Man neemt ontslag met een fanfareband (video)


Joey haatte zijn baan in een hotel. Hij werd slecht betaald en slecht behandeld. Na 3 jaar besloot hij dat het genoeg was. Maar hij vertrok niet stilletjes. Letterlijk. Zijn vrienden van de fanfareband zorgden ervoor dat zijn manager Joey niet snel zal vergeten.

Lees ook
[adrotate group=”1″]
Minder stress, meer creativiteit: 5 redenen om vaker buiten actief te zijn
Een lagere energierekening, meer gemak: de voordelen van een slimme meter en e-thermostaat

Bij hetkanWel zijn we zo groen, dat we zelfs onze artikelen recyclen. Soms publiceren we artikelen uit ons archief opnieuw: omdat jij ze misschien gemist hebt en het mooie verhalen zijn die, eventueel met een kleine update, nog steeds actueel zijn. Het originele artikel vind je hier.

Advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *