Gezocht: redacteur of stagiair(e) voor hetkanWel redactie

De hetkanWel-redactie werkt in flexkantoor ZPOT
De hetkanWel-redactie werkt in het Utrechtse flexkantoor ZPOT

hetkanWel inspireert honderdduizenden mensen om hun leven groener, eerlijker en leuker te maken. Zo maken wij samen met anderen van vele groene druppels een groene golf. Wij jij hieraan meehelpen? hetkanWel groeit en daarom zoeken we nieuwe mensen voor onze redactie in Utrecht.

** Update: We hebben ondertussen een groot aantal sollicitaties ontvangen en de werving voor de vacature gesloten. Mocht je later graag voor ons willen werken of met ons samenwerken, dan nodigen we je van harte uit om je CV op te sturen naar redactie@hetkanWel.nl **

Wie hebben we nodig?

Redacteur

Je bent student of net student-af, je kan goed schrijven en je bent op zoek naar een inspirerende bijbaan. Je wilt je ontwikkelen tot een webredacteur die sterke artikelen schrijft of korte video-reportages. Je hebt een sterke motivatie om je te bekwamen in alles wat met internetjournalistiek te maken heeft: van zelf analyses maken met Google Analytics tot het interviewen van duurzame iconen.

Vergoeding: in overleg, op basis van ervaring en capaciteiten, in freelance verband.

Stagiair(e)

Het is ook mogelijk om als redacteur aan de slag te gaan als onderdeel van een stage. Je krijgt goede begeleiding, een prettige werkplek en een stagevergoeding.

Over hetkanWel

hetkanWel staat voor onafhankelijke journalistiek voor een duurzame wereld. Op een prikkelende manier laat hetkanWel zien dat groener, eerlijker en leuker leven ├ęcht kan. Via onze website, facebook community van ruim 36.000 fans en 12.380 twitter-volgers bereiken we maandelijks honderdduizenden mensen.

Onze redactie zit in Utrecht, waar we werken in ZPOT De Meern, een flexkantoor voor ZZP’ers en MKB’ers.

Advertisement

One comment

  1. Hallo, ben william jacob Heeft u financiering van uw schuld te consolideren nodig? of middelen om uw bedrijf weer op de rails? Dus ik heb de beste oplossing voor u. Als je op zoek bent naar lening ergens tussen de $ 5000 en $ 10.000.000,00 miljoen om het te krijgen van de grond. Na uitputting van uw persoonlijke besparingen, laat me je vertellen over deze organisatie formulier voor hulp lening. ik kreeg een lening van hen dezelfde dag $ 350,000.00 van deze organisatie na opgelicht van $ 1.790,00. Maar vandaag ben ik eigenaar van een bedrijf en mijn bedrijf is snel groeiende, als u het even welk type van de lening vandaag de dag niet nalaten contact opnemen met deze organisatie, omdat dit de juiste plek om te zijn bij het zoeken naar lening hulp, hun rente is erg laag ( 2%) contact opnemen met deze organisatie vandaag nog voor uw leningen via e-mail charlottealberto@outlook.com en u zult blij zijn u deed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *