vacature video producer

Vacature: online video producer

hetkanWel groeit en daarom zoeken we een freelance collega die ons team wil versterken! Ben jij een (beginnend) video producer en kun je goede video’s maken voor social media? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie hebben we nodig?

Wil jij video content maken voor het grootste duurzame blog van Nederland? Dan zoeken we naar jou!

Je bent een freelancer die inspirerende video content kan maken voor social media. Je staat aan het begin van je carrière en wilt je ontwikkelen tot een ervaren content producer. Wij bieden je de kans om je verder te bekwamen en content te maken voor een groot, groeiend en geïnteresseerd publiek.

Vergoeding: in overleg, op basis van ervaring en capaciteiten, in freelance verband.

Over hetkanWel

hetkanWel staat voor onafhankelijke journalistiek voor een duurzame wereld. Op een prikkelende manier laat hetkanWel zien dat groener, eerlijker en leuker leven écht kan. Via onze website en community op social media bereiken we maandelijks honderdduizenden mensen.

Reageren

Interesse? Stuur je reactie dan vòòr 20 april per email naar onze contentmanager Maartje en voeg daarbij ook enkele links toe van video content die je al hebt gemaakt.

Advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *