Ecodorp Boekel

Deze gave ecodorpen kan je (straks) in Nederland vinden

In ons land wordt er hard getimmerd aan allerlei duurzame woonvormen. Onlangs maakten we al een lijstje van een paar tiny houses die je in ons land kunt vinden. Deze keer delen we graag een aantal ecodorpen met je die op dit moment gebouwd worden. Natuurlijk begrijpen we dat je ook graag iets wilt lezen over een dorp dat al af is. Daarom sluiten we af met een enorm gaaf ecodorp waar al een boel mensen wonen en waar je ook zelf mag komen kijken.


Ecodorp Boekel

Ecodorp Boekel (te zien op de afbeelding bovenaan het artikel) wordt een circulaire wijk waarin bewoners samen oplossingen aandragen voor klimaatverandering, milieuvervuiling en de uitputting van hulpbronnen.

Lees verder bij Voor De Wereld Van Morgen.

Advertisement

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *