Content-manager

Vacature: content-manager voor hetkanwel

hetkanwel inspireert elk jaar honderdduizenden mensen om groener, eerlijker en leuker te leven. Zo maken wij samen met anderen van vele druppels een groene golf. Wij je hieraan meehelpen? hetkanwel zoekt een content-manager. Je bent verantwoordelijk voor de groei van het aantal bezoekers aan onze website. Ook draag je bij aan de commerciële ontwikkeling.

Wie hebben we nodig?

Content-manager

Je hebt enkele jaren ervaring met content management systemen zoals WordPress en je beschikt over een goed gevoel voor vormgeving. Bovendien kun je leiding geven aan de productie van digitale (video)-content. Verder ben je bekend met alles wat met internetjournalistiek te maken heeft. Denk aan analyses maken met Google Analytics of de productie van prikkelende content.

Wat ga je doen?

Van veel druppels een groene golf maken

Je wordt verantwoordelijk voor het coördineren van de wekelijkse inhoud op hetkanwel. Samen met de redactie bedenk je de inhoud en werk je aan verbeteringen van de website. Ook maak je inhoudelijke voorstellen waarmee we duurzame merken in contact brengen met mensen die groener, eerlijker en leuker willen leven. De werkzaamheden nemen ongeveer 6 uur per week in beslag. We vergaderen met de redactie in Utrecht, verder wordt ook veel op afstand samen gewerkt.

Vergoeding: in overleg, altijd in freelance verband.

Over hetkanwel
hetkanwel staat voor onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en milieuvriendelijke wereld. Via onze website (elke maand ruim 200.000 bezoekers), facebook-pagina van ruim 50.000 fans en bijna 15000 twitter-volgers bereiken we maandelijks honderdduizenden mensen.

Interesse? Mail vóór 7 augustus 2017 naar Matthijs Sienot, uitgever hetkanWel: sienot@msn.com.

Bron afbeelding: Pixabay

Advertisement

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *