Winactie: meer levensenergie met rozenkwarts rozenbehandeling

Bron: Sandy Hof

Vorige week woensdag stond me een ontspannende én verzorgende rozenkwarts-rozen behandeling bij PRANA Beauty&Health in Hoofddorp te wachten. Benieuwd hoe een beautybehandeling met edelstenen werkt? En wil je kans maken om er ook een te winnen? Klik dan snel verder.

Nippend aan mijn – geheel in stijl – kop rozenthee en met mijn voeten poedelend in een bad van rozenkwartselixer legt schoonheidsspecialiste Sandy Hof-Teeuwen uit dat Prana in het Sanskriet levensenergie betekent. “Toen ik twee jaar geleden mijn praktijk opzette zocht ik naar een mooi woord dat ook de lading zou dekken. Mijn uitgangspunt is dat ik mijn klanten niet alleen een lekkere behandeling wil geven, maar ze ook met een goed gevoel en nieuwe levensenergie de deur uit wil laten gaan.”

Rozenproducten
Eenmaal op de behandelstoel en terwijl Sandy mijn gezicht reinigt en een milde peeling geeft met producten uit de rozenlijn van Primavera vertelt ze me meer over het mineraal rozenkwarts. “Edelstenen hebben energievelden die trillen. Door mineralen op je huid te gebruiken neem je die trilling gedeeltelijk over. Rozenkwarts werkt zuiverend, kalmerend en geeft je nieuwe energie. Het combineert goed met rozenproducten die ook genezen, zuiveren en je geest verhelderen.”

Vervolgens wordt rozenolie met twee super zachte penselen die aanvoelen als veertjes in mijn huid gemasseerd. Inmiddels lig ik lichtelijk te zweven van ontspanning en dan volgt de rozenkwartsmassage. Sandy gebruikt verschillende vormen die allemaal weer anders op je huid aanvoelen en wisselt warme stenen af met iets gekoelde. Goed voor de bloedsomloop en het voelt zowel ontspannend als verfrissend. Daarna krijg ik een maskertje en terwijl dat intrekt worden ook mijn handen en voeten lekker gemasseerd met olie en de edelstenen. De behandeling eindigt met passende gezichtsverzorging. Na ruim anderhalf uur ga ik ontspannen en met een zijdezachte huid weer terug naar huis. Op wolkjes. Roze wel te verstaan die heel subtiel naar rozen ruiken.

Jij kunt ook zo’n heerlijke beautybehandeling van anderhalf uur winnen t.w.v € 72,50. Je hoeft hiervoor maar twee dingen te doen:

 

1. Word Facebookfan van hetkanWel. Druk op het knopje “like” in de box hieronder.
2. Vertel in een reactie onder dit artikel je motivatie om deze behandeling ook te ondergaan. De redactie kiest een winnaar onder de origineelste & leukste reacties.

De actie duurt tot maandag 31 oktober 23.59 uur. Op dinsdag 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Lees hier nog even precies wat je allemaal bij deze behandeling krijgt. PRANA Beauty & Health, Schenge 5, 2134 WC  HOOFDDORP, htpp://natuurlijkprana.nl

Advertisement

14 comments

 1. Mijn rozenkwarts oorbel pas verloren en ik moet een nieuwe zoeken.
  Tijdens het werken met de kinderen kan ik niet zonder, zij voelen die levenskracht.
  Zo'n behandeling lijkt me dan ook de beste manier om positief en vol energie in het leven te blijven staan.
  Samen met gezonde voeding en beweging een ideale match

 2. Ik ben sinds kort heel erg bezig met juiste keuzes maken qua voeding en huidproducten voor mijzelf en mijn gezin. Het kost allemaal wat meer, maar je krijgt er ook meer energie van, en een beetje hulp van de rozekwarts behandeling om op de juiste weg te blijven en de energie te blijven voelen is erg fijn.

 3. Rozenkwarts is nodig voor levensenergie en hartenkrachten die wij zo nodig hebben in de donkere dagen voor kerst.
  Naast de juiste keuzes maken van goed en kwaad, het opbrengen van moed, het samen willen spelen en delen het een en ander schenken aan de ander, dit is wat ik de hele kleine kinderen en ook de collega's voor wil leven.
  Ondersteuning van een rozenkwartsbehandeling zou mij daar geweldig mee helpen

 4. Wauw, wat een heerlijk verslag Claudia! Ik word al lezende al helemaal zen 🙂 "Stress verminderen en je huid optimaal verzorgen" lees ik op de site van Prana. Nou, die stressvermindering zie ik wel zitten! Vorige week was ik jarig en werd 28 jaar "jong". Omdat ik middenin een verhuizing (één van de meest stressvolle ervaringen voor een Westerling) zat, heb ik mijn verjaardag niet gevierd. Tóch kreeg ik "cadeautjes": een onrustige huid, uitslag en pukkeltjes, omdat emoties bij mij altijd direct zichtbaar zijn in mijn huid. Daarnaast ben ik, net als Claudia, wiens zoektocht naar fijne middeltjes voor de huid ik ook volg, gezegend met een verlate puberteit. Met andere woorden: ineens onzuiverheden na je 25+ leeftijd! Een rozenbehandeling stimuleert, zuivert, verheldert, geneest en is geschikt voor alle huidtypen. Lijkt mij ideaal om weer fris, helder & zuiver als een jonge roos mijn 28e levensjaar verder in te luiden! 😀 En natuurlijk kan ik er een mooi verslag van maken op mijn blog: wwww.LindsayVallen.nl

  Ik geef je een roosje, mijn roosje! 🙂

  Lindsay Vallen

 5. Ok dit bericht trekt mijn aandacht om verschillende redenen…

  Ik volg hetkanwel al een tijdje via Facebook, en het lukt jullie iedere keer om m'n aandacht te winnen, ik klik namelijk regelmatig door op een post van jullie.

  Het andere is dat ik nu al een tijdje een rozencreme gebruik en zo af en toe rozenolie als ik mezelf echt wil verwennen. Ik ervaar rozenolie als pure rijkdom, zo heerlijk! Toen ik het woordje rozenbehandeling zag staan werd ik erg nieuwsgierig! Ik kan me voorstellen dat zo'n behandeling echt hemels is en zou dat dan ook graag willen ervaren.

  Nu ben ik deze week door m'n rug gegaan, en heb ontzettend veel pijn, maar om ook maar even te dromen van het winnen van deze hemelse behandeling, maakt het al een stuk minder zwaar!

  Wie niet waagt wie niet wint 😉 en nu maar fingers crossed….

 6. Eigenlijk kan ik zelf wel een behandeling gebruiken. Pfeiff afvalstoffen in mijn lichaam en heel veel meegemaakt in mijn leventje. Ik word al homeopatisch op weg geholpen en voel de energie langzaam bij beetje zijn weg terugvinden in mijn lichaam. Maar mijn vriendin is net bevallen van een tweeling, heeft nog een kleine van net 3 jaar oud en om het weekend twee stiefdochters (niet de makkelijkste meiden). Haar man werkt in het buitenland en het is nu behoorlijk zwaar voor haar. Ondanks dat zij natuurlijk een supertrotse mama is gebeurt er wel even iets in je leven! En zij staat er veelal alleen voor. Ik gun haar even een momentje voor haarzelf, pure verwennerij, een oppepper, en in de tussentijd pas ik dan op alle kids. Dan ziet de wereld er toch weer rooskleurig uit. En mij doet het ook goed, dat ik een geliefd persoon blij kan maken.Dat geeft mij weer energie!

  Joyce

 7. Ik zou graag deze behandeling willen ondergaan omdat het zo'n fijn moment is voor mezelf om nieuwe energie op te doen. Als jonge moeder neem je daar niet altijd de tijd voor! Je vergeet jezelf een beetje. Een schoonheidsbehandeling bij Prana is zoveel meer: het is niet alleen goed voor mijn huid, maar ook voor mijn geest! Even weg van de gedachten uit mijn hoofd en genieten van de aanraking. Mijn gezicht en mijn huid weer even voelen. Heerlijk! De tijd nemen om je te concentreren op mezelf en me af te vragen: hoe voel ik me nu eigenlijk? Met elke inademing zakken de zorgen verder weg. Met een leeg hoofd, een frisse huid en nieuwe energie weer de deur uit en het leven in! En als ik me weer goed voel, straalt dit tevens uit op de mensen om mij heen en als allerbelangrijkste: op mijn lieve man en dochter.

 8. De reacties die hier al staan zijn erg herkenbaar… Ook ik ben een werkende moeder met jonge kinderen en kom vaak domweg niet toe aan mezelf. Een momentje voor mezelf met zo'n bijzondere behandeling lijkt me echt hemels. Een zeker in dit jaar getijde kan ik het goed gebruiken om mijn prana weer beter te laten stromen.

 9. Oeh, wat een mooie prijs! Ik vind dat ik deze behandeling verdien omdat ik op dit moment oververmoeid ben en dus wel wat ontspanning en nieuwe levensenergie kan gebruiken. Daarnaast heb ik last van mijn huid (eczeem en erg droge huid) dus mijn huid kan ook wel een oppepper gebruiken.

 10. Bestaan er nog zulke roze zoetgeurende droomprijzen?
  Vanaf januari 2011 run ik samen met de andere vrijwilligers BUURTONLINE, een buurtcentrum waar iedereen hulp bij computeren kan krijgen of lid kan worden van onze besloten computerclub.
  Helaas voor dagdromen is nu geen tijd meer, want ik vul als vrijwilliger na de bezuinigingen bij de Stichting Dynamo, de niet verlengde contracten van de receptioniste, de coördinatrice en deels ook nog de computerdocent in mijn eentje op en vervang de andere vrijwilligers bij ziekte of afwezigheid.
  Ja, de prana van mijn ooit afgesloten yogadocenten opleiding en de geuren en aroma's van de ayurvedische massageopleiding…. eigenlijk was ik die weelde weer vergeten..
  Roze kwarts staat voor liefde en de prijs zal in liefde gaan naar de ontvanger van al dit moois.
  Aum. shanti, shanti, shanti. Liefde en vrede in de harten van de mensen

 11. oh wauw! als ik dit verslag zo lees krijg ik er echt helemaal zin in om zo'n behandeling te ondergaan!
  ik kan ook wel is wat ontspanning gebruiken na een hele hectische tijd!
  (ik ben pas 23 en ben dit jaar genezen van kanker)
  het lijkt me echt superleuk om is zo'n behandeling te winnen!
  Mocht ik deze behandeling niet winnen, dan wens ik de gelukkige winnaar een hele fijne ontspannen dagje toe!
  Liefs

 12. Beste mensen, als we jullie reacties lezen gunnen we jullie allemaal zo'n beauty behandeling. Helaas kan er maar een de winnaar zijn en dat is… Joyce!

  De motivatie van de jury: "Joyce heeft net zo als de meeste anderen erg veel zin in een rozenkwartsbehandeling, maar vindt dat haar vriendin nog meer een uurtje ontspanning heeft verdiend. Origineel & leuk!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *