Groen op reis

Groene inspiratie voor een bijzondere zomervakantie

Ben jij bezig met het plannen van je zomervakantie en kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wellicht heb je dan wat aan de onderstaande tips. Groen reizen klinkt misschien als een tegenstelling, omdat je op reis doorgaans meer CO2 uitstoot dan wanneer je thuis blijft. Natuurlijk snappen we het helemaal dat je er toch even uit wilt. Gelukkig zijn er een hoop mooie vakantiebestemmingen waarvoor je niet heel ver hoeft te reizen.

We geven je graag een aantal prachtlocaties waar je met de (elektrische) auto, het openbaar vervoer of je eigen fiets kunt komen en waar je weer helemaal op kunt laden. Uiteraard zijn er allerlei andere opties mogelijk, maar we geven je graag vier uitersten.

Lees verder bij Voor De Wereld Van Morgen (bijvoorbeeld over vakantie vieren in een duurzame stad of op een tropisch eiland)

Advertisement

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *