Gezocht: content-manager die inspirerende verhalen wil vertellen en verspreiden

De hetkanWel-redactie werkt in flexkantoor ZPOT
De hetkanWel-redactie werkt in flexkantoor ZPOT
hetkanWel inspireert elk jaar honderdduizenden mensen om hun leven groener, eerlijker en leuker te maken. Zo maken wij samen met anderen van vele groene druppels een groene golf. Wij jij hieraan meehelpen? hetkanWel groeit en daarom zoeken we een content-manager voor onze redactie in Utrecht.

Wie hebben we nodig?

Content-manager

Je hebt al enkele jaren werkervaring met content management systemen. Je kan niet alleen goed schrijven, maar je hebt ook een goed gevoel voor vormgeving. Je bent bekend met alles wat met internetjournalistiek te maken heeft: van zelf analyses maken met Google Analytics tot het maken van prikkelende online interviews.

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het coördineren van de wekelijkse inhoud op hetkanWel. Samen met de redactie bedenk je de inhoud en werk je aan verbeteringen van de website. Daarnaast schrijf je zelf ook wekelijks een kort artikel. De werkzaamheden nemen ongeveer 6 uur per week in beslag.

Vergoeding: in overleg, op basis van ervaring en capaciteiten, altijd in freelance verband.

Over hetkanWel
hetkanWel staat voor onafhankelijke journalistiek voor een duurzame wereld. Op een prikkelende manier laat hetkanWel zien dat groener, eerlijker en leuker leven écht kan. Via onze website (elke maand ruim 150.000 bezoekers), facebook-community van ruim 41.000 fans en 13463 twitter-volgers bereiken we maandelijks honderdduizenden mensen.

Onze redactie zit in Utrecht, waar we werken in ZPOT De Meern, een bedrijfsverzamelgebouw voor ZZP’ers en MKB’ers.

Interesse? Mail Matthijs Sienot, uitgever hetkanWel: sienot@msn.com.

Advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *