Bijengif vernietigt HIV

Pinti 1, Flickr.com
Pinti 1, Flickr.com

Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat bijengif effectief kan worden ingezet in de strijd tegen HIV. Volgens onderzoekers van de Washington University School of Medicine in St. Louis bevat bijengif melittine, een stof die het virus kan vernietigen door het omhulsel aan te vallen.

Beschermend laagje

HIV heeft een beschermend laagje, waardoor het virus intact blijft. Het melittine in bijengif valt dat laagje aan, waardoor er steeds meer gaatjes in verschijnen. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat het hele beschermende laagje verdwijnt. In theorie kan het virus zich hier niet op aanpassen, omdat een virus een beschermend laagje nodig heeft. De onderzoekers hopen dat ze deze kennis kunnen gebruiken om een speciale vaginale gel te ontwikkelen, die de verspreiding van HIV kan voorkomen en mensen die al besmet zijn te helpen. Dit zou een belangrijke stap voorwaarts zijn in de bestrijding van HIV en AIDS, waar wereldwijd meer dan 34 miljoen mensen aan lijden.

Wonderbaarlijke genezing

Eerder deze maand werd er ook al een doorbraak op het gebied van HIV gemeld; een baby uit Mississippi leek genezen te zijn van het virus, dankzij een speciale behandeling binnen 30 dagen na de geboorte. Het kindje, dat nu twee jaar is, krijgt inmiddels al een jaar geen medicijnen meer en lijkt nog steeds niet geïnfecteerd te zijn.

Bron: Huffington Post

Lees ook:

Longartsen starten felle campagne tegen tabakslobby

Voedsel waarmee je de 100 kan halen: knoflook

Optimistische mensen hebben betere cholesterol

Advertisement

3 comments

  1. Hallo alle kijkers online ,,,, HERPES EN HIV heeft genezing
    Twijfel iemand aan natuurlijke kruidengeneeskunde? Ik heb het grote belang van natuurlijke kruiden en het geweldige werk dat zij in het leven van mensen hebben gedaan, gezien. Ik vraag me af waarom mensen hun geld nog steeds uitgeven aan operaties, injecties en drugs die je helemaal niet kunnen genezen. Natuurlijke kruiden kunnen allerlei ziekte genezen, waaronder herpes, diabetici, astma, HIV, hepatitis, enz. Ik heb het met mijn eigen ogen gezien. Ik was genezen van HIV en mijn tante en haar man werden genezen van herpesvirus en negatief getest na het gebruik van de kruidengeneeskunde en ik was ook genezen van hiv en getest negatief na het gebruik van de kruidengeneeskunde door dr. MOHAMMED die natuurlijke kruiden gebruikt Om verschillende soorten ziekte te genezen. Zelfs Dr. Sebi bewijst voor de hele wereld dat natuurlijke kruiden alle ziekten kunnen genezen en hij heeft talloze mensen genezen die natuurlijke kruiden gebruiken. Ik weet het is moeilijk te geloven maar is een levend getuigenis. Er is geen kwaad in het proberen van kruidengeneeskunde. Contact of email Dr.Mohammed op: herbalcure12@gmail.com (telefoon / whatsap no): +2349036036397

    1. Dit is de tijd voor jullie allemaal om te zien dat de waarheid over de remedie echt bestaat, ik heb voor HERPES voor het jaar geleden geleden en ik heb zoveel supplementen gebruikt en ik probeer zelfs zoveel mogelijk om het genezen te krijgen, maar niets werkt voor mij en ik bijna geloof, er is geen remedie tot een dag dat ik deze man e-mail ontvang op een getuigenis dat iemand op internet geeft, hoe zij door hem genezen werd met de hulp van zijn kruidengeneesmiddel, het kruidengeneesmiddel was net 2 weken bezig en ik was zo verrassing omdat ik nooit geloof dat er genezing is voor herpes, maar vandaag ben ik hier om ook mijn getuigenis te geven dat ik ook door hem genezen was nadat ik contact met hem had opgenomen via de e-mail die ik maanden geleden zag. Deze man gaf me zijn woorden dat ik zal zijn genezen binnen 2 weken nadat ik zijn medicijn en zijn e-mail heb genomen DR.SIDOMAHEALLINGHOME@GMAIL. COM ik ben zo blij vandaag ik werk volgens zijn instructies Ik geef hier een getuigenis over zijn genezing en het werkt perfect voor mij zonder bijwerking kan je zelfkuur nu krijgen als je dat ook hebt HSV1 EN 2 en hij heeft ook genezing voor verschillende ziekten zoals … hiv, kanker, hpv, herpes, enz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *