freelance redacteur

Vacature Freelance Redacteur

UPDATE: We hebben inmiddels een selectie gemaakt. Reageren heeft op dit moment geen zin meer. Hetkanwel groeit en daarom zoeken we een freelance collega die ons team wil versterken! Ben jij een (beginnend) freelance redacteur met goede journalisitieke vaardigheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie hebben we nodig?

Wil jij aansprekende content maken voor het grootste duurzame blog van Nederland? Dan zoeken we naar jou!

Je bent een freelancer die inspirerende en goed geschreven online content kan produceren en de onderzoeksjournalistiek niet schuwt. Je staat aan het begin van je carrière, bent leergierig en wil je talent verder ontwikkelen. Wij bieden je de kans om je verder te bekwamen en content te maken voor een groot, groeiend en geïnteresseerd publiek.

Vergoeding: in overleg, op basis van ervaring en capaciteiten, in freelance verband.

Over hetkanwel

Hetkanwel staat voor onafhankelijke journalistiek voor een duurzame wereld. Op een prikkelende manier laat hetkanwel zien dat groener, eerlijker en leuker leven écht kan. Via onze website en community op social media bereiken we maandelijks honderdduizenden mensen.

Reageren

Interesse? Stuur je reactie dan vòòr 3 november per email naar onze contentmanager Wyke en voeg daarbij ook enkele links toe van blogs en/of artikelen die je al hebt gemaakt.

Advertisement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *