Buutvrij door Stadsblogger.nl

10 hotspots in Tilburg

Ben jij nog op zoek naar een leuke stad voor een dagje uit? Kijk dan eens voorbij de usual suspectszoals Rotterdam, Amsterdam en Utrecht! Wij komen zelf bijvoorbeeld graag in Amersfoort, Tilburg en Arnhem. Het leek ons daarom leuk om onze favoriete hotspots voor je op een rijtje te zetten. Deze week belichten we Tilburg.

In Tilburg kan je bijvoorbeeld terecht voor concerten op het water, futuristische modeontwerpen en een koel biertje in een prachtige kloostertuin.

Lees verder bij Voor De Wereld Van Morgen.

De prachtige afbeelding bij dit stuk is gemaakt bij Buutvrij door Stadsblogger.nl.

Advertisement

2 comments

  1. Valuable information! Looking forward to seeing your notes posted. The information you have posted is very useful. Keep going on, good stuff. Thank you for this valuable information. I have enjoyed reading many of the articles and posts contained on the website, keep up the good work and hope to read some more interesting content in the future.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *