Aliens vernietigen mensheid vanwege klimaatverandering

Als aliens een beetje groen zijn, is de mensheid de klos. Foto: Renel Timothy, Flickr

Wetenschappers van NASA en de Amerikaanse Pennsylvania State University hebben nog een goede reden bedacht om CO2 uitstoot te beperken: aliens zouden de mensheid wel eens kunnen uitroeien omdat we zo slecht met onze aarde omgaan.

In een serieus artikel bespreken Shawn Domagal-Goldman, astrobioloog van NASA, en enkele collega’s verschillende mogelijke scenario’s voor een eerste contact met aliens. Naast een aantal gunstige en neutrale scenario’s houden de auteurs er ook rekening mee dat aliens slechte bedoelingen hebben. Ze zouden ons kunnen opeten, tot slaaf maken, of preventief uitroeien.

Zo’n preventieve aanval zou mogelijk niet lang meer op zich laten wachten: “De mensheid zou juist nu een periode kunnen betreden waarin door de snelle uitbreiding van onze beschaving we door een buitenaardse intelligentie ontdekt worden. Onze groei verandert de samenstelling van de Aardse atmosfeer, door broeikasgassen.”

Zeker “groene” aliens zouden onze slechte staat van dienst wat betreft het milieu een goede reden kunnen vinden om ons uit te roeien. Genoeg reden, aldus de auteurs om “onze groei te beperken en onze impact op de ecosystemen van de aarde te verminderen.”

Bron: The Guardian, Daily Mail, Cornell University Library

Lees ook

3 gezonde gewoontes die meer kwaad dan goed doen

Test jouw “Dromen voor de Wereld van Morgen”-kennis

Zonneboot van 10 miljoen vaart wereld rond

Advertisement

17 comments

 1. Ik maak me meer zorgen over de stripminers van Betelgeuse IV die al eerder hebben gedreigd ons te vernietigen als we niet opschieten met het beschikbaar maken van zeldzame grondstoffen voor export naar hun wereld. Ze hebben nog wat Mars-bewoners van een paar honderd miljoen jaar geleden in de diepvries die erg effectief zijn gebleken en die bij wijze van spreken staan te springen om de Aarde onder handen te nemen.

 2. Als er aliens zouden zijn die de aarde zouden willen overnemen, hadden ze dat al lang gedaan.
  Momenteel zijn er erg veel goede aliens rond en op de aarde om ons te helpen, als we willen.
  het zal niet lang meer duren voor het wereldwijd bekend wordt dat er aliens op Aarde zijn, en dat ze willen helpen.
  Wellicht al binnen een paar maanden komt de aankondiging van een wereldleider dat er buitenaards leven bestaat, en dat er mensen/leiders zijn die al jaren contact met ze hebben.
  We zijn trouwens allemaal aliens, want iedereen heeft op andere werelden dan de Aarde geleeft. De aliens die ons komen helpen, zijn in feite onze familie.

 3. Het zou ook kunnen dat de eeli-ens van zuurkool houden en dat ze daarvoor speciaal op 13 september aanstaande een bezoekje aan onze planeet gaan brengen, om deze zuurkool te komen opeisen. Bij voorkeur halen ze dit dan direct, vers van het land. Want het zijn uiteraard waarschijnlijk wel groenteboeren die uitsluitend met verse producten werken. Het is dus zoals het zou kunnen zijn dat de fameuze graancirkels dan dus worden uitgebreid met zogenaamde zuurkoolvierkanten, omdat eel-iens nu eenmaal in het vierkant werken bij koolsoorten. Dit hoor je gewoon te weten. Overigens zal er nog een probleem zijn, want zuurkool groeit namelijk niet in die hoedanigheid vers in de natuur. Ze zullen dus met hun ruimteschepen via het proces van colliginale inductronatie van een gewone kool een zuurkool moeten maken. De eel-iens zullen vervolgens in speciaal voor dit doel vierkante ontworpen schotels, het ruime sop kiezen en deze aardkloot weer verlaten. Zolang wij dus kool verbouwen, zullen wij niets te vrezen hebben. Dit komt uit een officieel document van de NUV, de Nederlandsche Ufologische Vereniging.

 4. Het zijn zeker ook aliens die chemtrails sproeien, NASA werkt in opdracht van de "wereldregering" om de mensheid bang te maken of zou Groen Links hier toch achter zitten en als ze niets anders kunnen verzinnen misschien Geert Wilders. Wat een onzin.

 5. aliens verhalen zijn allemaal verzonnen.de echte aliens zijn de duivels die de aarde willen overnemen, of de djins.de echte waarheid is dat de satanisten (duivelsaanbieders/ de elieten) de mensheid tot slaaf willen maken, de groei van de wereldsbevolking willen verminderen(denk maar aan allerlei nieuwe ziekte's telkens weer:gemaakt in lab) en bloedbad willen veroorzaken(als bloedoffers voor de duivels)….
  de oorlogen zijn gepland en geconstrueerd door deze satanisten.ze hebben media in hun handen.
  mensen, jullie zijn gewaarschuwd! de satanisten(illuminatie,skulls&bones,bilderberg) zitten achter de politiek.ze hebben de touwtjes in hun handen.de politiekpartijen zijn gevormd om de mensen af te leiden, te doen lijken of ze elkaars tegenpartijen zijn.in werkelijkheid hebben ze de zelfde verborgen agenda's(NWO)..

  1. Teveel tv kijken is slecht voor je.

   – Slavernij is in een paar honderd jaar zo goed als afgeschaft.
   – De wereldbevolking is in 100 jaar met miljarden gestegen. Afvlakking van groei is binnen een ecosysteem een puur natuurlijk verschijnsel.
   – Mutaties van virussen en bacterieen zijn normaal. Nieuwe allergieen door nieuwe stoffen ook. Massaal reizen verspreid meer ziektes.
   – Bloedbaden vind je vooral in de buurt van mensen die niet goed snik zijn.
   – Over welke oorlogen heb je het? Sadam? Taliban? Gadaffi? Ivoorkust? Eritrea? Falklands?
   – Sinds internet heeft iedereen de media in handen. Zelfs aluhoedjes.
   – Bilderberg is een bijeenkomst zonder verplichtingen ipv een conferentie waar uitspraken politieke lading hebben. Vergaderen achter gesloten deuren is daarnaast heel normaal.
   – Skulls&bones is een studentenvereniging.
   – Illuminatie is een sprookje uit dezelfde koker als scientology: slechte science fiction verhalen.
   – Politieke partijen zijn geen tegenpartijen maar samenwerkende partijen. Extremistische aluhoedjes daargelaten.

   Anders nog iets?

 6. Hoop dat ze wel selectief zijn en de mensen die het goed bedoelen laten leven en het asociaal tuig vernietigen. (dat is toch al 9 van de 10 mensen in deze maatschappij dus de aliens hebben keus genoeg)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *