Bruid trouwt in jurk gemaakt van 10.000 plastic broodzaksluiters

Foto: Constructing Nadine
De Australische Stephanie Watson startte met het verzamelen van plastic broodzaksluiters toen ze nog een tiener was en verkering had met haar jeugdliefde Will Wapling. De geliefden maakten er grapjes over dat ze zouden trouwen zodra Stephanie genoeg broodclipjes verzameld had.

[adrotate group=”3″]

De twee geliefden gingen samenwonen en bleven clipjes verzamelen, totdat, na meer dan 10 jaar Stephanie besloot dat ze genoeg had. Ze naaide zelf haar jurk, waarbij ze alle verzamelde sluiters, en nog wat extra van de bakker, hergebruikte. Stephanie: “Er zijn zoveel gelegenheden om een prachtige, vrouwelijke jurk te dragen in je leven. Ik dacht: ‘Waarom zou je voor een echt speciale dag niet iets heel excentrieks dragen?'”

Lees meer over de bruidsjurk op Treehugger

Lees ook

5 modemerken met een goed verhaal

DIY: scrubs met suiker, koffie en andere natuurlijke middelen

GoLDFABRIK wint mode Battle van VDWVM

Advertisement

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *