Eerlijke meubels en maatwerk interieurs vind je bij Terre a Nova

Meubels van 100% gerecyclede materialen van Terre a Nova. Foto: Terre a Nova
Meubels van 100% gerecyclede materialen van Terre a Nova. Foto: Terre a Nova
(Advertorial). Terre a Nova is het nieuwe begrip voor verantwoord inrichten. Het bedrijf levert up-cycled, robuust, karakteristiek en uniek duurzaam meubilair voor de zakelijke markt en de bewuste consument. Meubels en maatwerk interieurs worden gemaakt met respect voor mens en planeet, met 100% gerecyclede materialen.

Bewust & betrokken

Voor de vervaardiging van Terre a Nova meubels wordt uitsluitend gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en een gezonde dosis noeste maatschappelijk verantwoorde arbeid. Daarbij wordt rekening gehouden dat niet alleen het product “groen” is, maar ook alles wat er bij komt kijken zoals, het transport, de energieleverancier, de financiële instelling, woon/werkverkeer, medewerkers, verlichting, verwarming, verpakkingsmaterialen enzovoort, enzovoort.

Terre a Nova gelooft in een zolang mogelijk behoud van hout in zijn oorspronkelijke vorm. Als bijvoorbeeld een boom gekapt wordt, blijft de CO2 opgeslagen in het hout gedurende de hele periode dat het hout hergebruikt wordt. Wat Terre a Nova feitelijk doet is een extra stap toevoegen aan de cyclus van recycling. Waarom zouden we een nieuwe cyclus creëren zolang de bestaande nog eindeloze mogelijkheden biedt?!

Chic & rustiek 

Het meubilair van Terre a Nova onderscheid zich o.a. ten opzichte van het inmiddels alom bekende steigerhouten meubilair. Door verschillende “kleuren” van pallets afkomstig gebruikt hout door elkaar te gebruiken, krijgt elk meubelstuk een unieke uitstraling met een levendig en natuurlijk kleurenpallet wat past in vrijwel elk denkbare omgeving.

Huis, tuin & winkel

Buffetkasten, dinertafels, verkoopbalies, stoelen, (bar)krukken, statafels, sokkels, bedrukte fietskratten en loungebanken…….noem het maar en Terre a Nova maakt het.

Veel van deze meubels zijn terug te vinden in de webshop van Terre a Nova, maar heb je specifieke wensen of ideeën voor de inrichting van je huiskamer, tuin, restaurant, kantoor of winkel kun je beste contact met Terre a Nova opnemen.

Beurs & evenement

Naast de verkoop van meubels is Terre a Nova het enige bedrijf in Nederland met een uitgebreid verhuur assortiment van 100% duurzaam evenementenmeubilair. Op de website van Terre a Nova vindt je een momenteel alleen de meest gebruikelijke verhuurartikelen, de uit maatwerk voortgekomen meubels en decoratie zoals marktkramen, standpanelen, licht/decoratiezuilen en pop-up palletbars zullen later ook worden toegevoegd. Daarnaast kunt u ook voor maatwerk inrichting van uw evenement of beursstand terecht bij Terre a Nova. Zo heeft Terre a Nova onlangs nog i.o.v. NLduurzaam en het Ministerie van EZ  haar duurzame evenementenmeubilair geplaatst in het prachtige Green Inspiration Center op de Biofach 2015 (de belangrijkste biovakbeurs van Europa) te Nürnberg.

Handig

Veel van de Terre a Nova meubels zijn vanuit de evenementengedachte ontwikkeld en zijn daarom niet alleen duurzaam en uniek maar ook modulair en/of inklapbaar, zo kun je bijvoorbeeld in een handomdraai je terrastafel inklappen en opbergen of omtoveren tot een stoere statafel.

Klik hier voor meer informatie, bestel in de webshop of volg Terre a Nova op facebook.

Advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *