boeken

4 prachtige boeken op een rij (en jij kunt een exemplaar winnen!)

De redactie van hetkanWEL viert feest! We ontvangen veel bezoekers op onze website en we bereiken steeds meer mensen via sociale media. Op Facebook hebben we afgelopen week een nieuwe mijlpaal behaald: 55.000 vind-ik-leuks! Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op, dus het is tijd voor een klein boekenfeestje. We hebben gezocht naar boeken die nog in onze boekenkast lagen en een tweede lezer verdienen, maar hebben ook boeken geselecteerd die wij de moeite waard vinden. Wil je één van de boeken winnen? Laat een leuke reactie achter en vertel welk boek jij graag wilt hebben. De winnaars worden vrijdag 2 februari bekend gemaakt. Succes!

‘Steeds leuker’ van Jelle Hermus

Wil jij een leuker leven, maar moet het niet te veel moeite kosten? Jelle Hermus (van de website SoChicken) heeft een praktisch boek geschreven, waarin hij beschrijft welke kleine stappen nodig zijn om de ellende te schrappen en een steeds leuker leven te leiden. In zijn boek komen een aantal bekende principes aan bod, zoals minimalisme, meditatie en mindfullness. Hij illustreert zijn verhaal met voorbeelden uit zijn eigen leven. ‘Steeds leuker’ is genomineerd voor het Beste Spirituele Boek van 2018. Op 4 februari weten we of Jelle gewonnen heeft.

‘Make your own’ van Annemarieke Piers en Claudette Halkes

Met dit boek ga je terug naar de basis. Geen bewerkt en voorverpakt voedsel uit de supermarkt, maar je eigen brouwsels op tafel. Van bier tot appelstroop en van ketchup tot kaas: je kunt het allemaal zelf maken. Je leert ook breien, kaarsen maken en bijen houden. Het boek is voorzien van leuke tekeningen en handige tips.

‘Minimalisme’ van Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus

De vrienden Joshua en Ryan hadden beiden een goedbetaalde baan bij een Amerikaans telecombedrijf en leefden een ‘rijk’ leven, maar ze waren niet gelukkig. Door minimalisme richten ze zich nu op wat echt belangrijk is. Geen goedbetaalde baan meer, nog maar weinig bezittingen, maar wél gelukkig. Minimalisme kan jou bevrijden van onnodige spullen en ballast. Je maakt ruimte voor vijf belangrijke zaken: gezondheid, relaties, bezieling, persoonlijke groei en betrokkenheid. Joshua en Ryan hebben sinds 2010 als The Minimalists veel mensen geholpen een betekenisvol leven te leiden. Het is de bedoeling dat dit boek nóg meer mensen gaat helpen.

Chef het samen (met tomaat) van Laura Emmelkamp en Scato van Opstall

Dit is niet zomaar een kookboek. Het is er eentje speciaal voor kinderen en staat volledig in het teken van tomaten. Hoe kweek je ze en welke lekkere dingen kun je ermee maken? De recepten zijn niet kinderachtig: je vindt een recept voor pittige pasta, romige curry, knapperige loempia’s en heerlijke plaattaart. Koken wordt een eitje met de handige afbeeldingen en duidelijke uitleg.

Welk boek zou jij wel willen winnen? Laat het weten in een reactie en wie weet ligt het boek binnenkort bij jou op de deurmat!

Advertisement

96 comments

 1. Wat leuk! Ik zou heel graag ‘make your own’ willen winnen. ‘Steeds leuker’ staat op een goede tweede plaats. Dat zou typisch zo’n doorgeefboek worden kan ik me voorstellen en met ‘make your own’ zou ik graag zelf thuis aan de slag willen. Veel heb ik al geprobeerd, maar er zit vast nog van alles tussen waar ik mee aan de slag zou kunnen gaan

  1. Het boek “steeds leuker”zou ik wel winnen winnen. Niet voor mezelf,maar voor een mijn kleindochter die groot wordt maar het leven als zwaar ziet; voor haar zou dit een hulp kunnen zijn.

 2. Oh, wat leuk! Ik zou graag ‘make your own’ willen winnen! We houden al bijen en ik kan prima breien. Maar nu we met het bouwen van ons eigen huisje en de aanleg van onze fruitboomgaard bezig zijn, zou dat boek goed van pas komen!

 3. Het boek ” make your own ” Zou bij mij heel welkom zijn .Ik probeer in mijn gastouder opvang aan huis ook zoveel mogelijk zelf te maken o.a wasmiddel en ,handzeep ,maar ook de groente en het fruit uit ons moestuintje te verwerken Ik ben altijd op zoek naar nieuwe duurzame tips Niet alleen goed voor moeder aarde ,maar en aan allerlei toevoegingen en chemische rommel te ontkomen maar ,ik wordt zelf ook heel blij van dingen zelf
  maken Het liefst ook nog van iets wat ik zelf gekweekt of bij elkaar gezocht hen Geweldig dat iemand de moeite heeft genomen om al die dingen op te schrijven en te delen in een boek !

 4. Wow! Eigenlijk staan al deze boeken op mijn verlanglijst! Bovenaan staat Make your own. Want daar ligt mijn doel voor 2018. Duurzaam en steeds meer zelf dingen maken. T boek is hartelijk welkom 😉 !

 5. ‘Minimalisme’ van Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus.
  Ik probeer te consuminderen. Ik merk dat spullen me energie kosten, niet eens alleen schoonmaken. Ik wil duurzamer leven, toe kunnen met minder geld. Geld overhouden voor wat ik belangrijk vind, goede doelen zoals AzG en Plan, milieu, natuur. En concerten.
  De werkelijkheid is vrij weerbaarstig. Ik wil beginnen met een blog met mijn ervaringen, mijn goede voornemens en wat daarvan terecht komt.

 6. Wat een tof initiatief! Ik ga absoluut voor het boek: steeds leuker, van Jelle Hermus. Niet alleen geloof ik, net als Jelle, in het succes van kleine stapjes om je doel te bereiken. Ik geloof daarnaast in het goede van ´klein´. Klein beginnen voor een groot resultaat, kleine stapjes om een groot probleem aan te pakken. Klein geluk voor een groot gelukzalig gevoel. Ik blog over klein geluk en plaats iedere dag een foto op instagram over klein geluk. Ik geloof dat kleine stapjes en kleine gelukjes het leven beter en mooier maken. Het boek draagt hier dan ook zeker aan bij :-). Tot slot: keep it up met hetkanwel!

 7. Make your own! Dat zou echt een geweldig mooi cadeautje voor mezelf zijn… Ben de laatste tijd lekker bezig in de keuken, met het maken van allerlei soorten broodbeleg – en heb een eigen moestuintje, waarbij het zelf houden van bijen ook nog op mijn verlanglijstje staat (…voor ooit, als ik meer tijd heb 😉 )

 8. ‘ Minimalisme’ lijkt mij een mooi boek. Na de eerste stappen op opruimpad te hebben gezet (dank je, Marie kondo!) ben ik heel benieuwd hoe het minimalisme verder vorm te geven valt. Ik laat me graag inspireren! ?

 9. Ze zijn alle vier leuk! Jelle volg ik al een tijd op Facebook, maar ik ben ook begonnen met de podcasts van The Minimalists maar ze een beetje uit het oog verloren; dat boek zou ik dus erg graag willen winnen!

 10. “Make your own”; je kunt niet van genoeg dingen weten hoe je het zelf maakt, toch? Het is leuk om te doen èn het bespaart je geld. En zijn dingen die je zelf maakt niet ontzettend leuk om aan anderen cadeau te doen?!

 11. Wat een geweldig leuk initiatief! Make your own is mijn favoriet. Ik ben sinds een maand bezig met het Moerman dieet en maak dus veel dingen zelf. Maar een extra stimulans en tips&trucs zijn welkom!

 12. Ik vind alles best om te ontvangen. Ik ben van de generatie die dit alles gewoon deed, om te overleven en omdat het gewoon was- duurzaam, respect voor natuur, aarde en mensheid. Zuinig , duurzaam omdat dat gewoon was. Hergebruik en vooral ooj zorgen vooe het welbevinden van je medemens. Ik ben nooit te oud om bij te leren, dus graag een mooi boek met “nieuwe” inzichten. ?

 13. Leuke actie! Ik zou heel graag het boek: ‘make your own’ winnen. Mijn vriend en ik proberen sinds 3 jaar steeds meer zelf te maken en verbouwen. Los van het feit dat het heerlijk is om hartje winter nog groente uit je eigen tuin te kunnen eten, is het tuinieren en inmaken etc goed voor je geest. Ook het kunnen uitdelen aan vrienden en familie geeft voldoening.
  Ik hoop in het boek tips en inspiratie te vinden.

 14. Ik zou heel graag het boek “Make your own” willen winnen. Ik hou namelijk van creatief en duurzaam bezig zijn. Zoals zelf kaarsen maken van oude restjes kaars. Ik denk in dit boek veel inspiratie te kunnen vinden om andere leuke dingen uit te proberen om zelf te maken! 🙂

 15. Leuk!! Ik zou heel graag ‘steeds leuker’ willen winnen! In het komende jaar met heel veel stress en zorgen, toch proberen om er een zo leuk mogelijk jaar van te maken. Ben erg benieuwd!

 16. Ja, minimaliseren; het lukt me nog steeds niet!
  Of het me ooit zal lukken? Aan alles kleeft een herinnering; overleden ouders, overleden katten, mijn jeugd , en de baby- , peuter-, en kindertijd van mijn zoons, pff mijn huis is vol en mijn leven geblokeerd met al die spullen.

 17. Gefeliciteerd! En helemaal terecht… Ik lees jullie blog bijna dagelijks. Super dat zoveel mensen ook fan zijn! Aangezien ik al best veel zelf kan maken en minimalisme me steeds beter afgaat (sssst, niet zeggen dat ik nog steeds een zwak heb voor boeken), ga ik voor het boek ‘Steeds leuker’. Door jullie artikel ben ik wel benieuwd naar dit boek…. Fijne dag! Groetjes, Lisette

 18. ‘Make your own’ van Annemarieke Piers en Claudette Halkes zou ik heel graag willen winnen. Als moeder van 2 dochters ben ik altijd op zoek naar gezonde inspiratie die ze ook nog eens heel lekker vinden! Ik ben erg benieuwd naar dit boek.

 19. Het boek Steeds Leuker lijkt me erg leuk om te krijgen. Volg Jelmer al een tijd en vind dat hij op een aangename manier z’n boodschap overbrengt. Ook ben ik wel nieuwsgierig naar het boek Minimalisme. Ik probeer te minimaliseren maar vind dat toch lastig. Misschien dat het boek me vooruit helpt !

 20. Ik heb veel belangstelling voor ‘Minimalisme’ van Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus.
  Ben bezig met een poging veel “overtollige” spullen weg te werken, maar kom er nog niet goed uit wat er allemaal weg kan. Ik hoop dat dit boek me daarbij kan helpen.

 21. ‘Make your own’ zou fantastisch van pas komen aangezien ik dit voorjaar in de (moes)tuin van de buren mag delen. Kunnen we samen het boek door om naast het tuinieren te zien wat we nog meer kunnen.
  ‘Minimalisme’ komt er vlak achteraan op een goede tweede plek, want het lukt me nog steeds niet goed genoeg met minder spullen toe te kunnen, en ik wil zo graag….

 22. Ik zou graag het boek ‘minimalisme’ winnen. Zodra ik het uit heb, geef ik het aan iemand anders die het graag wil lezen! Ik wil natuurlijk niet mijn huis vullen met boeken over minimalisme;)

 23. Oeh boeken winnen en nog leuke boeken ook! ‘Minimalisme’, ‘Make your own’ en ‘Steeds leuker’ lijken me stuk voor stuk leuke boeken. Toch ben ik het meest benieuwd naar Steeds Leuker, aangezien ik de website van Jelle al jaren volg en de artikelen van Jelle me erg helpen en aanspreken. Ik kan zijn boek goed gebruiken en zou hem heel graag willen winnen.

 24. Gefeliciteerd! Ik ben een trouw volger! Er komen zoveel mooie ideeën voorbij over hoe het wel kan! Ik zoek al een poosje naar hoe ik mijn leven kan invullen zonder steeds harder werken maar juist met steeds leuker. Hoe dát wel kan ontdek ik graag, dus het boek van Jelle zou daar prima in passen! Doe mij die maar dus!

 25. Gefeliciteerd met zo veel Facebook likes!
  Ik zou graag het Steeds leuker boek ontvangen voor inspiratie, en natuurlijk om door te geven aan de mensen die het ook nog leuker willen maken. Delen is leuker!

 26. Graag win ik “Steeds leuker” van Jelle Hermus. Om zelf één keer te lezen en daarna direct door te geven aan iemand anders. Consuminderen, mindfullnes, meditatie allemaal zaken die je leven leuker maken is mijn eigen ervaring.

 27. Ten eerste: gefeliciteerd en blijvend verder succes toegewenst. Ik vind uw mails elke morgen weer een leuk ‘ochtendgebed’, te zien hoe origineel en inventief andere mensen zijn en of ik er iets mee kan, en zo ja: wat? Ik zou graag voor Chef het Samen kookboek gaan, gewoon omdat ik gèk op tomaat ben en benieuwd ben naar wat dit boek voor mijn keuken kan betekenen!

 28. Ik zou graag het boek “make your own” willen winnen. Ik zou graag willen leren hoe ik meer dingen zelf kan maken, om deze kennis vervolgens weer te delen met anderen. Breien en hoe zelf kaas te maken weet ik al, maar er is nog veel meer te leren!

 29. ‘Minimalisme’ is het boek dat hoog op mijn lijstje staat. Ik ben net verhuisd, na alles 2 jaar in de opslag gehad te hebben. Ik weet haast niet waar ik moet beginnen met uitzoeken en vooral weggooien, ik zou best wat hulp kunnen gebruiken!

 30. Voor mij de minimalists!! Ik wil zo graag eerder stoppen met werken vanwege de Parkinson van mijn partner, maar zowel mijn financieen als de zijne laten dat eigenlijk niet toe. Dus tips om met heel weinig rond te kunnen komen scheppen nieuwe mogelijkheden!!

 31. Jullie zijn zo goed bezig bij ‘Hetkanwel’!!! Ik lees iedere keer met verbazing wat er allemaal word onderzocht en op de markt gebracht met allerlei uiteenlopende grondstoffen. Super inspirerend om te lezen steeds weer! Het maakt dat ik zelf ook steeds bewuster in het leven sta en bij het kopen van kleding en voedsel milieuvriendelijker opties kies. Ik kies ook steeds vaker voor tweedehands goederen en houd er van om dingen zelf te maken, dus ‘Make your own’ lijkt me een leuk boek om te winnen. Ga zo door! Groetjes Hanneke

 32. Mijn “rijke” leven is in de war geschopt nu ik over eind deze maand stop met mijn betaalde baan. In de aanloop hier naartoe merk ik dat ik veel blijer en gelukkiger aan het worden ben.
  Echter het angstige stemmetje die continu roept “Leuk hoor dit fijne gevoel máár je hebt geen betaalde baan, angst angst angst” vraagt om begeleiding. Begeleiding bij het ontdoen van de onnodige ballast van de onnodige bezittingen en mij richten op het weer krijgen van meer vrienden, eindelijk die leuke cursus voor mijzelf gaan doen, experimenteren met koken/bakken voor die vrienden en nog veel meer dingen die het leven “rijk” maken.

  Hulp in de vorm van het boek Minimalisme van J. Fields Millburn en R. Nicodemus zou mij een richting kunnen geven. Dus mocht je nog een exemplaar uit willen delen dan houd ik mij zéér aanbevolen.

 33. Wat een goede boeken bestaan er toch!
  Voor mij steekt het boek “ Make your own” er bovenuit.
  Sinds ik in de zorg ontslagen ben is er ruimte en tijd om daarmee aan de slag te gaan……

 34. In deze wereld is het zeer leuk om zelf zaken te maken.Wij, mijn vrouw en ik proberen heel veel dingen zelf te maken omdat we dan zeker zijn wat we hebben en wat we eten.Daarom kies ik voor “Make your own” om nog veel ideeën op te doen hoe we bepaalde zaken zelf kunnen maken.Je bent nooit te oud om te leren.

 35. iK ZOU GRAAG HET BOEK STEEDS LEUKER WILLEN WINNEN, BEN AL DRIFTIG AAN HET OPRUIMEN EN WIL MINDER BALLAST EN OOK OPRUIMEN VOOR DE VOLGENDE GENERATIE ZODAT ZIJ NIET TE VEEL ROMMEL OP HUN DAK KRIJGEN, VERDER VINDT IK NOG WAT EXTRA TIPS OM LEUKER TE LEVEN WEL HEEL WELKOM

 36. Proficiat met deze mijlpaal! Lastige keuze, maar als ik dan iets mag winnen dan graag het boek minimalisme. Eens kijken of dat zowel ruimte in huis als ook ruimte in het hoofd gaat bieden.

 37. Minimalisme spreekt me heel erg aan in een wereld waarin we met zo’n overconsumptie te maken hebben. Alsof het aanbod onze behoefte bepaald! Geen reclamefolders in de bus. Kringloop is booming. Ik ga voor Minimalisme en de verbinding met moeder Aarde. Terug naar het échte leven. Heel benieuwd naar dit boek!

 38. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Wat een toffe winactie! Ik probeer steeds meer met minder te doen en veel zelf te maken. Daarom lijkt “Make your own” mij echt een supertof boek om te winnen. Ik brei mijn eigen truien, jurkjes en rokjes, maak mijn eigen tandpasta, kook zonder pakjes en zakjes, en probeer van alles uit in het “do it yourself” wat niet allemaal voor herhaling vatbaar is ;-). Ik ben heel benieuwd naar de tips, trucs en mogelijkheden.

 39. Ik zou graag de boek(en) van Make your own’ van Annemarieke Piers en Claudette Halkes willen winnen. Ik gebruik de tips & trics voor mijn klanten in de; salon met bijbehorende Fb, instagram en in mijn vriendenkring. Ik geef naast `n behandeling van gezicht of lichaam, voorlichting voor een goed en duurzaam gebruik van persoonlijke verzorging en make-up producten ook workshops aan volwassenen en kinderen.Lifestyle is ook een opkomende factor waar ik mij in profileer.Ik werk zo veel als mogelijk volgens de 3P`s; people – planet, profit. Wat in mijn branche erg moeilijk is om te verwezenlijken.Spelenderwijs mensen bewust met 100% natuurlijk -Biologische producten om te leren gaan of het nu om persoonlijke verzorging , voeding of gebruikers artikkelen gaat:het is een passie om te zien hoe mensen groot en klein hier van gaan stralen!

 40. Het boek “ Minimalisme” spreekt mij zeer aan. Fijn boek om door te geven als ik het uit heb. Het geeft een goed gevoel om boeken door te geven. Beter dan ze als pronkstuk ongebruikt in de kast te laten staan.
  Over minimalisme gesproken:)

 41. Proficiat met de Facebook-mijlpaal! Spread the word!
  ‘Make your own’ zou ik graag willen winnen! Terug naar de basis. Een aantal dingen maak ik al zelf, zoals bijvoorbeeld deodorant. Lekker simpel, goedkoper en vooral: zonder zooi. Maar ook gewoon leuk om te doen natuurlijk.

 42. Ruim 2 jaar geleden(ik was 45) is mijn man overleden. Ik vond toen dat ik een bewust leven had en over de dingen na dacht die ik deed. Na het overlijden begon mijn leven en dat van mijn kinderen weer van voor af aan, daar ik weer een nieuwe draai moest gaan geven aan mijn eigen basis. Inmiddels een nieuwe relatie verder en plannen om mij samen te gaan voegen in het land van mijn lief is het leven in eenvoud en vooral veel zelf doen de essentie geworden van mijn bestaan. Om straks mijn nieuwe leven nog meer uit te balanceren zou het boek Minimaliseren en Make your own een mooie ondersteuning daarin zijn om dit nog meer uit te kristalliseren. Zeker als ik zo dadelijk in het land van mijn lief woon!

 43. Van The MINIMALISTS zou ik willen lezen
  Ook wij willen MINDER
  Marie Kondo inspireerde al,
  Graag wil ik van hen lezen wat je nog meer kunt bewerkstelligen
  En daarna het boek doorgeven aan wie geïnteresseerd is )zodat het ook niet in je kast blijft staan als gewezen houtjes(

 44. Het boek “Minimalisme”. Eigenlijk zou ik dit boek niet moeten willen in het kader van “Less is more”, maar minimaliseren is ook iets dat geleerd kan worden. Dus voor deze ene keer geldt hopelijk “More is less”.

 45. Ik wil graag het boek ‘Minimalisme’ winnen. Ik ben al goed op weg, maar het kan beter. Zodra ik het uitheb, geef ik het aan een ander die ook wil minimaliseren. Want het laatste dat je als minimalist wilt is een boekenplank gevuld met boeken over minimalisme!

 46. Wat een gave actie!
  Zou zelf heel graag het boek: Make your own willen winnen.
  Ben al wel op weg met het zoveel mogelijk zelf maken, maar kan nog wel wat inspiratie gebruiken om ook aan mijn zoontje te laten zien dat je niet alles hoeft te kopen en zo de consumptiemaatschappij moeten spekken.
  Zo heb ik vandaag al een beetje leren naaien op de naaimachine van mijn tante en zo mijn eigen ‘pads’ gemaakt van restjes oude doeken zodat ik geen wattenschijfjes meer hoef te kopen om mijn gezicht schoon te maken!

 47. Het boek “Steeds leuker” lijkt me een boek dat goed bij me past. Ik ben al aan het minimaliseren, dus dat hoef ik niet te leren, maar om het leven “steeds leuker” te maken ,lijkt me super leuk,
  Bovendien vind ik de HET KAN WEL mailings erg fijn om te lezen, niet te lang, past helemaal bij deze tijd!

 48. Gefeliciteerd met deze mijlpaal voor jullie! Ik lees jullie nieuwsbrief ook elke week. Wat een leuk gebaar dat jullie zulke mooie boeken weggeven! Ik zou heel graag het boek van Jelle Hermus ‘Steeds leuker’ willen winnen. Echt voor mezelf. Want twee keer verhuizen binnen twee jaar, en een verdrietige scheiding dwingt je meer te ont-spullen dan je lief is. Misschien kan ik met behulp van dit boek mijn leven weer een beetje leuker maken. Ga vooral door met jullie inspirerende nieuwsbrieven en acties!

 49. Heel graag zou ik het boek make your own winnen. Ik ben zelf de afgelopen jaren steeds bewuster gaan eten, bewust voor mijn lichaam en voor de natuur. Ik geniet er enorm van om te koken en zelf dingen te maken, en het leuke is dat het mijn plezier ook vergroot, en ik veel bewuster eten proef! Al met al zou dit boek een super leuke toevoeging zijn aan mijn kook plezier!!

 50. Oh dat ‘Make your own’ boek spreekt mij helemaal aan! Dit jaar staat in het teken van mijn gezondheid, nadat ik vorig jaar veel ziek ben geweest. En zelf maken is voor mij één van de wegen naar mijn herstel! En nu maar duimen dat’ie bij mij in de bus valt…..

 51. Gefeliciteerd! Ondanks dat het niet heel minimalistisch is zou ik het boek ‘Minimalisme’ van Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus wel willen winnen!
  En nadat ik en m’n vriendin deze hebben gelezen hopelijk verder geven als een goeie minimalist! =)

 52. Gefeliciteerd met zoveel likes. Maar dat is niet zo gek, want het team van “Het Kan wel” schrijven heel veel – leuke, goede, duurzame, zinnige, hippe, nieuwsgierig makende – artikels. Een boek winnen is altijd leuk natuurlijk, dan zou ik het liefste dat boek van die tomaten willen. Want misschien lukt het me dan mijn kleinzoon aan het tomaten eten te krijgen. Dat is wel nodig, want hij eet haast geen groente! En tomaten zijn heel gezond!!

 53. Ik zou heel graag Make your own winnen. Ik heb zo’n zin om het allemaal eens lekker zelf te doen!! Bier? Lekker. Trui breien? Ja, graag! Zelf kaas maken, zonder dierlijk stremsel! Zelf kaarsen maken, zonder paraffine of stearine. En dan natuurlijk zelf ketchup maken. Heerlijk.

 54. Leuk! Zo’n ‘prijsvraag’ 😀
  ‘Steeds Leuker’ wil ik wel graag winnen.
  Ik schrap er al op los de laatste tijd,
  en ik ben heel erg benieuwd hoe dat nog efficiënter en leuker kan.
  Want ik heb zo’n vermoeden dat vereenvoudigen van m’n leven, vermeervoudigen van m’n plezier betekent.
  En als ik er dan klaar mee ben, geef ik het aan m’n zussen, to share the fortune of fun!
  Groetjes, Tamar

 55. Allee’ ik moet meedoen van mijn kinderen, ben just met pensioen en zo kan ik me amuseren. ‘Make your own’ daarmee kan ik mijn kinderen & kleinkinderen verrassen als ze van werk & school komen. In het beging zal het wel wat aangebrand zijn of te zuur of te zout smaken. Maar aldoende leert men en bennekik nog niet te oud en heb toch een afwasmachien.

 56. Het is werkelijkheid; iedereen kan kan zowel de aarde als zichzelf opfrissen met mindfulness, meditatie en minimalisme. Ik geloof in de kracht van gedachten, en in de liefde die de wereld rond maakt en de zon doet schijnen. Geestelijke voeding in de vorm van een boek is altijd welkom. Als ik het gelezen heb, dan geef ik het aan een ander.

 57. Gefeliciteerd met jullie ‘Likes’. Ze zijn welverdiend!
  En ik Like ook deze mooie actie. Ik zou graag kans maken op het boek Minimalisme. Zodat de eerste stappen die ik al gemaakt heb in het ‘ontspullen’ in ons huis, met enthousiaste grotere stappen zal voortzetten om daarna het boek te kunnen doorgeven (zodat er nog meer mensen enthousiast worden en ervaren hoe veel goeds dit zal opleveren).

 58. Door een verhuizing ben ik er achter gekomen hoeveel spullen ik heb. Ik heb nu een jaar om daar heel wat in te minderen. Misschien dat het boek Minimalisme mij daarbij kan helpen. Alhoewel, ik doe pogingen minder boeken aan te schaffen, maar dat lukt nog niet zo goed. Er zijn zoveel interessante boeken……

 59. Gefeliciteerd met de behaalde mijlpaal! Leuk dat jullie er een boekenfeestje van maken. Het boek “Make your own” zou ik graag willen winnen. Ik maak al steeds meer zelf, maar met dit boek kan ik nog een stapje verder gaan met zelf maken. Nu al zin in!! Uiteraard zal dit boek niet alleen mij inspireren maar ook mijn vriendinnen aan wie ik het boek ga uitlenen (doen we altijd met boeken; leuk & duurzaam).

 60. Natuurlijk zou ik het boek van Jelle graag winnen. Hij vroeg mij of ik op hem wilde stemmen, vanwege de nominatie voor het beste spirituele boek. Zoiets kan je toch niet weigeren, ik ben al jaren fan van hem. Maar ik wil natuurlijk ook graag lezen, waarop ik nu eigenlijk gestemd heb.

 61. Ik volg jullie al een tijdje en heel veel zaken spreken mij aan. Ik denk ook dat we voorzichtig met onze aarde, bodem etc. om moeten springen voor volgende generaties, maar ook voor onze gezondheid.
  Ik ben momenteel niet in orde en mag nu heel wat dingen niet eten. Het komt er op neer dat ik veel uit de supermarkt niet kan gebruiken, maar dat ik veel zelf moet maken. Ik denk dat” make your own” hierin heel waardevol kan zijn.

 62. Sinds 1,5 week ben ik mijn eigen Youtube kanaal gestart en ben ik bezig alle ‘troep/chaos’ uit mijn leven te verwijderen, in de zin van negatieve mensen, onnodige emails, teveel bestanden op mijn mac enzovoorts.
  Al 5 jaar wou ik een Youtube kanaal beginnen en nu heb ik op zaterdag 20 januari mijn eerste video gepost… in mijn eerste week 9 videos geupload (it went a little crazy) en heb ik ook mijn eerste samenwerking binnen in week 1!

  Nu ik deze stap heb gezet en mijn angsten onder ogen ben gekomen voel ik me zo goed, ik ben zo trots op mezelf, zo blij en vind het zo leuk (ookal weten paar een paar mensen in mijn kringen wat ik doe ahaha).

  Afgelopen dagen ben ik ook non stop motivatie filmpjes van Improvement Pill & Practical Psychology op Youtube aan het kijken… EN OM DIE REDEN..

  Denk ik dat als tweede lezer, het boek Minimalisme, een goede match zou zijn voor mij!

  Leuke winactie! Groetjes!

 63. Oh jeetje, al deze boeken lijken mij fantastisch! Ik kies toch voor ‘make your own’, omdat ik het ten eerste het geweldig vind om te DIY’en en ik altijd wel inspiratie kan gebruiken. Lijkt me heerlijk om er mee aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *