Gezocht: redacteur of stagiair(e) voor hetkanWel redactie

De hetkanWel-redactie werkt in flexkantoor ZPOT
De hetkanWel-redactie werkt in het Utrechtse flexkantoor ZPOT

hetkanWel inspireert honderdduizenden mensen om hun leven groener, eerlijker en leuker te maken. Zo maken wij samen met anderen van vele groene druppels een groene golf. Wij jij hieraan meehelpen? hetkanWel groeit en daarom zoeken we nieuwe mensen voor onze redactie in Utrecht.

** Update: We hebben ondertussen een groot aantal sollicitaties ontvangen en de werving voor de vacature gesloten. Mocht je later graag voor ons willen werken of met ons samenwerken, dan nodigen we je van harte uit om je CV op te sturen naar redactie@hetkanWel.nl **

Wie hebben we nodig?

Redacteur

Je bent student of net student-af, je kan goed schrijven en je bent op zoek naar een inspirerende bijbaan. Je wilt je ontwikkelen tot een webredacteur die sterke artikelen schrijft of korte video-reportages. Je hebt een sterke motivatie om je te bekwamen in alles wat met internetjournalistiek te maken heeft: van zelf analyses maken met Google Analytics tot het interviewen van duurzame iconen.

Vergoeding: in overleg, op basis van ervaring en capaciteiten, in freelance verband.

Stagiair(e)

Het is ook mogelijk om als redacteur aan de slag te gaan als onderdeel van een stage. Je krijgt goede begeleiding, een prettige werkplek en een stagevergoeding.

Over hetkanWel

hetkanWel staat voor onafhankelijke journalistiek voor een duurzame wereld. Op een prikkelende manier laat hetkanWel zien dat groener, eerlijker en leuker leven ├ęcht kan. Via onze website, facebook community van ruim 36.000 fans en 12.380 twitter-volgers bereiken we maandelijks honderdduizenden mensen.

Onze redactie zit in Utrecht, waar we werken in ZPOT De Meern, een flexkantoor voor ZZP’ers en MKB’ers.

Advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *