4 manieren waarop je geld kunt verdienen met wind

Foto: Martinak15, Flickr
De wind waait gratis en voor niets. Gek dat ons winderige en geldbewuste landje zo weinig met windenergie doet. De Denen halen al 40% van hun energie uit wind, wij slechts een paar schamele procenten. De slimme consument kan echter ook in Nederland voordeel halen met windenergie. Wind blijkt een opmerkelijk goede investering te zijn. Wij zetten 4 manieren voor jou op rij.

[imagebrowser id=38]


(Advertentie)
Krijg snel de beste deal: vraag gratis en simpel offertes aan voor zonnepanelen, energiebesparing of een nieuwe CV-ketel.

Lees ook

De beste aanbieders van groene stroom

Alles over windenergie vind je in ons dossier

Toch liever geld verdienen met zonnepanelen. Zo bereken je hoeveel zonnepanelen kosten & opleveren

Advertisement

4 comments

  1. Ik maar denken dat er hier nu eens echt een goedkoop alternatief gepresenteerd werd krijg ik weer een reclame stukje. Ik vind de windunie een leukidee hoor, maar goedkoop is het niet!!! Dan moet je alweer zoveel aandelen kopen om echt "gratis" stroom te hebben. Kun je net zo goed ZELF zonnepanelen op je dak zetten. Is net zo duur……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *