Duurzaam ondernemen. Dat levert op.


(Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Eneco)Anders dan veel ondernemers denken, levert duurzaam ondernemen juist op.

Doe de Besparingsverkenner en ontdek hoe uw energieverbruik zich verhoudt ten opzichte van uw branchegenoten. Met het Energie Bespaarpakket van Eneco kunt u aanzienlijke besparingen op uw energiekosten realiseren.

Ook versterkt duurzaam ondernemen uw concurrentiekracht, omdat steeds meer organisaties en opdrachtgevers slechts zaken willen doen met duurzame ondernemingen. Dit zal in de toekomst alleen nog maar toenemen. Eneco biedt al haar groene klanten een gratis Communicatiepakket. Daarmee kunt u uw klanten laten zien dat u duurzaam onderneemt.

Advertisement

5 comments

  1. probeer het niet in hokjes van links of rechts te drukken, dat vingerwijzen drijft de mens uitelkaar en dat is precies wat de gevestigde orde wilt… zodra we een groot blok vormen , dan pas zullen ze naar ons moeten luisteren , zolang we onzelf onderverdelen in links en rechts e.d. zullen zij aan de macht blijven.

    links en rechts bestaat niet… de schaduwregering beheert achter de schermen beide partijen.schaduwregering = 'Wizzard of Oz' > ook de man achter de schermen die de boel zat te manipuleren….

  2. Die rechtse schurken hebben alle subsidie de nek omgedraait, alleen worden de kosten naar onze kinderen verlegd alleen begrijpen weinigen dit. Elke kilogram CO2 is straks 3 x zo duur om deze te verwijderen. Met hulde aan de VVD de pinokkio's van 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *