freelance redacteur

Vacature: Freelance redacteur

hetkanWel groeit en daarom zoeken we een freelance collega die ons team wil versterken! Ben jij een (beginnend) freelance redacteur met goede journalisitieke vaardigheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie hebben we nodig?

Wil jij aansprekende content maken voor het grootste duurzame blog van Nederland? Dan zoeken we naar jou!

Je bent een freelancer die inspirerende en goed geschreven online content kan produceren en de onderzoeksjournalistiek niet schuwt. Je staat aan het begin van je carrière, bent leergierig en wil je talent verder ontwikkelen. Wij bieden je de kans om je verder te bekwamen en content te maken voor een groot, groeiend en geïnteresseerd publiek.

Vergoeding: in overleg, op basis van ervaring en capaciteiten, in freelance verband.

Over hetkanWel

hetkanWel staat voor onafhankelijke journalistiek voor een duurzame wereld. Op een prikkelende manier laat hetkanWel zien dat groener, eerlijker en leuker leven écht kan. Via onze website en community op social media bereiken we maandelijks honderdduizenden mensen.

Reageren

Interesse? Stuur je reactie dan vòòr 14 mei per email naar onze contentmanager Maartje en voeg daarbij ook enkele links toe van blogs en/of artikelen die je al hebt gemaakt.

 

Advertisement

One comment

  1. Hallo redactie,

    Ondanks dat de deadline al verstreken is zie ik de vacature voor freelance redacteur nog staan op jullie site. Heeft het nog zin om te reageren?

    Groet, Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *