Weekendproject: een terrarium in een gloeilamp

Een originele manier om meer groen in huis te krijgen, ook als je klein woont: een terrarium in een gloeilamp. Met mos, stenen en een beetje water maak je een eigen mini-wildernis.  

Het resultaat:


Gevonden via stylist

Lees ook

Zelfvoorzienend boeren in de stad

Eigen aardbeien in de winter met een raamtuin van plastic flessen

Philips wil gratis honing voor stadsbewoners

Advertisement

One comment

  1. Helaas blijkt uit onafhankelijke wetenschappelijk onderzoeken dat de bijensterfte voor een groot deel veroorzaakt wordt door gepulste elektromagnetische straling van GSM- en UMTS-zendmasten. De gepulste elektromagnetische golven van zendmasten in de omgeving van bijenkorven, verstoren namelijk het navigatiesysteem van de bijen. Waardoor de honingbijen die nectar uit bloemen verzamelen om de bijenkolonie te onderhouden, niet meer terug kunnen keren naar hun bijenkorf en de koningin vervolgens alleen achterblijft met de eitjes.
    Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek door de Zwitserse Bioloog Dr. Daniel Favre heeft aangetoond dat bijen wegvluchten, gedesoriënteerd raken en verdwalen door het signaal van mobiele telefoons. Volgens Dr. Pattazhy kan de bijenpopulatie binnen tien jaar verdwenen zijn als er nog meer zendmasten bijkomen…
    In Nederland vindt momenteel de grootste bijensterfte plaats van heel Europa.
    Bijen zijn essentieel voor de bestuiving van minstens 80 procent van de gewassen, waaronder minstens 90 fruitsoorten en groenten. Uit onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat de gewassen zelf ook afsterven door gepulste straling van (zendinstallaties voor) draadloos internet en mobiele telefonie.
    http://www.inspirerendleven.nl/blog/wifi-en-gsm-s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *