Content-manager

Investeren in de groene golf? Maak hetkanwel van jou!

hetkanwel trekt dit jaar al meer dan twee miljoen mensen die groener, eerlijker en leuker willen leven. Elke druppel telt: samen maak je een groene golf. Die golf kun jij verder laten aanzwellen. Hoe? Maak hetkanwel van jou.

We zoeken mensen die willen investeren in optimistische journalistiek. En die duurzame mensen in contact willen brengen met eerlijke, milieuvriendelijke merken.

Als oprichters hebben wij, Marten van der Meulen en Matthijs Sienot, van hetkanwel één van de grootste groene websites van Nederland gemaakt. We zijn trots op de bereikte resultaten, maar we staan na tien jaar ook klaar om iets nieuws te doen.

Ondertussen gebeurt er nog zoveel hetkanwels in de wereld, misschien wel meer dan ooit tevoren. Dat wil je meemaken? Dat kun je mee-maken!

Rijdende trein: gezonde winstmarge

hetkanwel draait al vanaf het begin op eigen kracht, dankzij advertentie-inkomsten van grotendeels groene merken. Dit zijn vaak starters die via ons in contact komen met mensen die via hun portemonnee een positief verschil voor de wereld willen maken.

De huidige jaaromzet is voldoende om onze optimistische verhalen te vertellen en verspreiden. Na aftrek van kosten en belastingen blijft er met een marge van 35% voldoende geld over voor een biologische boterham. Bovendien biedt de groeiende populariteit van hetkanwel alle ruimte om daar een goed belegde boterham van te maken. Bijvoorbeeld via adviezen voor duurzame marketing, branded (video-)content, advertenties en lead-generatie.

Daarom zoeken we mensen die willen investeren in de voortzetting van hetkanwel. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag hoe je de website en sociale media kanalen kunt voortzetten en de inkomsten verder uitbouwen.

Iets voor jou?

Mail redactie@hetkanwel.nl ter attentie van Matthijs Sienot. We laten je graag zien hoe je als investeerder de groene golf laat groeien. En hoe je jouw inleg al binnen één of twee jaar hebt terugverdiend.

Advertisement

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *