The Pollinators

The Pollinators gaan de biodiversiteit in ons land verbeteren

The Pollinators is een nieuw platform dat lokale initiatieven ondersteunt op het gebied van biodiversiteit, bestuiving en bijen. De eerste missie van het platform is om in 2017 maar liefst 60.000 m2 grond te voorzien van ‘pollinatorvriendelijke’ planten en bloemen. Deze maand start de campagne om dit ambitieuze plan voor elkaar te krijgen. Wij spraken mede-initiatiefnemer Tom van de Beek over dit toffe initiatief.

Zonder bestuivers geen leven
We weten inmiddels allemaal dat we bijen hard nodig hebben, maar we wilden toch van Tom van de Beek zelf horen waar het idee voor dit nieuwe platform vandaan komt.

Lees verder bij Voor De Wereld Van Morgen.

Advertisement

One comment

  1. Super! Ik zou wel zaden willen die ik in mijn tuin kan zaaien en heb nog stukje grond waar ik ook kan zaaien, iemand een idee waar en welke zaden hier goed voor zijn en waar ik deze het beste kan aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *