden, want ook al ben ik bedenker van de droom ik heb ook een hekel aan de winkelketens die je in ELK straatbeeld ziet. Maar zo ver is het nog LAAAAAANG niet haha. Ik wil in Harlingen beginnen met een combi van een Pink And Green store en een duurzaam consumenten info punt voor Noordwest Friesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *