De 9 duurzaamste schoenenmerken

Oat Shoes

Je moet goed zoeken om duurzame schoenen te vinden. Terwijl de kledingindustrie flinke stappen zet om meer biokatoen en andere milieuvriendelijke materialen te gebruiken, zet de schoenindustrie slechts kleine stapjes vooruit. Toch zijn er een aantal merken die hun best doen om duurzamer te worden, of zelfs al een heel eind op weg zijn. Wij hebben een top 9 van veelbelovende merken samengesteld.

Advertisement

2 comments

  1. Van Lier is geen Hollands maar maar PUUR Brabants ! Zij komen uit Loon op Zand en dat is dus Noord Brabant ofwel Nederland ! Holland zijn slechts 2 van de 12 provincies in Nederland ! Graag goed Nederlandse gebruiken overnemen s.v.p. !

  2. Via @liandak Rt @bjornluijters @rtl 'vrouwen geven ton uit aan kleding excl schoenen'! Als we al dat geld nou eens aan duurzame modemerken zouden besteden dan helpt dat de wereld snel de groene kant op! En niets staat je in de weg om duurzame schoenen te kopen: dank je wel @hetkanwel voor dit overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *