Winactie: hippe KRNWTR waterfles

Foto: bottelicious
Je kunt nu een waterfles van het hippe Nederlandse merk KRNWTR winnen. De webshop Bottelicious.nl is in een feeststemming en geeft vijf waterflessen weg. Het enige wat jij hoeft te doen is een optimistische nieuwjaarwens insturen. Een jury selecteert de meest originele en sympathieke wensen.

Reageer in de comments bij dit artikel, mail ons (mailhetkanwel@gmail.com) of gooi een tweet (hashtag #bottelicious #hetkanwel) uit met jouw optimistische nieuwjaarswens voor 2013. De vijf meest originele & sympathieke optimistische nieuwjaarswensen winnen zo’n prachtige design fles van KRNWTR (zie foto hierboven). Reageer vóór maandag 24 december.

Is deze waterfles niet wat je zoekt? Op bottelicious.nl vind je 70 verschillende soorten reisbekers, waterflessen en thermosflessen.

Lees ook

Zo vind je de waterfles die bij jouw stijl past

“Hervulbare waterflessen zijn groene hebbedingen”

Advertisement

5 comments

  1. Geen promotie voor nog meer flessen!!?? Ik vind dit een werkelijk DOM produkt in het kader van een schoner milieu. Heeft iemand er ooit bij stilgestaan hoeveel flessen er al weggegooid worden? Waarom is er geen promotie om de flessen die toch al in de handel zijn (wegwerp) opnieuw te gebruiken.

  2. Graag zo'n stoere bottle voor mijn zoons op school. Lekt niet, duurzaam en stimuleert het drinken van kraanwater. Heel goed. (Rijmt allemaal niet 🙂
    Voor iedereen een K-eigoed R-ooskleurig N-ieuwjaar (met W-aterfles) met T-rust en innerlijke R-ust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *