Zo maakt één groene druppel een groene golf

Dit jaar bezochten al meer dan 630 duizend mensen onze website, op zoek naar optimistisch nieuws, advies en tips voor een groene lifestyle. We willen jullie daarvoor hartelijk danken en we hopen dat we samen met jullie in 2013 de groene golf nog hoger kunnen maken.

Dit filmpje, opgenomen tijdens Stand Up Inspiration op 10 december 2012, vertelt het verhaal van hetkanWel in een notendop. Het gaat bijvoorbeeld over Evert Sjoerdsma, die zijn rijtjeshuis in Castricum al in 1990 afsloot van het stroomnet en sindsdien een duurzaam én comfortabel leven leidt.

SUI 48 Matthijs Sienot from VideoLogic on Vimeo.

Advertisement

3 comments

  1. In Google Analytics kun je zien hoeveel unieke bezoekers je website hebben bezocht in een bepaalde periode. Van 1 januari 2012 tot 24 december hebben 633208 unieke bezoekers hetkanWel.nl bezocht. 32,4% meer dan vorig jaar in dezelfde periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *