Acht veganistische schoenenmerken

Foto: A.K. Photography via Flickr.com

De blaadjes aan de bomen kleuren langzaam oranje en het wordt buiten weer guur. Tijd om de laarzen en dichte schoenen uit de kast te pakken. Ga je nog nieuwe schoenen kopen? Heb je dan al eens gedacht aan schoenen waarin geen leer of andere dierlijke bijproducten zijn verwerkt? Klik verder voor inspiratie uit de nieuwe wintercollecties.

Foto: beyondskin.co.uk


Beyond Skin

Hippe pumps, laarzen en flatjes in vrolijke kleuren en prints. Ook kun je er terecht voor bruidsschoenen. Onder meer te koop bij de Nederlandse webshop En& of kijk voor meer informatie op beyondskin.co.uk.

 

 

Foto: cri-de-coeur.com

Cri de coeur
Bij het Amerikaanswe Cri de Coeur vind je stoere boots, stevige plateauhakken en andere accessoires zoals tassen en portemonnees. Te koop via de Nederlandse webshop Megasens.eu of via cri-de-coeur.com.

 

 

Foto: neuaurashoes.com

 

 

Neuaura
Bij Neuaura denken ze verder. Bijna zeventig procent van het afval wordt hergebruikt en de fabriek in Brazilië loopt op hydroelektriciteit. De schoenen van dit Amerikaanse merk zijn comfy en stoer. Te koop via Neuaurshoes.com.

 

 

Foto: noharm.com

NoHarm
De schoenen van NoHarm zijn handgemaakt in Italië. Het merk heeft brogues en halfhoge nette herenschoenen in het assortiment waarvan je niet zou zeggen dat het geen leer is. Kijk voor meer informatie op NoHarm.

 


Foto: novacas.com

 

 

Novacas
Novacas betekent in het Spaans ‘geen koe’. Voor de schoenen van dit merk zijn dan ook uiteraard geen dierlijke producten gebruikt. De schoenen zijn mooi afgewerkt en onder meer te koop via VegaLife in Amsterdam of via Novacas.com.

 

 

Foto: olsenhaus.com

Olsenhaus
Olsenhaus produceert kwalitatieve, stijlvolle en diervriendelijk plantaardige schoenen en accessoires. De collectie bestaat uit items die nét even anders zijn dan anders. Kijk hier voor de verkooppunten.

 

 

Foto: vegetarian-shoes.co.uk

 


Vegetarian shoes

Op zoek naar stevige stappers? Kijk eens bij vegetarian shoes, één van de eerste merken die ruim twintig jaar geleden vegan schoenen ging produceren. In Nederland te koop bij VegaLife of check vegetarian-shoes.co.uk

 

 

Foto: keep.com

Keep
Hippe gympen in leuke kleurtjes en stofjes in typisch Keepmodel. De gympen zijn erg betaalbaar en onder meer te koop in verschillende Nederlandse winkels, kijk hier voor de verkooppunten.

 

 

 

 

Advertisement

2 comments

 1. Goodday Sir / Madam,

  We are Introducing our new premium, toothpaste. SPRINJENE a premium, handcrafted toothpaste that uses science and nature to provide gentle and effective care.
  Free of artificial preservatives, fragrances, animal ingredients and worry. SprinJene Fresh Boost and SprinJene White Boost are uniquely formulated to provide more natural care for your teeth and mouth.
  • Micropearls of silica clean and whiten your teeth
  • Zinc fights bacteria and protects against gingivitis
  • Only SprinJene uses black seed oil with its legendary health benefits
  • Natural flavors
  Certified Gluten-free, Kosher, Vegan and Halal

  For more Info or interest please contact us.
  or visit http://www.sprinjene.com

  Wilson Omusuo
  +31684413133.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *