Laatste dag winactie: 5x kans op natuurlijk anti-aging verwenpakket

De feestdagen leveren een flinke aanslag op je gezondheid. Door de stress en drukte kun je die rimpels op je voorhoofd en bij je ogen bijna zien groeien. Gelukkig is er goed nieuws! Vandaag is de laatste dag dat je een van de vijf verwenpakketten kunt winnen met Nonique anti-aging verzorgingsproducten t.w.v. 25 euro.

Vertel ons: waarom kan jij (of iemand anders) in deze feestmaand dit verwenpakket goed gebruiken?

Mail je reactie naar mailhetkanwel@gmail.com of reageer op onze facebookpagina. Degene met de meest originele en sympathieke reactie wint het verwenpakket.

Informatie en nog meer anti-verouderingsproducten vind je op Nonique.nl

Het pakket bestaat uit bodymilk, douchegel, handcrème en dagcrème. De producten zijn proefdiervrij en voeren het BHID natuurcosmetica label. De natuurlijke cosmetica op basis van de tropische noni-vrucht is gifvrij, betaalbaar en sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar.

Update: deze actie is afgelopen

Lees ook

Nonique: natuurlijke cosmetica die goed is voor je huid én portemonnee

Review door Claudia Pietryga: “frisse, tropisch geurende producten die betaalbaar zijn”

Advertisement

One comment

  1. ik ben een vrouw en ik ben 73 jaar. Vandaag zie ik er niet uit want ik heb een flinke griep te pakken .Maar kijk wel naar koffietijd.want dat is mijn moment van de dag.gezellig met een bakkie leut .ik hoop dat ik gebruik kan maken van het gratis Anti-aging verwenpakket. dan zie ik er vast beter uit dan nu.vooral de rimpeltjes om mijn mond.ik noem het altijd mijn .(plooi rokje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *