Mannentas voor babyluiers

Als vader van een jonge baby kun je je wel eens zorgen maken om je image. Op stap met de kleine op je buik en een pak Pampers op je rug zou wel eens een un-coole indruk kunnen wekken… Je wilt natuurlijk overkomen als een echte stoere man, die tegelijkertijd ook goed voor een baby kan zorgen. Dankzij DiaperDude hoeven die mannen zich geen zorgen meer te maken. Ze hebben namelijk een duurzame, stoer-stijlvolle groene mannen-tas ontworpen.

 

De olijfgroene tas bevat genoeg compartimenten voor zowel de grote man (voor gadgets, sleutels etc) als de kleine (voor luiers, flesjes etc). Een deel van de opbrengsten gaat bovendien naar Global Green.

Advertisement

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *