Al Gore slaat terug met de werkelijkheid

Oliemaatschappijen hebben geld, wij hebben samen iets veel sterkers: de werkelijkheid. Klimaatstrijder Al Gore laat daarom aanstaande donderdag 24 uur lang echte klimaatproblemen zien. Bijvoorbeeld in Beijing, New Delhi, Jakarta, Londen, Dubai, Istanbul, Seoul en Rio de Janeiro.

Kijk jij ook aanstaande donderdag? Je kunt natuurlijk ook vanavond naar het eerste NRC klimaatdebat komen in De Rode Hoed.

Lees ook:

Eneco gelooft nog in klimaatverandering

Klimaatverhaaltjes voor het slapen gaan

Advertisement

4 comments

 1. Het moge duidelijk zijn dat het Al-Gore zelf niet ontbreekt aan geld en macht en dat hij dat hypocriet blijft inzetten om mensen bang te maken en leugens te verkopen…

  CO2 =kool(stof)dioxide en is wel puur natuurlijk en we ademen het allemaal uit…
  Bomen zetten CO2 gewoon om in Zuurstof! Doordat er echter zoveel bos is verdwenen en de vele vervuilende industrien en voertuigen zoals vliegtuigen e.d., zitten we nu met een teveel aan CO2. Wat in ieder geval niet gezond is voor het leefklimaat.

  AlGore's-klimaatgekte/bedrog neemt echter ook ongezonde vormen aan waarbij vaak zogenaamde "oplossingen" worden bedacht die nog veel slechter zijn voor de gezondheid van Mens, Dier en Natuur.
  …. Zoals de spaarlampen met Giftige Kwikdampen, bijvoorbeeld: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/114/Huiduitslag/ar

  Terwijl gezonde bomen CO2 omzetten in zuurstof, gebruiken wegrottende bomen zuurstof en stoten CO2 uit!
  Door (een combinatie van vervuiling en) gepulste elektromagnetische straling tussen GSM-/UMTS-Zendmasten en mobiele telefoons, WiFi e.d, zijn bomen massaal aan het afsterven: http://www.inspirerendleven.nl/blog/wifi-en-gsm-s

 2. Al Gore is zelf grootgebruiker van energie!

  Al Gore, die zich opwerpt als activist tegen "opwarming" van de aarde, is zelf een grootverbruiker van energie! In 1 jaar verbruikte hij 221.000 kilowatt/uur: dat is twintig maal meer dan een doorsnee Amerikaans gezin! Wat werd bekend gemaakt door het Tennessee centrum voor politiek onderzoek. Het centrum baseert zich op de stroomrekeningen van Gore, die geboren is in de staat Tennessee.
  Gore bezit in Nashville een huis dat vier maal groter is dan de doorsnee Amerikaanse woning. Hij zou per maand ruim 1000 euro neertellen voor zijn stroomverbruik.

  Bij het Tennessee centrum werd erop gewezen dat het huis van Al Gore in Nashville een permanent verlichte oprijlaan heeft, een verwarmd buiten-zwembad en een hek dat elektrisch open en dicht gaat. Overigens heeft Gore nog 3 andere woningen: één in een andere stad in Tennessee, één in de hoofdstad Washington DC en een nieuw huis in California

  De voormalige vice-president reist al een jaren de wereld rond om zijn Oscar-winnende film 'Een ongemakkelijke waarheid' te promoten.

  Volgens het Tenessee centrum voor politiek onderzoek is een opwarming van de aarde geen serieus probleem.

  ,,Al Gore is een hypocriet. Hij omringt zich met onnodige luxe die energie vreet", zegt het Tennessee Center for Policy Research.
  "We wilden zien of hij leeft naar zijn eigen aanbevelingen'', zegt denktankdirecteur Drew Johnson. ,,We constateerden dat de oprit naar zijn huis in Nashville is omzoomd met gaslampen. Tevens beschikt hij over een verwarmd zwembad en een elektrisch hek: luxe waar hij makkelijk zonder kan. Hij doet niet genoeg in zijn eigen huis om anderen te mogen vertellen hoe ze hun verbruik moeten terugdringen.''

  Hierop is Al Gore zijn belofte om minder energie te gaan verbruiken ook niet nagekomen. Het onderzoeksinstituut Tennessee Centre for Policy Research onthulde dat zijn elektriciteitsrekening zelfs met 10 procent was gestegen.

  Bronnen: http://www.woning-energie-label.nl/Priv%C3%A9pershttp://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?artihttp://www.energieportal.nl/Nieuws/Bio-energie/Al

 3. Het feit dat onheilsprofeet Al Gore daarna ook nog voor 9 miljoen dollar een 4e huis in Californië heeft gekocht met zwembad, Fonteinen, vijf slaapkamers en negen badkamers…! Terwijl hij zelf het liefst heeft dat iedereen zich druk maakt om de deciliters water in de stortbak van hun wc en hoeveel CO2 er zou worden uitgestoten als je iets opzoekt op internet… Maakt van AlGore een VoorAl Gore Hypocriet.
  Zeker omdat AlGore zelf ook niet zuinig met energie is: http://abcnews.go.com/Politics/GlobalWarming/stor
  En dat is pas een harde ongemakkelijke waarheid.

  Zie hier de foto's van het 4e huis van AlGore, vastgoed betaald door groene schnabbelcenten… http://directorblue.blogspot.com/2010/05/exclusiv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *