Hoe ziet jouw Nederland eruit?

TIMEMAPS from graphsic on Vimeo.

Hoe ziet Nederland eruit als je niet kijkt naar afstand, maar naar tijd? Of, om preciezer te zijn, tijd die het je kost om met het OV van A naar B te reizen. Die kaart verandert met het uur en met de plaats waarvandaan je reist. Want als je van Amsterdam vertrekt is veel Nederland een stuk dichterbij, dan vanuit Stavoren. Check zelf hoe jouw Nederland er nu uit ziet op timestamps.nl

Advertisement

3 comments

  1. een mini landje, of een sprookjesland met de naam van een wereld staat wat drug en veel clubs die allerlei onzin verkondigen, omdat het hen naar het hoofd is gestegen, wellicht door teveel alcohol, en het verlies van enige werkelijkheids zin, maar vooral omdat het vluchters zijn die bang zijn voor de realiteit._De realiteit is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *