Help mee aan de organisatie van de eerste Duurzame Week in Utrecht

Duurzame Week in Utrecht
Duurzame Week in Utrecht
Utrecht is een stad vol duurzame initiatieven. De organisatoren van de eerste Duurzame Week willen dit laten zien. Daarom organiseren ze een festival voor bedrijven en inwoners, waar je anderen kunt inspireren met wat je zelf aanbiedt of geïnspireerd raken tijdens een van de evenementen, workshops, lezingen of andere acties. Wil je meehelpen aan de organisatie van dit festival? Reageer dan op één van de vacatures.

De eerste Duurzame Week vindt plaats in Utrecht van 4-10 oktober 2016. Bedrijven en inwoners kunnen elkaar door de hele stad ontmoeten tijdens verschillende duurzame initiatieven en evenementen. Het wordt een week van kennismaking, kennisdeling en bewustwording op het gebied van de groene thema’s: bewust consumeren, opwekking van groene energie en bewust gebruik van energie en water, meer groene ruimte en schonere lucht.

Voor de organisatie van de Duurzame Week 2016 wordt nog gezocht naar:

Financieel medewerker

Functie-inhoud
– Financiële administratie;
– Bewaking van budgetten;
– Eventueel ondersteuning bij opstellen begrotingen activiteitenteams;
– Ondersteuning van directie en vrijwilligers bij fondsenwerving en sponsoring;
– Financiële rapportage aan directie en bestuur;
– Samenwerking met penningmeester bestuur.

Aanbod:
– De mogelijkheid tot deelname in een maatschappelijk relevante en enthousiaste organisatie;
– Een interessant netwerk;
– Afhankelijk van werkplek gratis koffie, thee en lunch.

Gevraagd:
– Aantoonbare ervaring met financieel beheer bij een organisatie;
– Affiniteit met de doelstellingen van de Stichting.

Sponsor/ partnerwervers

Ben jij degene die altijd iedereen weet te enthousiasmeren met een goed verhaal? We zoeken 4 mensen voor ons wervingsteam.

Functie-inhoud
Als fondsen/ partnerwerver ben je het visitekaartje van Stichting Duurzame Week. Je benadert potentiële fondsen, sponsors en partners, waarmee je samen op zoek gaat naar samenwerkingsmogelijkheden. Je weet je boodschap af te stemmen op de ontvanger en mensen te enthousiasmeren.

Aanbod:
– De mogelijkheid tot deelname in een maatschappelijk relevante en enthousiaste organisatie;
– Een interessant netwerk;
– Gratis koffie, thee en lunch tijdens je werkuren.

Gevraagd:
– Veel enthousiasme en een actieve instelling;
– Affiniteit met de doelstellingen van de Stichting.

Minimale tijdsbesteding 2 uur per week. Uren in overleg.

Advertisement

One comment

  1. Het netwerk dat ook rond de Campusparty actief geweest is zal zeker weer meehelpen!
    Ik doe heel graag strategic partnerships voor jullie…heb een mooi netwerk in CSR en Duurzaamheid op Linkedin en geloof dat het tijd is om duurzaamheid nog veel beter op de kaart te zetten in Utrecht! Zou zelfs nog verder willen gaan en met de Jaarbeurs een International Center for Sustainable Excellence op willen zetten in het Beatrixgebouw in hun JIM Jaarbeurs Innovation Mile… we hebben maar één toekomst dus laten we die duurzaam maken!

    Mijn One Person Can Make A Difference en One Earth One Mission op Facebook zou blij zijn met meer editors op het gebied van duurzaamheid…lets connect the dots and build a brighter future together!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *