Energiezuinige kozijnen. Foto: Deceuninck

Kies voor de meest energiezuinige kozijnen. U bespaart op energie en u draagt bij aan een beter milieu

(Advertorial) Woningbezitters kunnen veel geld besparen als zij hun woning goed isoleren met energiezuinige kozijnen en deuren. Deceuninck, de Belgische producent en marktleider van energiezuinige kozijnen en deuren, leverde al duizenden kozijnen aan Nederlandse particuliere woningbezitters. Om nog meer bekendheid te geven aan de onderhoudsarme energiezuinige kozijnen is Deceuninck een aantrekkelijke Facebook-actie gestart waarmee particulieren maar liefst voor €10.000 aan prijzen kunnen winnen.

Deceuninck energiezuinige kozijnen.

Prestaties beter dan de actuele norm

De kozijnen, ramen en deuren van Deceuninck presteren veel beter dan de actuele normen die binnen de strenge energieprestatieregelgeving (EPN) van kracht zijn. Particulieren kunnen een serieuze besparing realiseren op hun energiefactuur. Daarnaast dragen de ruime stijlkeuze en het uitgebreide kleurenpallet in belangrijke mate bij aan een fraaiere uitstraling van de woning. Samen met de zeer verleidelijke particuliere Facebook-actie biedt Deceuninck een totaalpakket aan voordelen.

100% recyclebaar

Al vanaf het ontstaan van het bedrijf, 75 jaar geleden, is het recyclen van grondstoffen een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. Dankzij de investering in een recyclingfabriek biedt het bedrijf nu voor 100% recyclebare producten aan.

Kies in 2015 ook voor energiezuinigste kozijnen. Naast een aanzienlijke besparing op uw energiekosten draagt u bij aan een beter milieu. Bekijk het grote assortiment aan onderhoudsarme en energiezuinige kozijnen >>

Win €5000 met de Facebook-actie
U maakt kans op €5000 als u een afbeelding van uw nieuwe kozijn(en) in kleur (alleen de coating of foliekleuren) op Facebook plaatst en de meeste ‘likes’ verzamelt. Naast deze hoofdprijs zijn er nog vele andere prijzen te winnen. Lees aandachtig de voorwaarden. Meer info >>

Vraag alvast een gratis offerte op>>
 
 
 
 
 
 

Advertisement

3 comments

 1. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar natuurlijke materialen. ALTIJD! Het recycle proces gaat dan ook vanzelf.
  Hout vergaat namelijk gewoon! En er zijn legio alternatieven naast tropisch hardhout.

  Plastic is GEEN werkelijk alternatief!

  En daarbij, als ik 0,0 resultaten ( als in artikelen) vind mbt AGENDA 21 weet ik wel weer genoeg

  Thanks but no thanks

  Groeten van een wakkere dodo

 2. Kunststof kozijnen met een lagere U waarde welke toepasbaar zijn voor BEN woningen lijkt mij een idelale oplossing zeker wanneer deze materialen meer dan een leven lang mee gaan.

  Geen groot onderhoud meer, schilderen enz. enkel klein onderhoud nl. periodiek schoonmaken.

  Een natuurlijke recycling lijkt me op den duur een dure aangelegenheid vanwege periodiek groot onderhoud en op den duur vervangingskosten.

  Wanneer de kunststof kozijnen ook nog eens te recycelen zijn en dit material wederom gebruikt wordt om nieuwe producten van te maken zie ik dit als een toegevoegde waarde voor duurzaam bouwen.

  Daarnaast ben ik teleurgesteld dat er wederom tropische wouden moeten sneuvelen voor een achterhaalde gedachtegang. Uit eindelijk verdwijnt er nog steeds meer vierkante meter tropische wouden dan dat er bij gepland wordt, daarbij duurt het veel langer voordat deze bomen weer op dezelfde hoogt zitten.

  Sorry wakkere dodo, maar je slaapt toch al enkele jaren, tijd om eens de innovaties onder ogen toe zien.

  1. Het is een onderwerp waar je nooit uitkomt volgens mij. De plastic afvalberg is echt wel een serieus probleem, maar het volledig doorgeslagen gebruik van tropisch hardhout is ook belachelijk. En ook alle chemische verfmaterialen die nodig zijn voor onderhoud zullen echt niet goed voor het milieu zijn.

   Maar goed, het eerste en laatste punt kan ik niet veel aan veranderen behalve er zelf bewust mee omgaan. Het tweede punt is wel een mogelijkheid om iets te doen. Via http://www.adopteerregenwoud.nl kan je al het hardhout dat je in je huis hebt compenseren met de bescherming van vierkante meters regenwoud. (op 09-03 verscheen er een mooi artikel over in het AD: http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3892822/2015/03/09/Zegvelder-redt-tropisch-regenwoud-in-Costa-Rica.dhtml)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *